Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta_pomarańczka

czy kiedykolwiek zdradziłaś/eś ?

Polecane posty

Gość ukryta_pomarańczka

jeśli tak dlaczego? czy załujesz? czy wydało się ? Jesteś z tą osobą? Myślę , że tu mozecie sie przyznać.. jesteście anonimowi, a mnie to ciekawi. sama tez sie wypowiem

raz. Żeby zrobić na złość:( po pijanemu zresztą. Żałuję. Nie wydało się, sam o tym powiedziałem. Jestem z osobą, którą zdradziłem

Gość zagubionaewcia
tak zdradziłam i zaluje tego co zrobilam byłam z chlopakiem i obecnie jestesmy ze soba ale nie jest tak dobrze miedzy nami jak kiedys nie potrafimy ze soba rozmwiac nawet sex nie jest miedzy nami tak jak kiedys przed ta zdrada nie wiem co mi odpierdolilo aby go zdradzic kocham go nad zycie i chce byc z nim ale nie wiem czy to ma sens jak on mi nie ufa caly czaS MI WYPOMINA TA ZDRADE a było to tak ze poszlam na impreze z kumpela a z moim obecnym chlopakiem bylam pokucona tzn dalismy sobie troche czasu na przemyslenie wszystkiego jak to na imprezach wypijje sie wezmie sie " babkę" i sie zaczyna faza maza i tak jakos wyszlo ale przyznalam sie tzn napisalam mojemu obecnemu chlopakowi ktorego zdradzilam okropnego sms ze jest h.. w łozku itp i sie przyznalam nie chcial mnie widziec i znac wyzywal mnie od najgorszych ale po kilku miesiachach zas sie spotykalismy ze soba jako kochankowie tzw sex itp rozmowy ja nie mialam nikogo on tak samo

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
pokucona ---------------> jaka?????????????????????????? :O za zdradę odpowiednią karą jest tylko śmierć 🖐️

Gość ukryta_pomarańczka
aha. Ja przyznam się, ze załozyłam ten temat bo sama też zdradzilam. kiedys może bym na takie osoby wyzywała,ale teraz jestem jedną z Was .. kochałam go bardzo, ale bylismy ze soba b. dlugo juz. w ogole wtedy bylam mloda, co oczywiscie mnie nie tlumaczy. zaczelam z nim chodzic majac 15 lat , koniec imprez itd, calkowicie mu sie podporzadkowałam. bylam z nim 4 lata i po ok 3.5 roku zwiazku go zdradzilam. bylo to tylko calowanie, ale zdrada zdrada! bylo to na wakacjach. poznalam innego , zaczely sie rozmowy, wspolne imprezy az wyszlo jak wyszlo. jeden pocalunek ! po powrocie przyznaje stalam sie dziwna, sam to zauwazyl, ale gryzlo mnie sumienie jak cholera ! po ok 2 mies powiedzialam mu jak było :( bylismy ze soba jakis czas jeszcze , probowal mi zaufac , ale nie dalo sie i odszedl.. nie wiecie jak bardzo do dzis zaluje tego co zrobilam !! teraz jestem juz stara , minelo od ciula czasu a mnie to nadal meczy.. nikomu nigdy sie nie przyznalam do tego, zwlaszza obecnemu chlopakowi, bo wiem, ze bałby sie, ze moze go tez zdradze , ale wiem, ze nigdy przenigdy to sie nie powtorzy!!

zdradzałam swojego byłego ,żeby mu zrobić na złość.O wszystkim mu powiedziałam gdy już się rozstaliśmy ;)

Gość ohohohoo
nigdy nie mów nigdy :classic_cool:

nie zdradziłam, choć 2 razy mało brakowało, czy całowanie to też zdrada?? chyba nie całkiem... raz się wydało, raz nie, nie jesteśmy razem, ale to nie przez to;)

Gość ohohohoo
zdradzić, żeby zrobić na złość? i jeszcze pózniej powiedziec o tym?!jaka dziecinada!

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
na złość mamie odmrożę sobie uszy :classic_cool:

Gość ohohohoo
Blondynka-przecież napisałaś jak było:classic_cool:

Gość adres jest
raz. i to z glupiego powodu - bylam z facetem do ktorego cos czulam i chcialam sie przekonac ze do innego, ktory podrywal mnie dlugo i gotow byl byc ze mna, nic nie czuje. calowalismy sie. faktycznie nie bylo uczucia. podniecenie? owszem. (nic dziwnego - z tym do ktorego cos czulam mieszkalismy daleko - rozne kraje - od siebie wiec niezbyt czesto dochodzilo do jakis zblizen wiec jakas bliskosc z mezczyzna nie ukrywam ze zadzialala) Nie powiedzialam mu o niczym i on nigdy sie nie dowiedzial z jakiegokolwiek innego zodla. Jakis czas pozniej zaczelo sie miedzy nami psuc i czuje, ze to kara dla mnie za to co zrobilam.

ohohohoo - nie napisałam.On też mnie zdradzał,więc zrobiłam to samo ,żeby zobaczył jak to jest.Nie wiesz ,więc nie oceniaj.

Gość ohohohoo
wiem tyle, ile piszesz i na tej podstawie uwazam, że to dziecinada.. on zdradził-to ja jego też...hahahaha

on zdradzał notorycznie ,były prośby ,groźby ,nic nie pomogło.Więc postanowiłam zrobić to samo co on.I to nie jest żadna dzieciniada :]

Gość ohohohoo
i co?? pomogło?

Gość ohohohoo
chyba jednak nie, skoro sie rozstaliscie:)

Gość ukryta_pomarańczka
Mi zaszkodziło !! Teraz bedac w zw. ciagle mi sie wydaje/ boje sie, ze moze mnie spotkac to samo !!

Gość ukryta_pomarańczka
uppp

Gość lola m
Tak. On się nigdy nie dowiedział, nawet po tym, jak się rozstaliśmy. czy żałuję? nie.

Gość opetana
tak

Gość tojatojatojatoaj
zdradzilam, nie dowiedzial sie o tym a teraz jest moim mezem...(zdradzilam przed slubem...ale do seksu nie doszlo).........tak zaluje

Gość ślivka-węgierka
Nigdy nie zdradziłam , ale byłam zdradzona

Gość gtgtytty
pocalowalam innego tydzien przed slubem - czy to juz zdrada?

Nie. Nie żałuję. Wydało się. Nie z każdym:) Chociaż może jakiś haremik kiedyś:) ale jeśli całowanie to zdrada - tak, zdradziłam :) Wydało się z mojej inicjatywy. Byliśmy później razem. I chyba tyle.