Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacperkowa

uderzyl naszego 2,5 letniego synka w twarz w sklpeie z zabawkami w dniu dziecka

Polecane posty

ten h...j pierd..... nie wiem jak moge go nazwac wczoraj dostalam od niego po twarzy przy dziecku kiedy wlasnie rozmawial ze swoja mamunia przez tel i na mnie wyzywal ,ze ja taka kur.. dziw.. nie wytrzymalam i rzucilam wniego klockiem lego...rzuci sluchawke nie przerywajac rozmowy z mamusia i mi przywalil najpierw w twarz potem w glowe a potem znowu w twarz na oczach naszego 2,5 letniego synka...dzis w skpeie uderzyl malego w twarz na oczach ludzi ,poniewaz maly nie chcial na rekach u niego zostac i sie szamotal,klepal ,,,stargeo,, po glowie zeby go puscil ,wiec dal mu w twarz moj odruch byl taki,ze przywalilam mu sama w gebe zabralam dziecko i wyslam zadzwonilam do tesciowej i uslyszalam,ze jestem pierd... mitomanka ,ze sobie wszystko wymyslilam ;( mam nadzieje,ze maja to na jakiejs tasmie te nagranie ze skpeu albo cos...nagrywam go na dyktafon jak mnie wyklina....nasze ,,niby rozmowy,, bo to ja rozmawiam a on sie nasmiewa....zbieram dowody nie wiem czy tak moge...? mamuska od niego wygraza mi opieka spoleczna ,ze mi dziecko zabiora ,ze ja mam sie leczyc itp....a ona non stop chleje..jego staszy brat takze..boze gdymym tylko znala perfect jrezyk niemiecki tak bym ich uwalila,ze szok...pytanie tylko czy nagrywanie ich jak sa pijani ...rozmowy (tzn nawet nie rozmowy .bo ja sie produkuje a on nie potrafi rozmawiac namsiewa sie ze mnie.)... z mezem na dyktafon czy sa to jakies dowody,,czy est to legalne???

Gość dcxxsdfsdgfsf
to twój mąż czy facet - ojciec dziecka

Gość dcxxsdfsdgfsf
w ogóle była kiedykolwiek miedzy wami miłośc i szacunek czy tylko wpadłas i dlatego jesteście razem po co dzwoniłas do teściowej matki nie masz? nie wiesz że teściowa zawsze za synkiem stoi

Gość dcxxsdfsdgfsf
no gdzie jestes jak mam ci doradzic

moja mamam uwaza,ze powinnam malzenstwo ratowac itp ,ze moze sie zmieni sa zbyt religijni a malzenstwo to dla nich swietosc ..oczywiscie,ze dzwonilam,ale jakby ich to nie wiem nie obchodzilo czy co... na poczatkiu byl inny nie pil szanowal mnie ...przyjezdzalam do niemiec w odwiedziny ale jak zobaczylam jaka ma rodzinke powiedzialam mu ze to koniec po tym jak jego matka sie nachlala i wywalila mnie za drzwi... wrocilam do pl i okazalo sie ze jestem w ciazy moi rodzice na to,ze w domu nie ma warunkow itp ze dziecku trzeba rodzine stworzyc,,,,byl dobry do czasu az maly skonczyl 3 miesiace zaczelo sie psuc zaczal olewac itp bylismy juz w separacji dwa miesiace ,ale jego ojciec wywalil go z domu zmieklam przyjelam go spowrotem ,bo plakal ze sie zmiei potem ojciec zmarl jakies 9 miesiecy temu i teraz jestwa 2 razy gorszy...z domu wyniosl jedynie brak szacunku i przemoc jak widac...

mam nagranie wideo jego brata calkiem zalanego razem z tesciowa...nagralam tez jego na dyktafon gdzie sie przyznaje ,ze mnie uderzyl i malego,ale nie wiem czy to jest zgodne z prawem.....

Gość dcxxsdfsdgfsf
a gdzie w takim razie mieszkacie z czego się utzrymujecie mysle, ze nie bedziesz z tym człowiekiem słuchaj ja mam męża który przez 4 lata na mnie nigdy nie krzyknął, ani jednego przekleństwa, szanuje mnie i uwielbia, Ty tez musisz na takiego poczekać

Gość dcxxsdfsdgfsf
po co Ci nagranie? Rodzicom i tak nie przetłumaczysz skoro dla nich małżeństwo to świetość, tesciowa i tak Cię nie znowi w cos Ty się kobieto pchała? Myśl teraz jak sie od niego uwolnić

mieszkamy w de...ja jestem jeszcze na urlopie macierzynskim... on budowlaniec...a nagrania do sadu jesli on jest taki najlepiej zabralabym dziecko od tej asocjalnej rodziny....bo janwidoczniej najmlodszy syn przejal obowiazki po zmarlym ojcu......

Gość dcxxsdfsdgfsf
bo janwidoczniej najmlodszy syn przejal obowiazki po zmarlym ojcu----> co ty za bzdury wypisujesz, mysl jak ratować siebie i dziecko i zapewnić lepszą przyszlośc a nie wymyslasz epitety

Gość dcxxsdfsdgfsf
chyba jakas prowokacja albo z toba cos nie tak dobranoc

Gość gygugg
Co za nie tak? Z każdą byłoby "coś nie tak", gdyby wraz z dzieckiem musiała zmagać się z jakimś psychopatycznym facetem i bez wsparcia psychicznego, nawet ze strony własnej matki. Autorko tematu, wydaje mi się (NIE MAM PEWNOŚCI, zwłaszcza że nie wiem jakie prawo jest w Niemczech) że możesz dokumentować zachowania męża nagrywając je, pod warunkiem tylko że nie zamierzasz je upubliczniać a tylko przedstawić sądowi. Może są tam gdzie mieszkasz jakieś organizacje praw kobiet, gdzie znajdziesz i pomoc merytoryczną, i tłumacza. Działaj, bo trwanie w tym związku jest niebezpieczne i dla ciebie, i dla dziecka.