Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..smutna25.

mam dolka;/ ktos jeszcze?

Polecane posty

Autorko to wyjdź z tego dołka i to biegiem!!! Ciesz się życiem, jak będziesz dołować to i Twoje życie będzie do bani.

Gość ona...smutna25.
kochane dziekuje wam za pocieszajace odpowiedzi:) ja ciagle jeszcze placze, ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej, zrobilam dzis wielki blad:( bo odpisywalam na jego smsy i odebralam tel, w efekcie poklocilismy sie i chyba czuje sie jeszcze gorzej;/ jeszcze w przyplywie zlosci powiedzialam mu czy juz wyruchal jakas dupe, a on sie wkurzyl wtedy strasznie, nie wiem czemu tak mnie ponioslo, jutro juz napewno nie bede pisac, musze zagrysc zeby i przetrwac to wszystko w spokoju bez kontaktu z nim, planuje isc jutro na impreze:) a teraz gram w gry na necie zeby nie myslec:( na nauce nie moge sie skupic to odpuscilam to narazie.. a jak u was? lepiej sie czujecie?

Gość ona...smutna25.
jeszcze mu napisalam czy jego rzeczy (ciuchy jakies, misia ktorego mi dal na walentynki) mam mu odeslac czy co z nimi zrobic, to sie wkurzyl na maksa i powiedzial ze misiu jest przeciez moj a nie jego, ale ja nie chce miec nic co mi o nim przypomina:( dzisiaj zrobilam krok do przodu bo usunelam wszytskie jego slodkie smsy ktore mialam zapisane - po co zyc fikcja? juz nie jest taki jak byl kiedys, zdjecia tez usunelam, troche mi lzej, zobaczymy co jutro dzien przyniesie... zajrzyjcie tez na kafe i napiszcie jak sobie radzicie:) dobrej nocy!!

Gość kurczaku
ona...smutna25 - trzymaj się:) dobrej nocy, zajrzę jutro:)