Gość margarett78 Napisano Lipiec 4, 2010 no tak :) po tygodniu od nowa, ale wglebilam sie w dolaczony ten plik o tym co i jak wymieniac (tez go powinnas miec) i urozmaicilam jadlospis :) :) dzisiaj to udka mialam i 2 male ziemniaczki :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Lipiec 8, 2010 salsa jak Ci idzie? :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margarett78 Napisano Lipiec 14, 2010 cos sie nam salsa zawieruszyla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salsa33 Napisano Lipiec 15, 2010 Ahh ja nie stosuję już tego .... A jak Wam idzie ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Lipiec 15, 2010 szkoda ja juz osiagnelam co chcialam - 50-51 kg :):) diety nie trzymam juz tak dokladnie, ale dobre nawyki mi zostaly - i waga stoi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salsa33 Napisano Lipiec 15, 2010 To gratulacje.:) Napisz mi proszę w jakim czasie i ile dokładnie straciłaś i czy ściśle się trzymałaś zaleceń i ćwiczyłaś ? Może się zmotywuję znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Lipiec 16, 2010 zaczalem gdzies pod koniec maja wiec prawie 2 miesiace diete stosuje prawie w 100% - ale czasem sa male odstepstwa, hihi :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość framuga biala Napisano Lipiec 26, 2010 Czesc dziewczyny! Dalej jestescie na diecie z tego serwisu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margarett78 Napisano Sierpień 1, 2010 taaaaaaaak ! wciaz jestem to juz bedzie jakos 1,5 miesiaca i od razu pisze ze schudlam ok 4kg :):) (bo pewnie bys pytala) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Sierpień 15, 2010 jak tam dziewczyny sie trzymacie? ja zaliczylam udane wakacje nad morzem i w koncu podobalam sie sobie w bikini :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociacczek Napisano Sierpień 15, 2010 nic nie pisalam, ale zdecydowalam sie jakis czas temu i ciagne juz ponad miesiac na diecie z dieta4u... ... i .... .....pieknie chudne :) Moze jakos szalenczo nie leca kilogramy (jak u margaret) ale za to trace cm na brzuchu i udach - totalnie super - potwierdzaja sie opinie innych :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salsa33 Napisano Sierpień 16, 2010 Beusia a jadłaś na wczasach normalnie i nie masz jojo ? Ja odpuściłam ale Wam gratuluję.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Sierpień 28, 2010 jadlam prawie normalnie :) jakiegos wielkeigo jojo nie ma, chyba dlatego bo zostaly mi nawyki z diety i staram sie tylko do poludnia jesc weglowodany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystynka 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Beusiu w jakim czasie tyle schudłaś? Od jakiej wagi zaczynałaś, bo piszesz na początku lipca, że ważyłaś 66 a 15 lipca tylko 50 a wcześniej wspomniałaś, że chudniesz 0,5 kg na tydzień. Z twoich wpisów wynika, że w 6 tygodni schudłaś 16kg...To chyba niemożliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 masz racje - ciagle myslalam o 60 kg a pisalam 50 ;);) glupia baba ze mnie :P trzymam teraz 60 kg a schudlam z ok 66 zaczynalam w maju a do wymarzonej 60kg doszlam w polowie lipca - czyli wyszlo 6kg na 8-10 tyg, daje to 0,5-1kg na tydzien :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margarett78 Napisano Październik 27, 2010 jak tam dziewczyny na dietce z tamtej stronki? :) ja sie musze pochwalic :):) - juz prawie schudlam ile chcialam - 8kg w te 4,5 miesiace :):) mialo byc 10kg ale po tych 8 jestem zadowolona :) brzuch sie wciagnal, a talia i uda to juz wogole super :):) tak wiec od ostatnich tygodni mniej trzyamam diete ale zostaly mi nawyki zdrowego jedzenia :):) no i racja jest w tym ze oplaca sie chudnac wolniej , jak na razie nei zauwazylam jojo :):):) beusia, kociaczek, salsa - jak wy sie trzymacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malussszka Napisano Grudzień 16, 2010 dziewczyny to jest ze strony dieta4u. pl czy dieta4u.com.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margarett78 Napisano Grudzień 19, 2010 o kurde widze ze sa dwie - ta pierwsza to jakis podszyw - ja zamawialam z http://www.dieta4u.com.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość struzka potu Napisano Czerwiec 14, 2011 dziala jeszcze ta strona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justynadziewczyna Napisano Czerwiec 14, 2011 ja jestem na diecie z dietta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margarett78 Napisano Lipiec 3, 2011 strozka - dziala, dziala, jesli chodzi Ci o ta z koncowka com.pl ostatnio moja kuzynka zamowila i juz sie nacieszyc dziewczyna nie moze ;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia tatos Napisano Maj 25, 2012 na schudniecie www.ultra-slim.ocom.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga9337 Napisano Październik 11, 2012 Cześć dziewczyny jestem nowa i mam głupie pytanie: kiedy wysyłałam formularz musiałam pisać że chcę dietę dla kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga9337 Napisano Październik 11, 2012 Proszę o szybko odpowiedż :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margarett78 Napisano Listopad 18, 2012 Aga - sama nie wiem, ale tam sa kumaci ludzie i chyba sie domysla skoro kobieta do nich pisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcysia janeczka Napisano Grudzień 9, 2012 dziwczyny jak wam na tej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniuska_maluska Napisano Luty 5, 2014 ponawiam pytanie kolezanki wyzej - jest ktoras na diecie od nich? waham sie nad zakupem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet body Napisano Luty 22, 2014 Hej, ja jestem zadowolona 2kg mniej w miesiac ale tak naprawde super brzuszek zlecial :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lipilia Napisano Wrzesień 17, 2014 wiecie laski czy oni jeszcze ukladaja te diety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 2kg na miesiąc to prawidłowe odchudzanie i zdrowe dla organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach