Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lara1234

moją babcię okradły cyganki !!

Polecane posty

Gość lara1234

jak w temacie, wczoraj gdy dziadek pojechał do sklepu, jedna zapukała zaczeła gadać z babcią a druga się prześlizgnęła do domu i buszowała w szafkach-zginęło 500 zł. Musiały ku*wy siedzieć w krzakach i obserwować kiedy babcia zostanie sama w domu (mieszkają na wsi). Bydlaki zrobiły to już wielu osobom a jakoś nikt nic z tym nie robi :/

Gość hania1234
a co mają zrobić? nikt nie ma dowodu, nikt ich za reke nie zlapal - są zbyt przebiegłe. skoro wielu osobom na wsi sie juz to zdarzylo to po co nadal z nimi rozmawiają? sorry ale dla mnie to nieodpowiedzialne otwierac drzwi komus obcemu, tym bardziej komus co do kogo ma sie podejrzenie ze kradnie! one swojądrogą hieny ze krzywdzą starsze osoby no ale cóż... trzeba byc przezornym!

Gość lara1234
ale wytłumacz babci żeby nie otwierała... ona ma za miękkie serce :/

Gość hania1234
wiem jak to jest, dla mnie to chore jak mozna okradac kogokolwiek a juz na pewno starsza osobe, trzeba nie miec serca... :O znam dobrze te hieny, az za dobrze nalezy uwazac na te baby

A moze przy Bramce warto założyć Domofon? Jak jest dobre ogrodzenie i bramka to warto w to zainwestować. Moja mama tez miała problem z domokrążcami Zainwestowała w PSa. Duzego i niosącego postrach. Domownikom nic nie zrobi ale obcym już nie raz pokazał ze tabliczka na furtce to nie tylko atrapa. A Na Cyganów ( chodzi mi o tych natrętnych Cyganów) jest uczulony.

Gość lara1234
tylko zanim babcia dojdzie do domofonu to minie kilka ładnych minut bo ma problemy z chodzeniem... poza tym nie stać ich na to zwłaszcza teraz...

Wiesz jak jest w stanie im otworzyc to bedzie w stanie z nimi pogadac przed domofon jak One stoja pod bramka. To w ich interesie jest poczekać. No a koszt nie jest tak duzy.

Gość fajne fajneee
a ja jadam wymiociny swojej babki

ja bylam na praktykach w hotelu, w ktorym zameldowali sie cyganie i zaplacili za 2 pokoje a za 3 pozostale nie no i co szukaj wiatru w polu.

Gość drapaczka
u mnie to samo moja stara ciotka z babka mieszka i przyszło dwoje cyganow koles i babka podali sie za jakis urzędnikow i okradli moja babke z 2 tys złotych co na pogrzeb było:-( miasto ;RADOM

Gość ładna itd
bo na cholere cyganom drzwi otwieracie

Gość ładna itd
sorry ale cygana to zwykle idzie juz po wygladzie poznac