Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie_zniesmaczonaa

normalnie nie wierzę w to co widzę !!!!!!!!

Polecane posty

całkiem już obje.bało niektórym ---------> http://tnij.org/subeditczytaj jestem w szoku... koorwa czy to nie jest przypadkiem zakazane? ja pierdziele...

Gość uyuyuy
o kurfa :O :O :O

Gość kwoka123
ja tam weszłam ale się przeraziłam

w sumie żałuje że to dodałam w ogólnej i o tak wczesnej porze, jeszcze jakieś dziecko to zobaczy :O wiec prosze modów o skasowanie tego tematu!!!

Kurwa! To tylko potwierdza moją tezę, że gatunek ludzki jest najbardziej zdegenerowanym gatunkiem na świecie:o

Gość lillllllll
powiedzcie co tam jest, bo ja sie boje wejsc :P

Gość lillllllll
o jaaa :O nie wchodze nawet...

Gość o ja piepsze
a ja myślałam ze to sie leczy, a nie kręci o tym filmiki, niedługo wszystkie dewiacje i zboczenia bedą normą, co za chory świat

Gość fajne fajneee
własnie sie ogladajac to onanizuje

Gość byle jak byle gdzie
Fu zygac sie chce!!!!!!!!!!!

wiecie co mnie najbardziej martwi? to, ze takie poyebane filmiki krążą sobie spokojnie w sieci, a nawet są specjalne strony przeznaczone tej 'tematyce' :O z tego co wiem to to jest zakazane chyba w każdym kraju, prawda? no nie mówcie mi tylko że to gdzieś ktoś zlegalizowali.. koorwa jeść mi się odechciało...

Gość pieerdoliciee zajefajnefilmiki
mniam mniam

Gość kwoka123
"Naruszanie norm życia seksualnego, które według przypowieści Tory miało spowodować zniszczenie ogniem niebieskim Sodomy i Gomory, mimo przykładnej i straszliwej kary nierzadko zdarza się dotychczas w społeczności ludzkiej. Wybrane do tej roli zwierzę jest bliższe i łatwiej dostępne w zbliżeniu seksualnym niż ktokolwiek z ludzi, poza tym łatwiej podporządkować je swojej woli, tj. zachować typową dla autoerotycznego okresu postawę "nad". Często traktowane jest ono jak poruszający się przedmiot martwy, wówczas jest tylko narzędziem do praktyk masturbacyjnych (przykładem może być chory krakowskiej Kliniki Psychiatrycznej, cierpiący na przewlekłą schizofrenię, który w kąpieli umieszczał na żołędzi wystającej z wody muchę, której wyrwał uprzednio skrzydła, tak że musiała spacerować po tej części jego ciała). Sodomia zdarza się najczęściej u osób przebywających w stałym kontakcie ze zwierzętami (np. u pasterzy). Osoby te ze względu na długotrwały brak kontaktu z partnerami płci przeciwnej lub z powodu trudności nawiązania z nimi kontaktu, z uwagi na zbyt młody wiek, kalectwo czy niedorozwój, czują się bezpieczniej wśród swych zwierząt. W utrwaleniu się sodomistycznego stereotypu może odgrywać pewną rolę seksualny imprinting, tj. zespół bodźców, który po raz pierwszy doprowadził do silnego podniecenia. Takim bodźcem może być obserwacja stosunków seksualnych u zwierząt domowych. Wtedy dane zwierzę zostaje włączone w sferę seksualnych bodźców i na zasadzie wczesnego utrwalenia staje się wymarzonym, choć skrytym i często zepchniętym w niepamięć partnerem seksualnym. W mitologiach różnych kultur obserwuje się dość często występowanie zwierząt w roli partnerów seksualnych człowieka, a baśnie i mity są może najbogatszym dokumentem jego ukrytych pragnień, dlatego często motywy baśniowe czy mitologiczne były wykorzystywane do tworzenia hipotez i pojęć psychiatrycznych, zwłaszcza przez tych autorów, których fascynowało to, co znajduje się w głębi, a nie na powierzchni. W patologicznym poczuciu winy (urojenia grzesznościowe) sodomia nierzadko występuje jako jeden z tematów samooskarżeń (zwłaszcza w schizofrenii). Trudno wtedy ustalić stan faktyczny (tzn. czy rzeczywiście chory popełniał czyny sodomistyczne); można jednak z dużym prawdopodobieństwem przyjąć, że tego rodzaju skryte marzenia i tendencje istniały. U kobiet sodomia wiąże się zwykle z tendencjami dominacyjnymi. Są to zwykle kobiety samotne, starające się zachować swoją samodzielność i niezależność, do mężczyzn nastawione władczo lub wręcz wrogo. W przeciwieństwie więc do sodomitów zajmowałyby one przeważnie wyższą pozycję społeczną. Oczywiście jest to tylko przypuszczenie, gdyż przeprowadzenie badań socjologicznych na tematy seksualne jest szczególnie trudne, a wszelkie próby tego rodzaju, np. znane badania Kinseya, należy traktować z dużą dozą ostrożności." * * Kępiński - Z psychopatologi życia seksualnego( http://www.pkepa.republika.pl )

Gość ale sie podjaraałem
patrzac na to

Gość eh ludziom w doopach sie
poprzewracało, normalnego, zdrowego na umyśle człowieka takie coś jak najbardziej odrzuca, jeśli komuś się to podoba to znaczy, że ma coś z głową...

Gość ale sie podjaraałem
juz dawa razy sie strzeopałem patrzac na to

Gość www.odlotek.pl
boże nawet niechce sobie przypominać takiego widoku