Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opolovy

sprzedaż mieszkania,doświadczenia

Polecane posty

Gość opolovy

Czy ktoś z Was sprzedawał mieszkanie i może podzielić się doświadczeniem?Dałam ogłoszenie,zgłaszają się same niepoważne osoby tzn.chcą wziąć kredyt,ale nie wiedzą ,czy bank im go przyzna albo bank niby kredyt im przyznał,ale one nie wiedzą czego chcą.Sprzedawałam już jedno za kredyt i były same komplikacje-zmienili bank nic mi nie mówiąc i czekałam 2 miesiące na pieniądze.Czy mogę zatem dać w ogłoszeniu informację typu:"tylko gotówka"?Proszę o poradę osoby doświadczone

Gość gość
Hej, u mnie podobny problem. Choć osobiście uważam, że lepiej byłoby zgłosić mieszkanie do biura nieruchomości, które pomogłyby mi przy sprzedaży. Co sądzicie na ten temat? Interesuje mnie biuro ze Stargardu.

Gość gość
Zdecydowanie powinieneś nawiązać współpracę z http://www.mojdom-nieruchomosci.pl/ . Sprzedaż mieszkania zajeła w moim przypadku chwilę. Ich biuro zajęło się wszelkimi formalnościami i papierkową robotą, by następnie w mgnieniu oka sprzedać mieszkanie. Polecam!

Gość gość
Witam serdecznie. Byłem trochę pod ścianą jeśli chodzi o kasę i najpierw sprzedałem samochód a ostatnio też mieszkanie. Mieszkanie sprzedawałem firmie z http://wykup-nieruchomosci.pl. Profesjonalna obsługa nie mam na co narzekać i najważniejsze, że transakcję przeprowadzili ekspresem.

Gość gość Tomasz
Może zamiast sprzedać wynająć i czerpać na bieżąco z tego zyski a z czasem cena nieruchomości jeszcze urośnie. Ja tak właśnie robię, wynajmuję studentom w Warszawie i choć mnie na miejscu nie ma , to mieszkania dogląda przedstawiciel firmy Per modum która zarządza całym osiedlem

Gość ArturS

Moim zdaniem najlepiej będzie spróbować sprzedaży samodzielnej, bo jest tyle miejsc w przypadku portali z nieruchomościami, że klienta dość szybko znajdziesz jeśli cena jest dobra. Natomiast na to trzeba czasu, ale za to PrywatnaOferta.pl wyszła na przeciw naszym oczekiwaniom, bo wykupując ich pakiet można za jednym zamachem wrzucić ogłoszenia do kilkudziesięciu największych stron, do tego z jednego miejsca nimi zarządzać, więc u mnie była to opcja numer jeden i nie pożałowałem bo tak sprzedałem dom po rodzicach w bardzo dobrej cenie. 

Gość DorotKa

Zdecydowanie wygodniej i szybciej jest sprzedać mieszkanie przez agencję nieruchomości. W zeszłym roku sprzedałam tak lokal we Wrocławiu. W SDP Nieruchomości zajęli się tematem od początku do końca. Ja miałam szybko mieszkanie z głowy i pieniądze w kieszeni. W sumie wszystko dzięki agentowi, który dopilnował wszystkich formalności.