Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laciata

wakacje w ciazy

Polecane posty

Gość laciata

witam, chcialam zapytac was o zdanie; jestem obecnie w 28 t.c. wszystko przebiega prawidlowo.planujemy z mezem wyjechac na poczatku lipca nad morze. mamy tam ok 300 km. czy wy na moim miejscu jechalybyscie juz z torba do szpitala w razie czego? czy wogole byscie jechaly?

Gość laciata
Nikt nie pomoze?

To zależy jak się czujesz. My też z mężem planowaliśmy wyjazd nad morze ale stwierdziłam że się nie nadaję. Po pierwsze upały jak będą a po drugie i tak nie będę leżeć plackiem na plaży co uwielbiam więc zrezygnowaliśmy .A co do torby napewno bym wzięła kartę ciąży i wszystkie badania.

Gość laciata
Dzieki, no wlasnie tez sie zastanawiam. upalow jak na razie nie zapowiadaja ale nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda...

Gość no wlasnie ze zapowiadaja i t
o masakryczne od poniedziałku 30 st.:)

wiele ciężarówek spędza urlop nad morzem. Pamiętaj o jakimś parasolu zabezpieczającym przed słońcem, bo w ciąży łatwo o przebarwienia skóry W zeszłym roku byłam 3tyg nad morzem na przełomie lipca i sierpnia. Wtedy też zapowiadali deszcze, a było upalnie i dla mnie i męża ciężko wytrzymać :) chlupaliśmy się non stop w morzu, ale w ciąży nie możesz z tym przesadzać. Teraz w ciąży decyduję się na koniec sierpnia/wrzesień.