Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuka84578

PILNE!

Polecane posty

Gość Kuka84578

Czy związek z mężczyzną posiadającym potomstwo ma sens jeśli dziewczyna jest panną bez dzieci?

Gość betiiii
jeśli się kocha to ma sens chyba że tobie to przeszkadza

jezeli te dwie osoby sie kochaja i sa wolne(!) to raczej dzieci partnera w niczym nie przeszkadzaja:)

Gość idioteczko
po obserwacjach = odpowiadam NIE jeśli jeszcze nie zakochałaś sie mocno to odpuść sobie Chyba, że masz tyle siły, by znieść to Nie będzie to łatwy związek, od razu pełen wyrzeczeń itd Ja bym tak nie mogła - znam 3 pary i żadnej się nie układa Są spory na tym tle Może innym się ułożyło - na pewno Ale ja bym sobie odpuściła

Gość Kuka84578
Jestem bardzo zazdrosna i z tego powodu chyba się z nim rozstanę. Powinien znaleźć sobie kobietę, która też ma dzieci.

Gość jaaaaaaaaaa mamaaaaaaaaaaaaa
na własnym przykladzie ci poweim ze NIE i dobrze mowisz-zostaw go, ja załoje ze nei odeszłam nie bede sie rozpowaidac czemu-sa tu tematy na ten temat to poczytaj jakie probmely moga z tego wynikac i ile łez mozesz przez to wylac uciekaj dziewczyno od niego

Gość odpowiem.....
takie związki nigdy nie są łatwe ...będziesz musiała zaakceptować jego dzieci to że je odwiedza i one odwiedzają jego ...że spędza z nimi wakacje no i że widuje się z ich matką jeśli rzeczywiście jesteś osobą zazdrosną i wolałabyś mieć partnera na wyłączność to sobie odpuść taki związek

Gość Kuka84578
Już cała masa osób radzi mi uciekać gdzie pieprz rośnie : ) Z rodziny także. Coś w tym jest.

Gość Kuka84578
jaaaaaaaaaa mamaaaaaaaaaaaaa jakie masz problemy w tym związku?