Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz17.....

Połączyła nas miłość do Fizyki

Polecane posty

Gość Mariusz17.....

Chciałbym opowiedzieć wam historię nietypowej miłości-zdarzającej się rzadko,aczkolwiek pięknej i klarownej. Odkąd zacząłem uczęszczać do gimnazjum pokochałem lekcje Fizyki-być może dzięki wspaniałemu nauczycielowi,który w każdym z nas potrafił obudzić pasję do tego przedmiotu. Postanowiłem zapisać się na kółko fizyczne organizowane po lekcjach przez mojego nauczyciela. Sumiennie ćwiczyłem pod jego okiem,czyniąc zadowalające postępy. W domu wiele czasu poświęcałem Fizyce,zamiast spędzać czas na świeżym powietrzu lub przy telewizorze. Po 2 latach ciężkiej pracy osiągnąłem sukces-a mianowicie zdobyłem drugie miejsce w miedzywojewódzkim konkursie z Fizyki. Gdy byłem w 3 klasie gimnazjum,na kółko zapisała się pierwszoklasistka o imieniu Dorota. Nauczyciel przedstawiając ją wspomniał,że ma ona wileki potencjał. Pewnego dnia,zaintrygowany tym,że Dorota liczy zadania z książki do klasy 3 gimnazjum(a sama była w pierwszej)dosiadłem się do Niej i zaoferowałem pomoc.Od tego czasu co tydzień siadaliśmy we dwójkę w jednej ławce i ramię w ramię liczyliśmy. Już po paru tygodniach zauroczył mnie Jej potencjał-niektóre zadania rozwiązywała sprawniej odemnie,a w ramach ćwiczeń szybko dodawała długie kolumny liczb. Pamiętam,że wtedy był maj-kółko dobiegało końca,a ja niedługo miałem ukończyć gimnazjum i wkroczyć w nieznane mury szkoły średniej. W ramach nauki (Dorota szła do 2 klasy-przez ten rok zrobiła ogromne postępy,liczyła na poziomie inteligentnego licealisty) zaprosiłem Dorotę do domu.Liczyliśmy zadania z kinematyki. Przez całe wakacje Dorota była częstym gościem w moim domu. Nie tylko liczyliśmy zadania,ale tez rozmawialiśmy. Obserwowałem jak jej długie rzęsy rzucają delikatne cienie gdy pochylałą się nad podręcznikiem...Zakochałem się w Niej-mieliśmy wspólną pasję.Pod koniec wakacji-w sierpniu wybraliśmy się na spacer,było wyjątkowo ciepło i oboje mieliśmy zmęczony wzrok. Wtedy pierwszy raz odważyłem się Ją pocałować-nie myślałem wtedy o niczym-tylko o Niej.Dorota rownież odwzajemniła moje uczucie. Dzisiaj mam 17 lat,w przyszłym roku piszę maturę rozszerzoną z Fizyki,Dorota-miłośc mojego życia ma 15 lat,tak jak ja 3 lata temu-kończyłem gimnazjum,teraz ona je kończy. Zawsze będziemy razem-wspólna pasja,wspólna miłość. Mam nadzieję ze kogoś z was spotka coś równie cudownego. Pozdrawiam.

Gość Mariusz17.....
Ja tez jestem wzruszony.

Gość sdghfghfghfh
Chwalisz sie czy zalisz gowniarzu?

Gość Mariusz17.....
Po pierwsze,więcej kultury proszę.. Chciałem podzielić się z wami moim szczęściem,porozmawiać z innymi,a pozatym w zadnym wypadku nie jestem gówniarzem i nie masz prawa tak mnie osądzać.

Gość sdghfghfghfh
Jestes, masz dopiero 17 lat. I tak sie rozstaniecie, bo Twoja małolatka znajdzie innego

Gość Mariusz17.....
Nie znajdzie nikogo-kochamy się nad życie,urodziliśmy dla siebie i Fizyki rzecz jasna.Kiedyś będziemy jak małżeńsatwo Curie-wątpię jednak,abyśmy zainteresowali się bardziej chemią,aczkolwiek wierzę,ze we dwojkę odniesiemy sukces.

Gość sdghfghfghfh
HAHAHAHAHHAHAA i pewnie czekacie z sexem do slubu? Ty pewnie nosisz koszule flanelowe, a ona ukulary grubisci niczym stępień z 13 posterunku :classic_cool:

Gość sdghfghfghfh
okulary* :classic_cool: