Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksislaa

co ile zmieniacie podpaski w 1 dniu okresu?

Polecane posty

Gość ksislaa

Nie wiem czy nie mam zbyt obfitych okresow-ja zmieniam srednio co godzine w pierwszym dniu okresu!

Gość dftgyhjkmnbvcdfghjmnb vcxdftyu
cooooo? nie no może co pół godziny:) w pierwszym dniu wystarczy (przynajmniej mi) zmienić podpaske 3 razy:P

Gość odpowiem.....
matko kochana co za durne pytanie każdy zmienia tyle razy ile jest potrzebne

Gość daria_parka
ja tampona zmieniam 3 razy w ciągu dnia + raz na noc

Gość Lalalalsa
Gdzieś co 2-3 godz

Gość ksislaa
nie jest durne!!!!!!!!1 chodzi mi o to,ze co ile zmieniacie bo tak nasiąkła!!! ja muszę nawet po 45 minutach bo juz cala nasiakla! Przepraszam za doslownosc..Pewnie mam zbyt obfite okresy!

Gość Madziuszka (O_O)
Ja pierwszy dzień mam słaby ale 2/3 już bardziej obfite. Nie mart się masz obfite okresy ja zmieniam średnio co dwie trzy godzinki ale to w zależności zauważyłam, że jak się trochę podenerwuję to też więcej leci a wtedy częściej..

Gość czarna lista2222222
głupie pytanie! A jak zmieniamy co godzinę to też tak zrobisz? a jak co dwie? twoja sprawa i nie musisz wtajemniczać obcych osób w twoje sprawy z podpaskami;)zmieniaj ile chcesz i kiedy chcesz i luzik;)

Gość endometriozooowaa
ale jestescie wredne po co w ogole odpisujecie jak wam sie temat nie podoba?? ja pierwszego dnia mam takie krwawienia,ze zmieniam co godzine a i tak jak ze mnie leci to takim ciurem,ze nie zdarzy podpaska wsiaknac i wylewa sie zwyczajnie mam tak z powodu endometriozy badalas sie?badalas przyczyne tak obfitych krwawien? idz do lekarza na usg i kolposkopie, lepiej miec wszystko pod kontrolą ja myslalam-ze tak juz mam-ze taka mam budowe a okazalo sie po wielu badaniach,ze mam endometrioze

Gość ksamfi
endometriozowaaaa ja mialam polipy w macicy,ale znow cos mam obfitsze okresy,dlatego pytam... mi tez potrafi tak poleciec ciurkiem,nie mocno,ale jednak,co godzinke w pierwsze pare godzin zmieniam,a pozniej co 2-3!!! mam nadzieje,ze polipy sie nie odnowily

Gość ksamfi
endometriozowaaa mialas jakies objawy endo oprocz obitosci okresow?Jak wykryli u Ciebie endometrioze?

Gość dziwna ?
mam podobny problem do ciebie ... tylko ja mosze 2 na raz i zmieniam co 45 min ( co przerwe)

Gość do dziwna
a ile masz lat???bylas z tym u ginekologa?