Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malineczkaa

śą tu jakieś starczki któe mieszkają w Tarmowskich Górach???

Polecane posty

sa tu jakies kobietki z Tarnowskich Gór lub okolic Ślaskie ..które spodzewają sie dzdziusia lub dopiero planuja?

NAUCZ SIE WCZESNIEJ PISAC A POTEM DOPIERO BIERZ SIE ZA PLODZENIE DZIECKA . ANALFABETKO.

jagoda369 jak cie nie interesuje temat to wogóle nie odpisuj ok????a czasem zjadam literki bo mi poprostu klawiatura szwankuje i to nie jest powód do obrazania innych rozumiesz!!!i niema nic wsplnego z tematem więc sie nie odzywaj to jest forum a pisanie kto , jak pisze i co pisze zegnam....

watpie zeby ktokolwiec cos na takim topiku napisal.. bo tytul wyglada strasznie. :O Nie obrazaj sie tylko naucz sie pisac.

jagoda czy ty mozesz tak laskawie ludzi nie obrazać a napewno nie autorkę tyopicu _ jesli niechesz sie udzielać to nie wchodzi i tyle

agata_bbb no wlasnie widac ze niema co do roboty gdzie temat jej wogóle nie dotyczy więc niewem po co wchodzą tacy ludzi na takie fora

Gość Dotka stokRotka
weźcie przecież wiadomo że Jagoda369 to suczka w rui i dlatego ma takie napady złośliwości, pewnie pełnia księzyca nadciąga a jej Oluś w irlandii truskawki zbiera, biedna jest i tyle :P

usmialam sie . :D autorko temat ktory zalozylas :D dotyczy ma inny tytul niz " Rozmawiamy o Jagodzie: prawda? Wiec przestan nawijac bez sensu tylko pisz na TEMAT.

wedlug mnie to ta cala jagoda369 ma jakieś kompleksy albo jest za mało dowartościowana pisze komus kogo wogóle nie niezna takie bzdury sama niech sie zastanowi co pisze po co wogóle wchodzi na ten topik i obraza innych sprawa dotyczy tematu a nie tego jak kto pisze .....

jagoda369 kaze ci sie ktos odzywac???????? pisałam ci jesli nie interesuje cie temat to bo co wtrącasz swoje 3 grosze nudzi ci sie czy co????

Gość Dotka stokRotka
nom nom woda pewnie zanieczyszczona i laska ma omamy :P :D hyhy do jagoda369 : ty możne nie lubisz ale Olo czym możne to orze :P

bzdurcia. a niech pisze znudzi sie jej skoro niema nic innego do roboty widac lubi obrażac ludzi cóz...

"nom nom" dotka skad ty jestes ze tak bredzisz? W jakiej czesci PL mieszkaja takie wiesniary co po polsku nie potrafia pisac? Napisz bo ciekawa jestem :)

Gość 8SWEETHONEY
malineczka wypierdalaj bo mdli mnie od twoich madrosci

8SWEETHONEY załoze sie ze to jagódka napisała:D:D:D:D jagoda ty naprawde masz cos ze soba idz sie lecz na nogi bo na głowę za pozno:D

] jagoda369 ty jestes wiesniarą jak ci sie nie podoba to wypierdalaj z tego forum wariatko idz sie lecz .....

jagoda369 ty jestes wiesniarą jak ci sie nie podoba to wypie**alaj z tego forum wariatko idz sie lecz ....." a u widac twoja . to co napisala sweety to ne ja niestety. dzieki sweety ze mnie wyreczylas. 👄

Gość Dotka stokRotka
ja pierdziele co za popierdołek z tego jagoda :D masz ty w ogóle kawałek mózgu czy tylko pustostan??? nudzi sie na wiołsce to popisuje sie na forum, lepiej idz, zawis sien a płot i obgadaj sasiadke! Ulzy ci wieśniaro! :D:D:D

Gość 8SWEETHONEY
nie dziekuje, lepiej spierdalaj stad wiesniaro! :P

Gość Jagoda mądralo
tak się puszysz ale jak ci ktoś wjedzie na ambicje tak jak ja wczoraj to już nie umiesz odpisać i i kulisz ogon pod siebie :-o więc goń się

Gość 8SWEETHONEY
o tobie jadzka sie nie wypowiadałam bo ty jeszcze gorszy zjeb jestes imądralińska od siedmiu boleści, wez sobie lepiej w myszkę kliknij to ci ulży :D

Gość Jagoda mądralo
01.06.2010] 10:35 [zgłoś do usunięcia] jagoda369 Gdybym byla na twoim mijscu to by mi bylo sioebi zal, pomaranczowy trolu. Juz ci odpowiem co to jest wsiurstwo... To jest cos takiego jak ty, niby to osoba , niby lajno, niby smierdzace scierwo, ale tak naprawde nie wiadomo co to jest. Zadowolona ? tak do mnie napisała wczoraj , ta która innym wytka błędy ,a jak sama pisze widać wyżej .Ja odpisałam : 01.06.2010] 10:43 [zgłoś do usunięcia] Jagoda mądralo "Gdybym byla na twoim mijscu to by mi bylo sioebi zal, pomaranczowy trolu." kreaturo , próbko człowieka kup sobie słownik , a potem wylewaj swoje żale na kafe , bo nawet porządnie zdania sklecić nie potrafisz ,a wyzywając mnie potwierdzasz tylko iż zatrzymałaś się w rozwoju na etapie małpy ( nie obraziłabym w ten sposób małpy , a one są mądrzejsze od ciebie ) do dziś brak odzewu .....

Gość Dotka stokRotka
:) ona zawsze milknie jak ktos jaj dojebie, normalka :P

8SWEETHONEY a jagoda369 widac ze to jedna i ta sama osoba pytał was któs o zdanie wogóle bo jesli nie to spieprzac z tego forum gdzie indziej obrażac ludzi

] jagoda369 ty masz niby dziecko to wspulczuje twojemu dziecku ze ma tak porytą matke która nie ma sie czyms zajmowac tylko glupotmi sama patrz na siebie jak piszesz i co piszesz a potem poprawiaj zreszta nkt ci takiego prawa nie dal wieśniaro szkoda słów poprostu

Jagoda mądralo , brak odzewu bo takie jak ty to ja olewam cieplym moczem. Mam w dupie takie puste laski jak wy co nawet tematu na kafe nie potrafia napisac bezblednie a taka jedna z druga chca dzieci plodzic. Idiotki. Do szkoly sie wroc autorko tematu a nie bierz sie za robienie dzieci bo im tylko krzywde zrobisz.