Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malineczkaa

śą tu jakieś starczki któe mieszkają w Tarmowskich Górach???

Polecane posty

Gość Dotka stokRotka
no co za idiotka wyłącz sie jadzka bo tu tobą rzygają, nikt nie ma ochoty czytać co tu wypisujesz... pozujesz na jakąś intelektualna wyżynę a jesteś tylko niedouczonym, bezczelnym małym gównem z wioseczki ktora jakimś cudem potrafi obsługiwać komputer :P

[zgłoś do usunięcia] jagoda369 a ty jak sie zachowujesz twoim zdaniem?????pisalam ci nadajesz sie do leczenia kobieto nikt cie na te forum nie zapraszał ani na ten post to nie pisz jak ci sie nie podoba ok i przestań wkoncu innych obrażac zajmij sie dzieckiem lepiej bynajmniej wiecej pożytku bedzie niz tu ....

Gość 8SWEETHONEY
dobrze napisane poprzedniczko :) niech ta patologia wie co oniej myślimy! BRAWO jadzka nara zbieraj sie bo krowy trzeba wydoic 🖐️

dotka, no popatrz nawet nie napisalas zebym nie sperkla , nom nom. :D :D :D malinczka zalozylas bezsensowny temat na dodatke z bledami :D i jeszcze drzesz morde zeby nie pisac.... jak ja nie bede pisac to ten twoj marny topik umrze smiercia naturalna.

8SWEETHONEY masz racje niech wynosi sie stad to ja tu pisze bo szukam wsparcia i stosowane zapytanie dałam na forum a ze sa błedy kazdemu sie zdarzy ponieważ szybko sie pisze a ta tu wyskauje z takim hasłem i obraza innych wiesniara ale ta cała jaogod przeciez jest chodzącym ideałem hahaha do garów i do bawienia dziecka wracaj a nie na forum klepiesz bzdury których sie juz czytac nie da hahaha

mam dla was jedna rade : jak nie chcecie to nie czytajcie moich postow i tyle. Czy to takie trudne?

jagoda369 jestes tak tępa czy niewiem albo nie rozumiesz kobieto z wioski co do ciebie sie pisze ?????spierd,,,,,, z tego forum tepy bezmózgu dzieckiem sie zajmij .....bede sobie zkaładac posty jakie beda mi pasowały i nic ci do tego

jagoda369 ale nikt ci tu przeciez nie kaze siedzec na tym topiku prawda czy nie rozumiesz po polsku???albo po chinsku trzeba ci wytłumaczyc???to moze zrozumiesz umiesz tylko obraz ludzi i nic więcej

Autork piszesz zeby dziecko szla bawic i do garow... :O tylko szkoda , ze ty nie masz kogo bawic. :( bo pewnie dziecko robisz tak samo jak piszesz tytuly topikow. :D

Gość 8SWEETHONEY
heh a jak tu nie czytac jak głupota bijąca z twych postów aż bije po oczach! :) bezczelna wsiura!

Gość 8SWEETHONEY
a twoje go bękarta lodzia jagodzia twoja stara bawi bo tobie nawet sie nie chce jestes jebaną patologią, pogódz sie z tym pasożycie! i lepeij bierz sie za oporządzanie trzódki mowie ci! :P

Gość 8SWEETHONEY
stały tekst oo i .... sie wkurwiła :D - żałosne :)

[zgłoś do usunięcia] jagoda369o mnie sie nie martw i nic ci do tego czy mam dziecko czy bede dopiero miec ok!!!!!!!a ty pewnie wpadłas bo niewiesz co to jest antykoncepcja wsioro jedna !!!i teraz sie wyrzywasz na innych spadaj z tego forum zajmij sie dzieckiem wkońcu umierasz z nudów czy co????ak ci sie ten post nie podoba lub jest zle sformułowany to załoz lepszy hahahahahaha i tam se wypisuj te swoje mądrości bo wida 5 klepki co brakuje i niema ci kto jej rozgarnąc hahahaa

Gość 8SWEETHONEY
ty nas też klaunie wioskowy :P

a jak sie teraz malineczk stara ladnie pisac, zauwazylyscie chociaz??? Tak sie dziewczyna stara...

Gość 8SWEETHONEY
o kurwa jadzka nie rozśmieszaj ty intelekcie z bozej łaski :D ale wiesz co widze ze kafe ci słuzy, poszerzyłas swoj słownik, gratulacje!!!

Gość 8SWEETHONEY
to chyba swiadczy na jej korzysc ty pacanie!

Gość 8SWEETHONEY
ty koorvo czemu zajebalas mi nicka?????

Gość 8SWEETHONEY
ona skad? z Pacanowa wszakże, to w pacanowie rodzą sie takie głupie kozy jak jagoda buahahahhah "W sławnym mieście Pacanowie Tacy sprytni są kowale, Że umieją podkuć kozy, By chodziły w pełnej chwale. Przeto koza albo kozioł, Jakaś bardzo mądra głowa, Aby podkuć się na próbę, Musi pójść do Pacanowa. A gdy wróci ten wędrowiec, Już podkuty, ale zdrowy, Wszystkie kozy się dowiedzą, Czy to dobrze mieć podkowy." "Kto ten dzielny? Kto się zgłasza?" "Ja!" - zakrzyknął w głos koziołek. Miał maleńką, piękną bródkę, A wołano nań: Matołek. :D:D:D:D:D

[zgłoś do usunięcia] jagoda369 i co jeszcze wymyslisz ciekawego??? bo powtarzasz sie jak zdarta płyta napisz coś madrego wkońcu a nie tylko ludzi obrazac umiesz swoją rodzine tez tak traktujesz albo jestes tak wychowana istna patologia :/

Gość 8SWEETHONEY
zamiast koziołek wpisz sobie jagoda i ... wszystko sie zgadza :P p.s matołka zostaw bo to do niej pasuje :D

8sweethoney, tak poszezylam swj slownik zwlaszcza jak czytam ciebie i autorke tematu ktora pisac nie umie. Dobrze sie obydwie dobralyscie :D pasujecie jak ulal. Paniusiu z miasta ktorej sloma z butow wystaje ale kreuje sie na pańcie. :D malineczka, ja nie jestem z wioski ale ty napewno. No widziz ja mam dziecko a ty go nawet zrobic nie umiesz. Kretynko

Gość 8SWEETHONEY
durna koza z ciebie jadzka, jedyne co potrafisz robic to dziecki ty kretynko :P nawet zapracowac na siebie nie potrafisz ;) ciągniesz kasę od kogo sie da i pierdzisz w stołek przez caly dzien, nie dziwie sie ze ci powoli odpierdala he he