Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę słońca

kafe dla mądrych kobiet...

Polecane posty

Gość chcę słońca

weszłam przed chwilą na główną stronę forum. A oto tytuły najświeższych topików: ale mi sie rznac chce.. 17 opinii / autor: mokra_sukaaa_ / dzisiaj [15:00] Nie mgoe pojac,ze podobam sie mojemu facetowi.. 19 opinii / autor: demarka / dzisiaj [15:00] ALE BEKA!!! - FOTO :))) 0 opinii / autor: bekabekabekaman / dzisiaj [15:00] 27 letni prawiczek - już dłużej nie wytrzymuję 23 opinie / autor: xxxxxxxxx23847494048 / dzisiaj [15:00] Dziewczyny czy jesteście teraz na bosaka????? (ost.) 103 opinie / autor: panjazabek / dzisiaj [15:00] wiecie co to są Manieczki? 8 opinii / autor: to tylko ja...... / dzisiaj [15:00] - 15kg do końca sierpnia. Uda sie???? 11 opinii / autor: bravurka / dzisiaj [15:00] Nie wiem. Zaczynam się zastanawiać...

Gość lilith.
heh:) bo normalne, mądre kobiety to teraz albo siedzą w pracy, albo gotują obiad swojemu mężczyźnie:P

Gość chcę słońca
z tym poczuciem humoru to chyba jest prawda, boki zrywać;) pozostaje mi wierzyć, że chyba trochę mądrych kobiet jeszcze pozostało...

Gość usmieszek22
to jest internet ... tutaj mozna zadac najglupsze pytanie bez zadnych konsekwencji.... a kazdy ma na pewno jakis problem/temat o ktorym wstydzi sie porozmawiac z przyjaciolmi, dlatego pisze tutaj. pozdrawiam

Gość aha i ach
do czarnoksiężnika: bardzo śmieszne :o

Powinnaś się zastanawiać, czemu tutaj jesteś? Ja przyznaje, że to forum to dnooo, i same pojeby tutaj siedzą, bez wyjątków(czyli mnie;) ) Zamiast cokolwiek pożytecznego robić, to piszą bzdury:o

Hej, przecież to ilustracja społeczeństwa. W czym to forum rózni się np od onetu ? (w tym drugim przypadku szczególnie ręce opadają). Taka jest większośc i warto mieć tego świadomośc :-D

Gość chcę słońca
to bardzo smutna ilustracja społeczeństwa... a co ja tu robię? podczytuję sobie od czasu do czasu to i owo, udając, że pracuję...

nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. niektórzy chcą może wymienić swoje poglądy, albo anonimowo sie wygadać. co w tym złego??

Gość chcę słońca
ja nie wrzucam, w końcu sama tu jestem:), ale to zestawienie mnie przeraziło... to forum pomogło mi jakiś czas temu w jednej sytuacji, a niektóre rady, które tu przeczytałam okazały się bardzo mądre!

Gość hehehhhh
:)

"a co ja tu robię? podczytuję sobie od czasu do czasu to i owo, udając, że pracuję..." Włączenie filtra sensu zpowoduje, że zaczniesz czytać to, a owo zostanie niezauważone. Jak praca, któa niezauważenie może zacząć zawierać treści kafeteryjne :p