Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna marzycielka z wawy

Trójkąt 2m+1k - pytanie do Kobiet

Polecane posty

witajcie, od jakiegoś czasu mam ochotę spróbować sexu w układzie 2m+ja. Mam do Was kochane Dziewczyny pytanie: ciężko jest zaspokoic 2 facetów?? czy 2 facetów potrafi w sposob kultralny (bez zbednej rywalizacji) wspolzyc z jedna kobieta??

hejka ja kiedys mialam taki 3 i bylo super bardzo dobrze sie bawilam i ich zaspokoilam a oni mnie

Gość Facio z wielką fają
znajdź normalnego faceta który pójdzie na układ 2m+1k. co innego 1m+10k

up

potrafią kulturalnie współżyc w końcu kobieta ma 3 dziurki więc zostaje jedna dla nieoczekiwannego wędrowca.

up

upupupup

Gość zuziak20
nic nie musisz zaspokajać, sami sie zaspokoją tylko musisz im udostępnić wszystkie dziurki

Gość .UP
"potrafią kulturalnie współżyc w końcu kobieta ma 3 dziurki więc zostaje jedna dla nieoczekiwannego wędrowca." To takie romantyczne ten nieoczekiwany wędrowiec :D

Gość Zyta

Mam bardzo uczciwego chłopaka i zawsze mam długą grę wstępną A ja wolę na szybko i ostro. Dlatego gdy już się zdecydowaliśmy na grupowy to zaproponowałam na ostro. Dobraliśmy dwóch kolegów i gdy przyszli mój chłopak mnie przytulił  i namiętnie pocałował i przekazał kolegom. Wszyscy się rozebrali A mnie rozbierał jeden z kolegów. Gdy byłam w stringach to je ostro zerwał i wbil swego twrdego do konca za pierwszym wejściem bo miał nabrzmiałego a ja byłam tam mokra. Nie przerywał aż do samego wtrysku nigdy wyjął wbił kolejny kolega ale miał grubszego i zaczęłam mocno jęczeć. Po kilku minutach mój chłopak widząc to z mocno stojącym doszedł do samoistnego wytrysku. Gdy rozmawialiśmy ze znajomymi to tak się czasami dzieje podczas pierwszego grupowego zwłaszcza gdy wchodzi znaczny rozmiar w cipkę ukochanej i są głośne jęki czasami krzyki podczas orgazmu.

Gość Gość

Specjalnie wygrzebałeś topik sprzed 9 lat, żeby wpisać do niego te swoje kocopoły, świrze? Żal.pl

Gość gość

Miałem inaczej i nie wiem jak to nazwać, trójkąt, kwadrat ?? Ja z Anią na łóżku, kolega z Agnieszką na wersalce.Kochanie z Anią super! Okazało się że Agnieszka nie dała kumplowi bo miała ochotę na mnie, słyszeliśmy jak się do niej dobierał a ona  go odpychała. Dopiero Ania mi na ucho powiedziała o co chodzi, że Agnieszka też miała ochotę na mnie. Zamieniliśmy się z kumplem, jechałem  Agniechę aż popiskiwała. Kumpel poprawił po mnie Anię.

Gość GRAŻYNA

to jest super zabawa uwielbiam dwa ...y naraz w obu dziurkach jestem wtedy mega zadowolona mam super orgazmy dochodzę przy takiej zabawie po kilkanaście razy a i panowie potrafią mnie zalać parę razy

Gość Samotny
16 godzin temu, Gość gość napisał:

Miałem inaczej i nie wiem jak to nazwać, trójkąt, kwadrat ?? Ja z Anią na łóżku, kolega z Agnieszką na wersalce.Kochanie z Anią super! Okazało się że Agnieszka nie dała kumplowi bo miała ochotę na mnie, słyszeliśmy jak się do niej dobierał a ona  go odpychała. Dopiero Ania mi na ucho powiedziała o co chodzi, że Agnieszka też miała ochotę na mnie. Zamieniliśmy się z kumplem, jechałem  Agniechę aż popiskiwała. Kumpel poprawił po mnie Anię.

Łoł, też bym tak chciał.

Gość zxc

Jak goście OK to bedzie super. Korzystaj ale dobór partnerów najważniejsza rzecz. Będziesz zadowolona.