Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka rozdzka

czego on ode mnie chce ?

Polecane posty

Gość wrozka rozdzka

od roku wciąż "lata" za mną facet...ledwo co sie poznalismy i przegadalam z nim doslownie z 5 min to nie minal tydzien a znalazl mnie na nk. on wie ze mam kogos i caly czas mu podkreslam ze mozemy utrzymywac jedynie kolezenskie relacje. on tez jakis dluzszy czas temu znalazl sobie dziewczyne - tez niby sie zgadza ze tak tak po kolezensku, ale czesto mi np wypomina niby w zartach czemu wtedy nie zaczelam z nim. co wejde na gg od razu pisze, raz przyszedl po mnie do domu , zdobyl moj nr i dosyc czesto dzwonil zeby niby tak o wyjsc ze znajomymi na jakies piwko. ja traktuje to z przymruzeniem oka, ale czy nie wydaje sie jakby momentami za bardzo sie wkrecal ? mimo tego, ze ja mu mowie, ze lubie go, ale chlopaka nie mam zamiaru zostawiac. sama nie wiem co o tym myslec, lubie go w sumie tak o, ale nie wiem czego ode mnie chce ? szczegolnie ze sam ma dziewczyne

Gość wrozka rozdzka
czy ktos moglby mi odpowiedziec ?

Gość takto sie tutaj robi
wypierdalaj szmato

Gość wrozka rozdzka
z mama na gg pisales ?

Gość wrozka rozdzka
up

Gość lola m
może po prostu jakoś szczególnie Cię lubi. bez żadnych podtekstów :)

Gość wrozka rozdzka
hmm no tak, ale np b.czesto mnie komplementuje, coraz mysli "co by bylo gdyby..." (w kontekscie my dwoje), wczesniej w ogole do mnie "zarywał", a teraz ma dziewczyne i wraz swoje zaloty stosuje. mowi, ze ciezko mi sie oprzec. nie wiem co to ma znaczyc, czesto mowi "może kiedyś...", z jednej strony mowi ze b. kocha ta swoja dziewczyne (czasami mam wrazenie ze z przyzwoitosci), a z drugiej strony sytuacja jak wyzej. i nie wiem jak na to patrzec, po prostu ciekawi mnie to.

Gość wrozka rozdzka
Nie wiem, może tak o mu to po prostu sprawia przyjemność. Może to nadinterpretuję, ale żeby facet, który po prostu cie lubi/ jestes dla niego atrakcyjna prawie non stop szukal kontaktu ? on potrafil czy to rano czy w poludnie czy w nocy wydzwaniac do mnie, zeby niby tak o na piwko wyjsc, albo posiedziec sobie gdzies ze znajomymi. taka wieloznaczna sytuacja :P

Gość wrozka rozdzka
może i ta :)

Ciekawe, czy dlugo bedziesz jeszcze dusic ten temat? Piszesz, ze masz faceta - ja w takim wypadku ucielabym wszystkie kontakty z namolnym wielbicielem, ale Ciebie chyba to kreci... Znam facetow - kilku - ktorzy latami potrafili podrywac kobiety - kilka naraz - i co smieszniejsze, dla wszystkich mieli czas, wszystkim pomogli, pamietali o imieninach kazdej. Jedna zdobywszy, ruszali do nastepnej, a kazda sie czula wyjatkowa i wyrozniona. Wydaje mi sie, ze to cos takiego. W razie gdybym sie mylila, mozesz mu sie faktycznie podobac - ale nie sadze, zeby mial sens zwiazek z facetem, zdradzajacym swoja partnerke. A Ty piszesz, ze kochasz swojego chlopaka... wiec czemu drazysz?

Gość wrozka rozdzka
pytam z ciekawosci, bo raczej nie zdarzalo mi sie zeby ktos podczas mojego zwiazku z kimkolwiek wykazywal takie zachowania

Gość wrozka rozdzka
spokojnie, nie wczuwam sie :)