Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

on chce mi zabrac dziecko

Polecane posty

Gość

Mój konkubent z którym się rozstałam chce pozbawić mnie wladzy rodzicielskiej nad naszym synem.Dodam że nie pracuje i pije,dlatego odeszłam.On zaś powiedział że znajdzie sobie świadków że się szmaciłam i brałam i żę dziecko zostanie z nim.I co ja mam robić wiem że jego znajomi za flaszke zrobią wszystko.

Gość odpowiem.....
a Ty pracujesz ?...jeśli tak to nie masz się czego obawiać sąd nie odda dziecka komuś kto nie potrafi je utrzymać i zapewnić godziwych warunków mieszkaniowych no i do tego pije a na to chyba byś znalazła świadków prawda ?

Gość ggtgtgtyyh
daj sobie spokój dziewczyno koleś pije nie ma pracy kto mu da dziecko :O jak jest konkubentem to chyba nie jest ojcem dziecka ????

Gość bbbavva
nic sie nie martw, nie ma szans na to. Straszy Cie po prostu

Gość
jA Pracuję mam stała pracę,ja też mam swiadków tyle że po rodzinie a nie wiem czy najbliżsi mogą zeznawać a jest on ojcem dziecka bo nie mieliśmy ślubu

Gość
przepraszam za zmianę nicku ale w kilku postach ktoś się pode mnie podszywa

Gość odpowiem.....
oczywiście że rodzina może zeznawać ale na prawdę nie masz się czego obawiać facet Cię straszy w pijackim omamie

Gość
To dobrze jak rodzina moze zeznawać to nie mam się czego bać a czy mogę go sama wymeldowac bo ma zameldowanie tymczasowe a nie czekać aż mu się skończy