Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznajdziejna dwudziest piecia

popadam w depresje !

Polecane posty

Wczoraj pisalam podobny temat , ale gdzies mi znikl. Bylam juz w kilku zwiazkach , a teraz jestem sama bo nie potrafie sie zakochac taka prawdziwa miloscia. Nie chce byc z nikim tylko po to, zeby byc z kims. Chyba juz nie ma szans dla mnie , czuje sie z tym coraz gorzej Co robic ?!

Gość fgdgfdgfdgdgdgdg
Ale ty głupoty piszesz. Na siłę chcesz być zakochana?! Bo chcesz i już? Tak się nie da. Zresztą po co ci wielka miłość? Nie możesz bez niej żyć? Owszem, fajnie jest być zakochanym, ale bez przesady żeby całym sensem życia była miłość.

Ale ja nie chce juz byc z kims kogo nie kocham . Dla mnie jest to meczarnia juz wole byc sama, ale przeciez nie moge byc sama cale zycie. :(

W Polsce jest to niemozliwe , juz teraz zaczynaja sie nade mna litowac ,ze prawdopodobnie zostane stara panna . To jeszcze bardziej poglebi moj straszny stan

nie lepiej mieć to w dupie ? chyba ,ze jesteś jedna z tych osób . które biorą wszytko do siebie. inni niech sie zajmą sobą.

Tak, ale zazwyczaj tak mowia ludzie , ktorzy sa juz po slubie , im latwo przychodzi powiedzenie mniej wszystko gdzies