Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marincia_23

Pomóżcie mi go odzyskać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Marincia_23

Kilka miesięcy temu poznałam fajnego chłopaka.Poznałam go przez moją kumpele,która nas delikatnie zeswatała;)Bowiem zaproponowała ona wspólne zamieszkanie mi z nim(bo mieszkał on z nią i jej chłopakiem).Przez kilka tygodni było cudownie do czasu...Spotkaliśmy jego byłą a zarazem siostrę mojej kumpeli.Ta smarkula ciągle ,,wpadała,, do nas próbując go uwieść.On jej tłumaczył,że jest ze mną ale nie mogła tego zrozumieć.Przez cały czas wyzywała mnie od różnych,twierdziła że jest lepsza bo jest dziewica i ze na niego nie zasługuję bo jestem kretynką bez wykształcenia i że stać go na swoje dzieci a nie musi cudzych wychowywac.(Posiadam 2 dzieci z 2 różnych związków).Jego ojciec również nie zgadzał sie na nasz związek i twierdził że nie pozwoli szargać swojego nazwiska:(W końcu mi powiedział że nie moze ze mną być bo jest już z nią i kocha ją.Planowaliśmy ślub a teraz co?Pomóżcie mi!!!

Gość nieufajsamcom
po chuj ci taki facet,jezeli mozna go tak nazwac, to jakis wymoczek niedojrzaly,lepiej poszukaj sobie faceta ktory naprawde cie pokocha a nie jakiegos szczyla,chyba lepiej ze tak sie stalo niz po slubie,ja bym takiego nigdy w zyciu nie chciala a co dopiero walczyc o takiego chuja, jessu

Gość Marincia_23
ale to dojrzały facet ma 27 lat a ta suka mi go ukradła.Prosze pomozcie mi go odzyskac

Gość
suka to Ty jestes

Gość fddd
mozna wpasc 1 raz, ale zeby 2 czy 3?

Gość gracha
Kobieto,neufasjamcom ma w 100% rację,nic dodać,nic ująć.

Gość Marincia_23
nie znacie mojej sytuacji wiec mnie nie oceniajcie.Nie kazdy facet zaakceptuje mnie i moje dzieci a on nie mial z tym najmniejszego klopotu.Dla synka byl jak ojciec a w mojej corce sie zakochał.A teraz co?Please pomożcie mi

Gość pytająca mamusia
O ile to nie prowokacja to.. odpuść sobie, chcesz się płaszczyć w imię czego? że znalazł się taki jeden który zaakceptował Twoje dzieci, on widać jest niedojrzały, a Ty z kolei zachowujesz się jak desperatka. Powiedział, że kocha inną a Ty chcesz jeszcze biegać za nim? Miej swój honor dziewczyno. Znajdzie się kiedyś taki który pokocha i Ciebie i dzieci i zaopiekuje się Wami :) Spokojnie, na to potrzeba czasu.