Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka 71

i po co ja młodej tyle ciuszków na lato nakupowałam....jak lata niema

Polecane posty

Gość majka 71

Gość tez mysle ,ze cos z hormonami
ile młoda ma lat?

ja w tym roku postanowiłam, że nie kupię wiosennej kurtki dla synka, bo i tak wiosna trwa 2 tygodnie.... myślałam, że kupię na jesień, a teraz przetrwamy na polarach itp....a tu taaaaki róg z pogodą...

Gość majka 71
młoda ma 1,5 roku i chyba w kazdy dzien tego nadchodzącego lata ma nową kreację lubie to cóz przypadnie sie chyba 3 razy przebierac ;)

Gość ale problemmmmmmm
oddaj powodzianom

Gość kafeteriankapomaranczka
no to po co tyle kupowac jak mala zaraz wyrosnie lepiej mniej a wszystko wlozyc a nie zpostawiac zeby w szafie bylo

Gość majka 71
kurde lubie ten sport uwielbiam ciuszki dla niej kupowac (nie zeby ja zaraz na lulunie wychowac-bez przesaday) ma tego multum,potem sprzedaje na all ale az szkoda ze w niektórych to chyba dwa razy nie bedzie przez te pogode zakichana

Gość no bo____
beznadziejna jestes :)

Gość majka 71
iiii tam :)

Gość ja tez mam tyle
ale codziennie chodzi w czyms innym :D uwielbiam kupowac dla niej ciuszki :D

Gość Karko1234
Hej fajne ciuszki tylko polskich producentów w dobrych cenach możecie znaleźć na patryczek.pl

jest wiosna, a do lata jeszcze 3 tygodnie :) byłam dzisiaj w h&m, a tam takiee cudeńka... no i mój Synek przygotowany do lata!

Gość sisz musisz
musisz byc cholernie pusta dziewczyna w polsce setki ludzi nie ma co na siebie wlozyc, potracili wszystko, a twoim najwiekszym problemem jest to ze nie poszpanujesz ciuchami dziecka! oddaj powodzianom! jesu jak ja nie znosze takich wystrojoinych, wycudowanych dziewczynek, juz sobie wyobrazam jak ta twoja wyglada:O

Gość Mega burza nad Warszawą
W KappAhlu jest teraz duża obniżka cen. Wszystko o 25% taniej. Byłam wczoraj i było tam mnóstwo wieszaków po cenowych cięciach! naprawdę warto. Świetne rzeczy. Ale u mnie leje i walą pioruny!!! U was też rozgrywają się takie dramatyczne scenerie za oknem? Kurcze tylko dziecka mi szkoda bo ma mega stresa przez tę szaloną burzę. Normalnie ściana wody, tak że ledwo co widać za oknem.

Gość biegnij
teraz szybciutko jesienne kupować,bo Ci beznadziejni powodzianie ze swoimi małostkowymi problemami wykupią

Gość majka 71
po prostu jestescie zenujący tak mam chodzic w załobie sory a ty klepiesz na kafe moze raczej biegaj po znajomych i zbieraj makaron ryz i swetry oczywiscie ze mi szkoda powodzian ale kazdy ma swoje zycie..... a ciuszki to nie mój problem ,ot tak sobie napisłam

Gość z tym makaronem tez racja
ktoś ci coś zarzuca ,a sam siedzi na kafe i klepie

Gość zeby nie spamowac
kupilas duzo tzn ile?

Gość zeby nie spamowac
"chyba w kazdy dzien tego nadchodzącego lata ma nową kreację " ma 90 bluzek,spodnic,majtek,skarpetek,nakryc głowy etc? pralki nie masz?

Gość majka 71
no nie mam policzone :) no ma tego sporo ,kupiłam z ze4szłorocznej przeceny-za psie pieniadze kupuje w szmateksach perełki ze szok i zbiera sie a jeszcze moja tesciowa robi na szydełku-cudenka i naprawde jest tego multum a tego lata to ile bedzie- 3 mies 2 'ach

no i po co sie czeoiac dziewczyny , tak sobie napisała a wy jak zwykle atak , bo byc nie moze dosłownie jakby ktos zazdroscił ,ze na tyle ja było stac

Gość majka 71
no własnie w tym sęk ze ja to wszystko tanio kupuje :) jeszcze na głowe nie upadłam by na cos stówe :) tani duzo i ładnie i wszystko na all :(

Gość zeby nie spamowac
to jak tani to tylko sie ciesz po na all zyskasz 140%

nie musisz sie nikomu tłumaczyc , tu jest tak ,ze najpierw cię zaatakuja ,ze kupujesz za duzo , a za chwile ze w szmateksie:-P Ale jakbys kupowała w ekskluzywnych sklepach to tez by było zle:-0

Gość majka 71
no właśnie :) przeciez wiadomo ze to taki lekki temat zaden dramat na boga a tu mi z powodzianami wyjezdzają ale nie jestem na kafe od dzis :D >>>

Gość xxxxxxyyy
Czesc juz teraz mozesz chyba zakladac - sukienki do legginsow, t-shirty lub bluzeczki na body z dlugim rekawkiem, krotkie spodenki lub spodenki 3/4 i dluzsze skarpetki - ja tak robie - u nas juz duzo letnich ciuszkow niezle sie sprala . A jeszcze pogoda moze nie za piekna, ale mimo, ze slonca nie ma to w sumie jest cieplo i ja tam mala na krotki rekaw puszczam + dlugie spodnie, albo dlugi rekaw+krotkie spodnie - moze i dziwnie wyglada wsrod dzieci poubieranyc w kurtki, bluzy i apaszki - ale za to dzis byla jedynym dzieckiem na placu zabaw, ktore nie mialo wloskow mokrych od potu i czerwonej, umeczonej twarzyczki

Gość idiotkaaaa
ale masz problem, tyle ludzi pozalewało, potracili wszystko, zostali bez grosza a ty nad głupimi ciuchami rozpaczasz, wypieprz je na smietnik.