Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleneczka1

Pytanie do POLICJANTA. Ważne

Polecane posty

Gość i teraz ufo ma twoje
rozbierane zdjęcia :D :D :D

Nawet jeśli widziałaś jaki błysk to jestem pewna, że żadnej fotki Ci nie zrobił, bo taka suszarka zdjęć nie robi. Nie wiem, co ten błysk oznaczał, może to była jakaś zmyłka. Z resztą policjant Ci powiedział, a policjanci nie kłamią ;p Tylko powiedz mi, czy jak widziałaś policjanta to on to trzymał blisko przy oku, czy może w jakiejś odległości?

Moim skromnym zdaniem ,ten "błysk "to był błysk w twoim oku powinnaś się cieszyć ,nie każdy tak ma

asq policjant trzymał w ręku te urządzenie w odległości wciągnietej ręki, około 30-40 cm od oka, na pewno nie trzymał przy oku. Ja mam nadzieję, że policjanci nie kłamią, bo sobie p0omyślkałam, że może po prostu zrobił mi fotę i chciał spławić babę

No to możesz być spokojna ;) Co najwyżej pożyj sobie 2-3 tygodnie w strachu, bo mniej więcej w takim czasie przychodzą zdjęcia z fotoradarów ;D Ale ja Ci mówię, że możesz być spokojna :)

asq- korzystając, że jesteś taka miła i odpowiadasz na moje pytania, to zakładając hipotetycznie, że byłby to foto radar, to chyba nie byłoby możliwe, że polcjant stojąc z lewej strony jezdi i będąc zwróconym twarzą na wprost do kierunku w którym ja jadę, że zrobił pomiar?? bo musiałby być twarzą do mnie zwróconym wraz z tym urządzeniem tak ? a nie za przeproszeniem od tyłu?

Koleżanka wyżej ma rację. Fotoradar może zrobić Ci zdjęcie nawet od tyłu;), bo przecież rejestrację też masz z tyłu a to na jej podstawie wystawiany jest mandat. Ale ręczny fotoradar to takie urządzonko na trójnogu i ono sobie samo stoi na ziemi a nie policjant trzyma je w ręku ;)