Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ykidu

limit 2 giga to jest dużo?????

Polecane posty

Gość ykidu

słuchajcie,w ogóle jestem ciemna jeśli o to chodzi i zupełnie nie wiem czy limit 2 giga to dużo czy mało :( gdyby ktoś mi tak obrazowo powiedział co mogę z tym zrobić, najbardzie chodzi mi o siedzenie na youtubie, przeglądaniu portali, ewentulanie skype, nic nie chce ściągać ani w nic grać, chociaż czy jak oglądam filmk na youtube to czy go ściągam??? na ile w takim razie mi to starczy w miesiącu? na 5 min dziennie? niech ktoś poratuje ciemną mase

Gość ykidu
widze że wiecie tyle co ja :/

Gość i0i0i0i0i00i0
limit dwa 2gb to jest bardzo mało jak na miesiac jaka masz predkosc łaczą ?? napewno nie jest to dobre do przegladania youtuba szybko wykozystasz limit

Gość i0i0i0i0i00i0
jak ogladasz filmik na youtube to tez pobierasz dane

jesli do wchodzenia tylko na strony i ogladannia czasem filmow na yt to spokojnie wystarcza. Mam w playu na karte i jeszcze nigdy nie przekroczylem 2gb miesiecznie

Gość i0i0i0i0i00i0
poszukaj czegos bez ograniczen 2 gb to jest bardzo malo do czegokolwiek juz obecnie ok 20 przecietnych filmikow obejrzysz z youtube i jest po całym miesiecznym limicie...

Gość ykidu
no ale ile tych danych pobieram jak ogladam np. 4 minutowy film??

Gość vfkgbguhdbfydx
ja mam 5 i to dla mnie za mało a na youtube itp zaglądam sporadycznie, jak na siedzenie na youtube to to jest całe gówno

Gość antybristler
a ja używam fona jako modemu i płace 10zł za 100 mb. opłaca mi się?

Gość antybristler
4-minutowy filmik to jest tak z 15-20 mb

Gość i0i0i0i0i00i0
2 gb to jest poprostu lipa na takie potrzeby

Gość Goo0sia90
ja mam 2b giga i jakos mi wystarcza na miesiac.

Gość antybristler
Nie dobijajcie :( mi musi 100mega starczyć na miesiąc

Gość i0i0i0i0i00i0
antybristler to że musisz sobie radzić 100 mb na miesiac nie oznacza ze inni maja sie pakowac w taka lipe, skoczy ci sie umowa to wezmiesz sobie cos lepszego nauczony doswiadczeniem , nie mam zamiaru nikogo dobijac takie sa fakty.

Gość ykidu
poważnie???? kurde to zapłaciłam jak za zboże :/ właśnie dziś podpisałam umowę w playa i mam w kom 2 giga limitu, mówiłam na wstepie że najbardziej zależy mi na necie niż na rozmowach.. czyli sobie nie posiedze na youtube ani w ogóle nic sobie nie zorobie, udupiłam się na 2 lata i to jeszcze za 100 zeta miesięcznie, kurwa

Gość antybristler
ja nie mam umowy. poprostu muszę sciągać internet z fona bo innej opcji nie ma (mieszkam na zadupiu w dodatku w dołku) kiedyś znalazłem błąd w sieci i ciągnąłem neta za friko ;) szkoda że naprawili ten błąd...

Gość ykidu
20 przeciętnych filmików i po całym miesięcznym limicie!!!!! ktoś tak napisał!!!! 20 filmików to ja oglądam w ciągu dnia jeśli nie wiecej :/kuuuurde!!!!! to ja nie wiem jak ludzie normalnie z takim limitem surfują po necie normalnie z kompów

Gość antybristler
poświęce się dalszym poszukiwaniom sposobu na darmowy internet. jak coś odkryje to dam znać ;)

Gość i0i0i0i0i00i0
ykidu przeczytaj dokladnie umowe , jest tam pewie zapis ze mozesz ja rozwiazac w ciagu kilku dni ale to musisz sie wczytac jak to faktycznie jest napisane tam , druga sprawa to czytaj co podpisujesz nigdy nie jest tak jak w reklamie itp napisz jaka masz predkość tego neta i za ile zł/mc

Gość ykidu
kurcze ale telefon mam taki fajny..ale z drugiej strony dobierałam go sobie właśnie pod net..kurde no!!!! nawiązałam już emocjonalną więź z tą komórką, żal mi jej by było tylko to 2 giga brzmi jednak tak mizernie że sie jednak zastanowie nad wycofaniem o ile jest taka możliwość bo z tego co wiem, to za wycofanie sie z umowy przed terminem płacę karę w kwocie około 3 200 zł !!!!!

Gość antybristler
może ktoś słyszał o jakimś programie co łączy z netem omijając przy tym uruchomienie licznika transferu danych?

Gość i0i0i0i0i00i0
telefon fajny ale net do bani wlasnie takie sa promocje ... codzienie do mnie dzwonia z przeroznymi ofertami umowa na dwa lata to jest masakra , wlasnie to jest specjalnie bo niby tani abonament ale uwiazanie na dwa lata