Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny30latek

jak się wreszcie usamodzielnić i zdobyć kobietę??? - poradźcie

Polecane posty

Gość samotny30latek

Mam 30 lat. Nigdy nie pracowałem ani nie byłem z kobietą. Nawet zadnej nigdy nie pocałowałem. Mieszkam nadal z rodzicami i jestem na ich utrzymaniu. Z wyglądu jestem przeciętny. Nie jakiś przystojniak ale też nie jakiś brzydal. Ze względu na moją sytuację wszyscy traktują mnie nadal jak jakiegoś chłopczyka a nie mężczyznę. W tej sytuacji nie mam zadnych szans na dziewczynę a już najwyszsza pora. mam tylko wykształcenie podstawowe bo nie skończyłem liceum. Chciałbym zdobyć pracę i wykształcenie ale na to potrzeba pieniędzy a ja ich nie mam i rodzice też nie dadzą. męczy mnie też to ze nadal jestem prawiczkiem i nawet taki 16 latek ma większe doświadczenie z dziewczynami niz ja. już nie wiem naprawde co robić. Czuje ze przegrałem zycie i na zmiany już za późno. W realu sie nie wyzale więc zostały mi tylko fora w necie.

Gość hir
jedz do holandii!!!troche sie odkujesz i bedzie cie stac na szkole,chyba ze wczesniej jak wiekszosc popadniesz w cpanie zielska!!!hm... twoj wybor!

Gość zaskoczona kazimiera
hm.. no to masz problem :(

Gość a dlaczego tak się stało?
czy jesteś na coś chory, czy może z powodów rodzinnych nie mogłeś nigdy zacząć pracy i dokończyć nauki?

najlepiej zacząć rozglądać się za pracą, chociaż pewnie trochę się na trudzisz, ale nie od dzis wiadomo, ze kto szuka ten znajduje.... potem może jakieś liceum w rok?, są jakieś studia zawodowe policealne chyba 2 letnie, a zajęcia w weekendy. Z tego co wiem, to niektóre są nawet bezpłatne tylko trzeba miec liceum skończone...tak jak w nazwie "studium policealne" Od tego bym zaczęla. A jak już wyjdziesz miedzy ludzi to miłośc sama sie znajdzie.

Gość samotny30latek
a jak mam podjać prace jak moje CV to pustka. i kto mnie przyjmie po podstawuwce w tym wieku

Gość hir
JUZ PISALEM!!!!!!!!DO HOLANDII TO NAWET BEZ PODSTAWOWKI CIE WEZMA!!!!!WIEC CV CI NIEPOTRZEBNE, TYLKO DWIE CHETNE RECE DO ROBOTY!!!!!

Gość sddddsdssd
wybacz znam mnostwo mezczyzn i kobiet po podstawowce -pracuja! wystarczy chciec

Gość samotny30latek
myślałem ze ktoś mi robotę tu załatwi

Gość Ale prowokacja.....