Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misza 26

Koncert AC DC kto był?

Polecane posty

Gość misza 26

I ja tam byłam i nie jedno piwo wypiłam :) Jakie macie wrażenia bo dla mnie było to spełnieniem marzenia

PAMIĘTASZ JESZCZE STRACH, CIERPIENIE, ROZPACZ? :) czy już byaś pijana? żal mi ludzi co się tak nawalili, że nic nie pamiętają. Nie wypada na AC/DC, to trzeba zobaczyć

Gość misza 26
Ja byłam przy barierkach matko , musieliśmy stamtąd uciekać bo tłum zrobiłby z nas mielone ale później super totalny szał oni są po prostu najlepsi to był mój pierwszy koncert na żywo w życiu i nie mogło być lepiej :)

Gość misza 26
Nawalić się przed koncertem to szczyt idiotyzmu mi ich nie było żal Zaskoczył mnie spokój tłumu jak wracaliśmy z lotniska żadnej awantury żadnych zaczepek fani AC DC to po prostu ludzie z klasą szło się z tymi tysiącami obcych ludzi jak z najbliższa rodziną eeehhhhh szkoda że to już mineło no i oczywiście pamiątkowe świecące rogi są! :P

Gość Barbarian Banan
a o której był koncert ? :classic_cool:

Gość misza 26
Koncert zaczął się o 21 ale wcześniej był występ " Dżemu " co mnie i nie tylko mnie trochę zdenerwowało ,poza tym była puszczana na okrągło przez jakąś godzinkę reklama pomocy dla powodzian co nieźle na naszą psychikę zadziałało i nie koniecznie w pozytywny sposób a później się zaczęło było ekstra dokładnie jak na teledyskach a nawet lepiej a moc głośników rewelka minęło troszkę czasu zanim słuch się przyzwyczaił

Gość misza 26
im bliżej Warszawy tym częściej się spotykało fanów AC DC i łatwo było ich rozpoznać :)