Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolXC

Cyfrowy Polsat

Polecane posty

Gość karolXC

hej, jestem konsultantem CP, jesli ktos ma jakies pytania/wątpliwości ZAPRASZAM

Gość dflkbvcvbnm,.,mnb
DLACZEGO NIE MA programu E TO BYJ JEDEN Z NAJLEPSZYCH PROGRAMOW jesli chodzi o CP

Gość baju
Czy to normalne,że twoja firma straszy windykacją długu przy opóżnieniu w opłacie abonamentu 4 dni!?

Gość karolXC
na razie na glowny orange sport nie ma szans, udalo sie wywalczyc tylko orange sport info tez uwielbialem kanał E! ale niestety nie powróci jest, zamiast tego Filmbox

Gość karolXC
zmienil sie sposob windykacji- kiedys bylo tak ze przy niewpłynięciu opłaty na czas sygnał jest całkiem odcinany, teraz wprowadzono system komunikatów, które są rzeczywiście uciązliwe-pojawiaja sie od 3dnia zaleglosci mozna je zablokowac na 3dni dzwoniac na infolinie i informujac o dokonanej platnosci

Gość ivonneeee
a dlaczego sai podwyzszyli mi abonament?? Podpisywałam umowe w 2006 roku na kwote 37,90 a od kilku miesiecy musze placic ponad 50 zł. NIE PODPISYWALAM NICZEGO< ZADNEJ NOWEJ UMOWY

Gość karolXC
samoczynnie nie wzrasta abonament, ewentualna podwyżka to 2zł przy u7mowie na czas nieokreślony, podaj mi proszę numer karty lub klienta i wtedy moge sprawdzic jak wyglada Twoja sytuacja jesli nie chcesz tu podawac to wyslij karolxc1@o2.pl

Gość platekkkkkkk
ja tez sie odniose do programu E dlaczego go usunelisci z Cyfrowego Polsatu?, z tego co sie orientuje byl to program ktory mial wielu zwolennikow

Gość ivonneeee
wysłałam maila. Umowa jest na moją mame

popsuł mi się dekoder ale mam drugi ale niestety jak przełożę do niego kartę to nie działa czy jest jakaś możliwość,żeby przypisać do dobrego dekodera kartę z zepsutego?? bo nie widzę sensu,żeby kupować nowy lub oddawać do naprawy skoro mam drugi dekoder dobry...

Gość tez jestem konsultantką CP
Karol, nie wprowadzaj Klientów w błąd :P E! został zastąpiony kanałem Comedy Central a Filmbox jest w zastępstwie za TV1000 :) może pracujemy razem? ;)

karta jest sparowana z konkretnym dekoderem, nie będzie działała z innym

Gość ELLLAAAAAAAA
DLACZEGO PROGRAM E ZOSTAL USUNIETY ?? wyjasnij nam ktos

Gość gawariiiiiiii
ELLLAAAA, dziecko drogie, popatrz ile odp na to pytanie juz padło!!!!!!!!!!!!!!

E! to takie pierdoły o gwiazdach, naprawdę to oglądaliście? :D

Gość karolXC
platekkkkkkk zostal usuniety z przyczyn ekonomicznych, niestety bezpowrotnie, odnotowalismy duzą ilosc pytan odnosnie usuniecia tego kanalu ale CP nie ustosunkowal sie do tego ivonneeee mam, jutro bedąc w pracy sprawdze to ogarnij się! nie ma takiej mozlisci-karta przypisana jest do konkretnego dekodera. Zepsuty dekoder jest w okresie gwaracji czy po? Jak wyglada twoja umowa? jestes teraz w okresie podstawowym, czy zakonczyl sie on juz i kontynuujesz umowe na czas nieokreslony? jesli na czas nieokreslony to mozesz skorzystac z ofert dla stalych klientow i wtedy niektore z nich sa naprawde korzystne-oprocz dekodera mozesz tez otrzymac gratisowe pakiety

Gość a ja bym zapytała
Jeśli chciałabym zrezygnować z CP to jaką kare zapłaciłabym za zerwanie umowy?

no tak,ale czy nie da się go jakoś "sparować" do dobrego dekodera?? pan w punkcie powiedział,że jesli mam taką sytuację to w tej chwili moge podpisac umowę na następne dwa lata, da mi nowy dekoder ale to bedzie kosztowac w granicach 80zł ale pytam się po co?? ja moge podpisac ta umowę ale po co mam wydawac 80zł na nowy dekoder skoro mam dobry w domu..

Gość karolXC
tez jestem konsultantką CP aaaaa gafe strzelilem;p oczywiscie ze comedy central przepraszam p.s. Pn czy Wawa???

Gość ELLLAAAAAAAA
aha rozumiem , a jaka telwizja teraz emituje program E ??????

dekoder popsuł się z mojej winy także gwarancja go na pewno nie obejmie.. okres podstawowy kończy mi się we wrześniu

nie da się sparować z innym, niestety pn :) a Ty?

Gość karolXC
a ja bym zapytała sprawdz na umowie taki zapis Ulga przyznana abonentowi w okresie podstawowym podana kwota to kara umowna, jej wysokosc zmniejsza sie z czasem, tzn np. przy umowie na 24miesiace kara 200zł jesli zrezygnujesz po uplywie 12 miesiecy zaplacisz wtedy polowe-100zł ogarnij się! nie da się jaki masz pakiet? w punkcie sprzedazy maja inne oferty niz na infolini, byc moze mniej korzystne dla ciebie

ogarnij się - no to niedobrze, możesz naprawiać ten na swój koszt, nie naprawiać ale abonament płacić i tak musisz normalnie albo trzecia opcja - zadzwon i powiedz ze nieodwracalnie uszkodzony to oddzwonimy z propozycja kupna nowego, ale tanio nie bedzie ;/

no i właśnie skoro będziecie chcieli sprzedać mi nowy dekoder to dacie rade sparować kartę do niego a do mojego dobrego który mam w domu nie?

Gość karolXC
ogarnij się dokladnie tak jak tez jestem konsultantką CP napisala jesli to zglosisz to w ciagu 7dni sie z tobą skontaktujemy, wtedy otrzymasz oferte na sam dekoder bez przedluzania umowy a oferty dla stalych klientow beda dla ciebie od sierpnia (od poczatku ostatniego okresu rozliczeniowego)

ogarnij się - to by było za proste :P poza tym ten nowy dekoder będzie miał nową kartę

Gość karolXC
tez jestem konsultantką CP wow tez pn, przechodzisz na wycho? ogarnij się! nie, bo do twojego dobrego jest inna karta przypisana a moze byc tylko jedna