Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pier dolle

moja dziewczyna to kompletna wariatka !

Polecane posty

Gość pier dolle

Mam dosyc. ta wariatka mnie wykonczy. Mieszkamy razem, ale juz dluzej tego nie zniose. ona ma fiola na punkcie sprzatania. ciagle wrzeszczy ze "nie tak sała ta herbata", "gdzie idziesz dopiero umylam podloge", "podnies te ciuchy", "segreguj ubrania" ochujec idzie :o

Gość pier dolle
nie sądze:o czuje sie jak wiezien we wlasnym domu! wiecznie wrzaski i wyzwiska ze jestem brudas itp :o

Gość pier dolle
jak ją tego oduczyc bo juz nie daje rady. wszystko sterylne jak w szpitalu.

Gość ,n,n,mfdn,mgfngmn
co kto lubi:o ja sie ze swoja pieprze na stercie porozrzucanych wszedzie kartek, ksiażek i innych gratów i ani mnie ani jej to nie przeszkadza:classic_cool:

Gość zamiencie sie
na tydzien rolami to zobaczysz jak tojest sprzatac non stop po kims i nawet nie uslyszec dziekuje :O

Gość a nie pomyslalas o tym
ze dziewczyna ma racje i rzeczywiscie jestes brudas??????????????????????????????????????????????????????

Gość pier dolle
Jakby to bylo normalne to wiekszosc z was to by byly pedantki a tak nie jest. takie sprzatanie do przesady jest nienormalne !!!! ona na kolanach wyciąga z dywanu kazdy klaczek od kota a codziennie wstaje o 7 i robi pranie w reku. czy to normalne? wstaje w nocy siku a po drodze sprawdza czy skarpety wyschly i in e koszulki i je przewiesza albo zwija do szafki :o