Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde no sama już nie wiem

mój chłopak idzie na ślub beze mnie

Polecane posty

Gość kurde no sama już nie wiem
raczej 700 km w jedną stronę na sam ślub nie pojedzie ;)

Gość oj dziewczyno wydoroślej
ciesze sie ze zrozumialas że związek to nei zakazy. i nie okazuj mu że masz żal i jesteś zła. to jest naprawde dziecinne i odpychajace

Gość ale wszystko zależy od ludzi
Ale zakazy są w życiu tak samo potrzebne jak wszystko inne i związek to nie same zakazy, ale na pewno nie samowola. Miałam analogiczną sytuację, z tym, że nie ukrywałam faktu zaproszenia na ślub do tygodnia przed. Nie pojechałam. I nijak nie czułam się z tego powodu zniewolona i nieszczęśliwa. Zostałam o to poproszona i może to dla was dziwne, ale moje chęci i uczucia nie są w centrum moich zainteresowań.

a przepraszam czyj to jest ślub? Kogoś bliskiego dla Twojego chłopaka? siostra czy coś?

Gość aha i ach i ach i aha i ach
"może to dla was dziwne, ale moje chęci i uczucia nie są w centrum moich zainteresowań." A powinny, moja droga, a powinny.

ja ze swoich planów nie zrezygnuję, nie mogę zrezygnować. zabronić mu iść też nie mogę, związek to nie zakazy i nakazy" w końcu :)

Gość ale wszystko zależy od ludzi
Czy Twoja droga to raczej wątpię, ale lubię czasem iść na kompromis, albo zrezygnować z czegoś, by ktoś inny czuł się dobrze. To mnie nawet uszczęśliwia;). Co innego poświęcać się, a co innego po prostu robić coś dla kogoś, bez poczucia straty. Bo ja takowej nie czułam.

Gość nina7777777
autorko to Ty powinnaś zrezygnować ze swoich planów takie jest moje zdanie