Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotamama

kiedy DZIECKUI Z LERGIĄ NA MLEKO PODAŁYŚCIE MLEKO KROWIE??

Polecane posty

Gość zakłopotamama

dziewczyny , pomóżcie , mała ma niby wykrytą alergie na mleko od kiedy zaczęła 6 miesiąc , powodem była wysypka w zgięciach rąk i na szyi i zielone kupy, na buzi tez miala na policzkach takie wypryski podskórne , ale przeszłyśmy na mleko na bebilon pepti , pije je juz 10 miesięcy ( teraz ma rok i 5 ) a kupy jakie były paskudne i zielone , takie sa , wypryski na policzkach jakie były takie są, podawałysmy juz różne probiotyki na tą kupę ,robiłyśmy posiew kału i nic. Ostatnio rozmawialam z siosrtą , powiedziala zeby dac małej mleko krowie, bo jej mały tez miał niby skaze a jak podała mleko krowie to wszystko zniknęło,.Przyznam ze troche sie boje ale jakies 3 tyg temu mala dostała przez kilka dni parę łyzeczek jogurtu i.... kupy były ładne i żólte , czy ona ma racje? czy moge sprobowac odrazu z mlekiem krowim zamiast zwykłym modyfikowanym ?

Gość mrumrumruu
dzieckui lergia... WTF???????????????????????

Gość zakłopotamama
przepraszam za błedy ale córcia siedzi mi na kolanach i troche mi sie klawisze mylą:)

Gość teduashume
ja bym sprobowala bardzo malutko, jakby nic sie nie dzialo to powoli zwiekszac porcje