Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnessss1188

Mezczyzna Waga

Polecane posty

Gość Agnessss1188

Kto ma faceta wage ?? prosze o opinie ja uwazam ze facet waga jest niedostepny ale kiedy sie z nim jest staje sie opiekunczy kochany traktuje dziewczyne jak dziecko nieba by przychylil.

Gość Wagowa
Coś w tym jest. Moj ex- waga, moj obecny -waga . To trudne i skomplikowane przypadki. Moja waga jest powsciągliwa i niedostępna, jak waga - waży wszystko, szczególnie to co w nim siedzi. Jeśli ufa i kocha to całym sercem. Nie krzyczy , że kocha, a to sie wie.

Gość ooon i jaaaa
ja mam faceta wage-moj facet jest strasznie opiekunczy,troskilwy.dogaduje sie z nim swietnie,mamy podobne charaktery ja rowniez jestem waga... wagowa- zgadam sie z tym co chodzi o zaufanie

Gość Wagowa
Acha znajomi twierdzą, że rozmawiamy ze sobą niezrozumiałym dla innych kodem ;) Poza tym waga to podwójna natura, podobnie jak bliźniak.

Gość psylocybina6666
moj facet tez jest bardzo opiekuncza waga, troszczy sie o siebie jak o nikogo innego :)

Gość Wagowa
psylocybina6666 , haha i pewnie twierdzi, że to dla Twojego dobra haha. Moja waga też o sobie nie zapomina i czasem twierdzi haha

Gość ooon i jaaaa
o to widzimy ze kazdy facet waga jest strasznie opiekunczy,czasami az zabardzo:)

Gość gggggggggggggggggggggggg4
sa wspaniali nie ma lepszego znaku i czlowieka

To z Wagą użeram się na co dzień. ;) Spod Wagi: Hitler, Stalin i Pinochet, że tak zacytuję klasyków z Krakowa ;) Facet Waga to jest po prostu wcielenie egoizmu. Jest tak zakochany w sobie, że nawet nie dostrzega, ile na tym traci. Owszem, jest na maksa delikatny i cudowny - jak ma taki kaprys. Cudowny kochanek - jak akurat ma ochotę. Zaradny opiekun - bo lubi podbudowywac sobie ego tym sposobem, a najfajniej mu jest, kiedy ktos widzi i klaszcze, jaki jest fantastyczny... Bez podziwu żyć nie umie. Aprobata społeczna jest mu potrzebna jak powietrze. Chcesz go wkurzyć na długo - popatrz na niego krzywo w towarzystwie. Obrazisz jego majestat i długo będziesz czekała na wypogodzenie się oblicza ukochanego... W pracy - najmądrzejszy. W domu zawsze ma rację. Kiedy nie ma racji - patrz punkt pierwszy. Najwyrazniej zle go zrozumialas, bo jak bys go rozumiala, to zgodzilabys sie z nim. Stworzony do tego, zeby manipulowac ludzmi. Umie toba tak zakręcić, że nie wiesz, co czujesz i czy aby na pewno wiesz, co mowisz. Waga to facet dla kobiet, lubiących przezycia ekstremalne. Dla kobiet, które czują głód adrenaliny, ale nie pociągają ich skoki na bungee ani wyscigi scigaczami. Kobiety slabsze Waga potrafi swoim zachowaniem doprowadzić do obłędu. Wage nalezy regularnie sciagac na ziemie z piedestalu, na ktory codzienie uparcie samozwańczo włazi, inaczej tak szybko wejdzie ci na głowę i owinie cie sobie dookola palca, że zanim się zorientujesz, bedziesz rasową niewolnicą. Ma naprawde duzo zalet: jest inteligentny, ułozony, wspaniale rozmawia, kulturalny - ale umie być czasami tak zimny, egoistyczny i nieczuły, że mózg staje dęba. Kocham go, a nie wiem, za co ;) ale podobno faceta kocha się nie za coś, a mimo wszystko ;)

Gość wagowa
hahahah dokladnie :D tez cos dodam z klasyki , L. SZ., jak wróce . Raz się nie ugryzłam w język , czekałam tydzien ;] myslalm, ze dostane list wypowiedzenie z podpisem z "z poważaniem " ;/. Urodzeni manipulanci, ale wesoło jest, gdy ktos inny robi z nimi dokladnie to samo haha. Jakie znaki moga z nimi wytrzymać ?? hmm

Gość też pani waga
poznałam faceta wage fakt zrobił na mnie piorunujące wrażenie miły wygadany towarzyski inteligętny po prostu w jego towarzystwie nawet nie wiedziałam kiedy czas mi leciał szybko, zauroczył mnie swoją osobą a gdy przyszło co do czego bo miałam już dośc owijania w bawełne i prosto z mostu walnełam że taki układ mi nie pasuje po prostu zamilkł.Wydaje mi się że faceci wagi są to takie wieczne dzieci lubią gdy się ich adoruje a sami w zamian nic nie dają i nie lubią poważnych związków nie na darmo mówią że to babiarze:)

Gość skadi
Bellissima ragazza zgadzam sie w 100 %, rzygac mi sie juz chce jak na niego patrze, podobno wagi dobrze sie rozumieja ze znakiem blizniat

Gość Enamorrrada24
Mam faceta od 8 lat, jest zodiakalną wagą, jaki jest? troskliwy, bardzo bardzo opiekuńczy, zaradny, bardzo bardzo atrakcyjny, kochający, znający swoją wartość, ambitny, ułożony, szaramcki, gentelman, jest przystojny, i nie domaga się by go podziwiać, natomiast mnie od zawsze podziwia:) Dla kobiety którą kocha oddał by życie, ciepły i kochany, ale dla obcych wyrachowany, zimny, niedostępny, i wcale nie są babiarzami. Pamiętajcie nie liczy się jedynie znak zodiaku ale również ascedent, i inny czynniki. Mój jest na tyle ułożony i na tyle poważny że po 6 miesiącach bycia razem dostałam od niego pierścionek zaręczynowy, a po kolejnych 6 miesiącach oświadczył m się. Co więcej, nie lubi spędzać czasu z kolegami, a jak już to tylko wtedy jeśli ja będę z nim. Nie żałuje mi na nic.

Gość Enamorrrada24
ja jestem bliźniakiem:) a mój waga

Gość Wagowa
Pan Waga to partner miły, ciekawy i zgodny, ale pod warunkiem, że nikt mu swym postępowaniem nie nastąpi kopytem, przepraszam - nogą, na jedną z szalek jego wagi. Najbardziej zdradliwy jest czarujący uśmiech i melodyjny głos tego pana. Rozbroi on każdą, nawet najbardziej rozżaloną i rozgoryczoną partnerkę. Nie jest to jednak wręcz hipnotyczny przymus, jaki wywiera na kobiety pan Skorpion. Wpływ Wagi jest raczej zniewalający. Kto zna mitologię, ten przypomina sobie z pewnością historią o tym, jak to syreni śpiew oczarował towarzyszy Odysa. Tylko on sam przezornie zatkał sobie uszy woskiem... Romantyzm i czar to magnesy dla tłumu dziewcząt ujętych wdziękiem tego urodzonego amanta, tego wzorcowego Bel Ami. Nadmiar delikatności często nie pozwala panu Wadze powiedzieć do miłej towarzyszki "Nie!" Nierzadko rodzi to później bardzo smutne skutki, aż do rozprawy rozwodowej włącznie. Mąż spod znaku Wagi jest wspaniałym kochankiem, ale nie spodziewajmy się po nim, że wczuje się w duszę swej partnerki lub zrozumie jej sytuację psychiczną, gdy ta z kolei popadnie w jakieś życiowe trudności i konflikty. Pod tym względem Waga jest bardzo powierzchowna. Mężowie ze znaku Wagi powinni pamiętać, że prawdziwa miłość musi polegać na wzajemności. Mieć powodzenie, dać się kochać, to za mało. Harmonia w małżeństwie wymaga też stałości uczuć. Pan Waga na ogół oświadcza się bardzo niechętnie. Należy więc zdjąć mu ten ciężar z serca i zrobić to za niego. Chociaż później, w razie jakiegokolwiek sporu, lubi on powiedzieć "to Ty dążyłaś do małżeństwa"! A kiedy biedną żonę ze złości ma właśnie trafić apopleksja, wówczas pan Waga uśmiechnie się czarująco i... wszystko już minęło, zostało zapomniane, zażegnane, wybaczone.. Cos w tym jest, że z bliźniakiem sie dogadują, oba jakies rypnięte lekko. Enamorrrada24 , tez jestem bliźniakiem

Gość Wagowa
Do też pani waga, u mnie bylo odwrotnie, to On dążył do poważnego związku, niekoniecznie ślubu itp. , co nie znaczy , że związek jest niepoważny. Ale wagi i bliźniaki własnie nie lubia deklaracji itp. Enamorrrada24 ,potwierdzam :) "Dla kobiety którą kocha oddał by życie, ciepły i kochany, ale dla obcych wyrachowany, zimny, niedostępny, i wcale nie są babiarzami. Pamiętajcie nie liczy się jedynie znak zodiaku ale również ascedent, i inny czynniki." aacha, Wagi lubia swoje odbicie w lustrze hahah

Gość zielooonka
Moj facet waga jest zakochany... w sobie. kocha podróze, wycieczki. Kidy coś zdrobi w domu musze go wychwalać pod niebiosy,jak nie to sam to robi. Jest kochający, czuły i opiekuńczy, a kiedy coś nie jest tak staje sie zimny jak lód. Ja zachodze w glowe co zrobiłam. Kiedy go cos gryzie milczy jak zaklęty i lepiej go nie ruszać. Nie robi problemów z drobiazgów, nie dramatyzuje z owodu nieuprasowanej koszuli, czy zgubioneggo telefonu. Wrażliwy na słowa, gesty.

Gość gwoli wyjasnienia...
a ja juz swojego przestalam chwalic, bo ile mozna, na okraglo to samo powtarzac, to sobie szybko poszukal "pocieszycielek" na czacie. ciezki typ, pomimo wielu pozytywnych cech charakteru. zycie z nim moze byc cudowne, albo przerodzic sie w pieklo...zalezy to jedynie od tolerancji partnera.

Gość Wagowa
Napewno nie wytrzyma z facetem wagą kobieta zazdrosna, zaborcza, kobieta bluszcz, drobiazgowa i taka która nie daje partnerowi odychać w zwiazku. Pan waga pojdzie tam gdzie bedzie mial wiecej swobody i luzu :)

Gość gwoli wyjasnienia...
dokladnie jest tak, jak napisala wagowa

Gość mój Waga, ja Waga
ja Waga - bardzo tolerancyjna On Waga - bardzo tolerancyjny...dla siebie:) imprezowicz, bardzo zaborczy, ważni dla niego są baaaardzo spotkania w gronie kolegów. lubi błyszczeć. kocha nas (tzn. mnie i naszą córkę), ale tego nie mówi. Okazuje. W łóżku niestety leń!

Gość taaaaaak
ja nie wytrzymałam. Nie wytrzymam z kims kto ciągle szuka dowartościowania u innych lasek i lubi byc adorowany a co za tym idzie sam adoruje. Nie wytrzymam z flirciarzem, uparciuchem i egoistą, który jest sam świadomy własnego egozimu. Tak. taki jest pan Waga. Ja moge byc tą złą, uchodzić za te zaborczą, kobiete bluszcz, czy co tam jeszcze, bo nie umiałam tego wytrzymać. Ale szacunek do samej siebie tez trzeba mieć. Ale oczywiście poza tymi wadami maja sporo zalet:)))

Gość taaaaaak
a Hitler Stalin i Pinochet chyba nie byli spod Wagi?:P

Gość Wagowa
Mnie nie pzreszkadza ze flirtuje, bo robie to samo, ale nie przekraczmy granic. Oboje lubimy czasem poszaleć, odleciec na chwile , zeby do siebie wrócić. Ale fakt , zwiazek z Waga nie jest latwy. Jestem bliźniakiem, wiec tez dbam o siebie, o swoją przestrzeń. To działa w obie strony, jesli jest zaufanie. A to, że wagi lubą błyszczeć to tez racja.

Gość Piwniczanka
To był taki dowcip o tym Stalinie... Z piwnicy pod baranami Kabareciarz czytał horoskopy, każdy znak był wyszydzony na maksa, kazdy znak to byli jacys alhoholicy i kryminalisci, uwoodzieicie, egoisici... ale tak to bylo napisane, ze pasowalo do kazdego znaku, tak jak sie stereotypowo kojarzy... a na koncu kazdego opisu zawsze było takie samo zdanie, troche zmieniane, na przyklad: urodzeni w znaku barana: hiter, stalin i ponoczek... urodzeni w zanku byka: hitler stalin i pinoczet... urodzeni w znaku blizniat: hitelr stalin ipinochet i tak dalej i tak dalej, az do samych ryb To bylo smieszne moi rodzice to mieli na jakiejs plycie pamietam

Gość czy to już Słońce weszło
w znak Wagi?

Gość nietypowy wagowiec
to chyba ja jako jedyna bylam z waga ale calkiem inna niz opisujecie.Opiekunczy i slodki potrafil byc jak cos chcial,musial byc adorowany przez inne ,by niesamowicie pewny siebie,czasem narcyzowaty,chamski,wybuchowy,ale w lozku nie mial sobie rownych ;D Cenil sobie taka przestrzen ze az za bardzo,czasem bywal niedostepny i zimny,nigdy nie mowil o uczuciach taki pan waga z 1 dekady ;]

Gość nietypowy wagowiec
dokladnie tak jak belissima swietnie przedstawila charakterystyke,wypisz wymaluj,a dodam ze sama jestem waga i nie wytrzymalam :D

Chyba cos wam sie pomieszało z tymi znakami zodiaku. Co za różnica kto sie kiedy urodził? Ja niby jestem waga, a nie mam żadnej z cech przez was opisywanych.