Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnessss1188

Mezczyzna Waga

Polecane posty

"Mój" facet też jest spod znaku Wagi i zgadza się wszystko co tu piszecie. Miły i opiekuńczy jak mu się chce a jak nie to zimny i chamski. I nie wiadomo dlaczego ma zmienne nastroje. Raz czuły raz nie. Jak coś chce to do rany przyłóż. W łóżku jest rewelacyjny;) Uwielbia komplementy, jak się go chwali. Aha no i jest niedostępny dla obcych taki zamknięty w sobie, skryty. Ma swoje tajemnice. Ale i tak go kocham ehhh i to jest mój problem...

Mój facet- ma zawsze coś do powiedzenia na każdy temat, inteligentny, ambitny, czuły, troskliwy, nie pokazuje zazdrości choć wiem, że się gotuje, pewny siebie. Zawsze mi powtarza- jak kocha to kocha na zabój, ale jak pójdzie coś nie tak to potrafi znienawidziec i zniszczyć.

Gość szczesliwa z waga
ja jestem z pod znaku barana i powiem szczeze ze mam chlopaka z pod wagi jest czasem nie do wytrzymania ale mozna z nim pogadac ale warto sie przekonac i wtedy zrozumiecie jaki jest chlopak z pod wagi

Gość szczesliwa z waga
piszcie na numer 693725442

Gość szczesliwa z waga
waga jest ciezki do zrozumienia nikt go nie ustawi i zgodze sie ze jest nieraz taki i taki bo tak jest caly dzien sie nie odzywa a przychodzi noc i wkracza do boju taka jest waga

Gość kamu789
Ach... Ci mężczyźni spod znaku wagi. Panowie spod znaku Wagi uwielbiają harmonię i spokój, szanują swoją kobietę za to, gdy ta podrafi się zachować w każdej sytuacji. Pana wagę można opisac za pomocą słów: Mr. Charming :) Oto jeszcze kilka informaji na ten temat: http://pl.horoskop.com/horoskop-zodiakalny/waga/horoskop-milosny/

Gość arz
Jeździ na oparach, choć kasy ma jak lodu :)

Gość cfsacf
Wagi, czy to kobiety czy faceci, sa bardzo egoistyczne, samolubne i we wszystkich widza winę, tylko nie w sobie. Generalnie ja nie zauważam wielu zalet tego znaku i w ogole nie zgadzam się z opisami, jakoby byli oni mili, czarujący i urodziwi ;) Szczerze mówiąc, nie spotkalam urodziwej wagi jeszcze :P Faceci spod tego znaku to babiarze, flirciarze, kiedy ich kobieta nie patrzy, flirtują z kim popadnie, bo musza szukać uznania w oczach kobiet. To urodzeni hipokryci, tobie ywpomna, że obejrzałaś się za jakimś przystojniakiem, a sam za twoimi plecami będzie wyrywał każdą. POza tym kłamią, kręca i fantazjują. Faceci spod wagi maja tez jakiś taki dziwny urok/ wdzięk, dzięki któremu babki na nich leca, chociaz zazwyczaj ni sa to typowi przystojniacy.

Gość kamu789
drogi cfsacf, bardzo ciekawe podejscie. Oczywiscie i w tym jest odrobina prawdy. A ty spod jakiego znaku zodiaku jestes?

Gość cfsacf
jestem kobietą spod znaku panny ;)

Gość tylewtemacieoo
waga = zajebistość

Gość gość
A jak popije to co sie znim dzieje kobiety powieccie kobiety bo ja jusz sie gubie stom mojom wagom

Gość Waga facet
Każdy jest inny.

Gość gość
panny sa duzo gorsze niz wagi...

Gość Ona aaaa
Wagi..... Mało bystrzy.. gadatliwi... bez planu B... leniwi niekonsekwentni... bajki wciskają...mysla że inni są tak samo zacofani jak oni... nie mają jaj... zamuleni... bardzo dziecinni...strasznie zapatrzenie siebie i w swój chory świat.. wkurzają wszystkich na prawo i lewo.. nie nadają się na przyjaciół.

Gość gość
Wagia jest idealna.

Gość gość
Waga niestały w uczuciach.Bajerant.Myśli o sobie.Łamacz serc.Tchórz .Nieśmiały .Nic nie robi tylko przesiaduje przed kompem.Problemy psychiczne.Brak stabilności.

Gość gość
nie oddała bym swojej wagi nikomu a jesteśmy razem bardzo długo

Gość gość
Na wagę zasługuje tylko jedna.

Gość gość
nagranie z teneryfy

Gość gość
Jestem teraz .Cudnie:)

Gość gość
włosy miała czarne..

Gość gość
Cieszę się cudnie :)

Gość gość
kartkę wyślij

Gość gość
Już wracam,jestem na lotnisku szkoda że wcześniej nie chciałeś:)

Gość gość
Pewny siebie,chce błyszczeć,lubi adorować kobiety,nawet wiele naraz,zdradza.Mam źle doswiadczenia z waga.