Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lanxur

Poznałem dziewczynę, która uprawiała seks analny z kilkoma facetami?

Polecane posty

Gość Lanxur

Co o niej sądzić? Czy jest to przejaw małego szacunku do siebie?

Gość DoLanxura
Wydaje mi się, że dziewczyna ta jest troszkę zepsuta... Nie po to Bóg obdarzył ją ciasną szparką, żeby dawała sobie wkładać do dziury, która służy do innych celów, do wydalania... Ale jeśli chcesz i ją kochasz, spróbujcie...

Gość moim zdaniem taka tez jest
moralnie zepsuta

Gość znów to gimgówno
zakłada topiki o analu i to juz od paru dni, chlopie jaki masz problem? chyba taki ze jestes mlody i głupi, pozyjesz troche to zrozumiesz

Gość daj sobie z nia spokoj

Gość ONA MUSI BYĆ ŁATWA

Gość Daj jej kosza

Gość oblechaaa

Gość kajhalja
to o co chodzi facetom? namawiaja swoja dziewczyne na takie seks a potem maja problem z tym ze tokobieta to robila.faceci sa nienormalni.chca seksu a jak juz to zrobia z jakas dziewczyna to sie jej brzydza! nie chodzi mi tylko o seks analny.kreci ich to ale jednoczesnie obrzydza.widocznie faceci musza miec dziwki z którymi beda robic wszystko,dziewczyne która beda namawiac na to wszsytko sprawdzajac na ile da sie namówic i zony które najlepiej zeby nie mialy zadnej przeszlosci seksualniej ,kiedy zona zrobi z nimi seks analny oralny czy inne to w jego glowie jest dziwka i juz zle.zastanówcie sie faceci nad soba .JAK WAS TO BRZYDZI TO TEGO Z DZIEWCZYNAMI NIE RÓBCIE I NIE NAMAWIAJCIE ICH NA TO TO NEI BEDZIE TAKICH DZIEWCZYN!

Gość dziewictwo analne to podstawa
jestem facetem i tego nigdy nie robilem, wiec wypraszam sobie

2 posty wyżej popieram. kazdy facet chce ze swoja dziewczyna sprobowac i to robi a pozniej szuka innej co tego nie robila. a z reszta prawdy i tak sie zapewne nie dowiecie i bedziecie do konca zycia zyli w zludnej swiadomosci. najlepiej ja zostaw bo tak ci tu wszyscy powiedzieli i na odchodne nalpuj jej w twarz jak prawdziwy facet. powodzenia

Gość a po co komu taka
co anal z wieloma uprawiala?

Gość kajhalja
PROPONUJE NIECH ZADNA KOBIETA NIE DAJE!!W OGOLE OD DZISIAJ ZADNEMU FACETOWI! to jest rozwiązanie??potem jest tylko ze jak baba daje to facet bierze ,ze to baby sie puszczaja.ciekawe co by sie stalo gdyby od teraz zadna nie dawala zadnemu niewazne mąz chlopak wielka milosc niewazne!predzej czy pozniej nas zostawia znajda sobie mlodsza ,ladniejsza,dziewice czy nie wiem co.CIEKAWE JAK SWIAT BY WYGLADAL GDYBY KOBIETY NIE DAWAŁY??!!juz nigdy nikt by nie powiedział kobiecie ze cos komus daje albo sie puszcza.smialo!my sobie damy rade same gorzej faceci.

Gość do kajhalja
analu powinno sie po slubie probowac

kajhalja => Zapominasz, o rzeszy kobiet sprzedajnych. A laska, która daje każdemu (dla większości facetów to te z partnerami 3+), i to full serwis nie jest warta inwestycji. Chcesz: żal się, chcesz: wyklinaj, ale tak jest. To kwestia genetyczna. Samiec szuka najlepszej samicy, do tego takiej, która nie była kryta przez innych samców. Przedstawione tutaj podejście do analu to podzwonne tego faktu. Nie oszukuj się. Jesteś łatwa. Twój facet, czy może mąż, jeśli już takiego frajera znajdziesz, będzie zawsze czuł gorzki, metaliczny posmak i nigdy nie będzie z ciebie dumny, a tym samym z tobą szczęśliwy, ergo, jak już gdzieś tam pisałem, możliwe, że będzie cię walił w rogi. 🖐️

Gość Kaliban mądrze pisze

Gość z tej mąki chleb

Gość Moim skromnym zdaniemMMM
to zalezy...moze to takie wyrachowanie z jej strony? daje anal..aby nie byo ciazy..aby miec sex.... faceci nalegaja? ci co nalegaja to nalegaj....ale z tego co widze..wiele kobiet same ciagnie faceta na anal..mimo ze on sam nic nie mowi..

Gość taka po analu to jest wyuzdana

Gość Moim skromnym zdaniemMMM
zgodze sie...moze to jakas ukryta prostytutka.. dziwie sie..bo anal..to jednak bardzo trudna sprawa...facet jak nie umie tego robic lub jest agresywny podczas sexu..moze jej cos zrobic..np kiszke sledzione rozwalic..kobieta moze krwawic...a ona nie znajac faceta..lub znajac go krotko..decyduje sie na taki sex...nie boi sie? ze jej cos zrobi? ma takie zaufanie? mysle ze ma mentalnosc prostytutki...one robia to ma maja w tym swoj interes. a jaki ona ma to ona sama wie. ale glupio robi.

Gość kurad
a może to lubi

Gość to pojmij durna babo
ale faktem jest, że w doopę dają się ładować tylko desperatki i skończone kretynki. To nawet mój kot wyje jak szalony, zapiera łapami jak tylko może kiedy weterynarz chce mu wsadzić termometr do tyłka, a durne baby same się nastawiają :D Jak tu szanować takie wywłoki, które nie potrafią powiedzieć nie, kiedy chce się je upokorzyć wkładając pena w dupę ? No jak, pytam ? :O

Gość ja bym z taka nie mogl byc

Sorry, ale to faceci uwielbiają bzykać laski w tą druga dziurkę, więc wasza odpowiedź powinna brzmieć : ale miała niewyżytych seksualnie facetów, jakieś gnojki, które traktowały ją jak dmuchaną lalę!! Dlaczego gwałcą kobiety? - bo kobiety same chcą:o głupie myślenie polaków:)

Gość to pojmij durna babo
mój kot kupowałby Whiskas :classic_cool:

Pieprzona Feministka => oj biedna rozumu nie miała, co facet zechciał to zrobiła. Skoro dawała się traktować, jak dmuchana lala, to i jest tak traktowana.

Gość nie dawac facetom w tylek

Kaliban -> hahaha:o dziewczyny w przeciwieństwie do facetów wiedzą, co to miłość. A niestety kobiety przez tą swoją miłość zgadzają się na takie chore zachcianki swoich popapranych "dupozbieraczy"