Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lanxur

Poznałem dziewczynę, która uprawiała seks analny z kilkoma facetami?

Polecane posty

Gość lili12345
"jak tylko z 1 to robilas to ok, ale po 3 miesiach zwiazku to szybko. po 3 miesiach zwiazku to sie dopiero zwykly seks zaczyna" z jednym to ok? a z trzema to już nie? a jakbym miała rozpocząc zwykły seks po 3 miesiacach to chyba bym uschła i myślała ze z facetem cos jest nie tak, że nie proubuje kombiniwać:D tym bardziej bez wczesniejszych zabaw, piszczot itd

Gość ja nie jestem lepszy
dla nas sex jest ważny, ale nie najważniejszy, przez 2 lata nie mogliśmy się kochać, bo była chora, teraz znów możemy. Jesteśmy ze sobą 8 lat i jesteśmy szcześlwi. w sumie nie wiem po co się tutaj wypowiadam, nowy jestem. ale nie bede tutaj zaglądał, ze względu na brak czasu. pa

Gość lili12345
"lili nie obrzydliwy, tylko nie mógłbym potem do takiej kobiety miec szacunku, tylko tyle...i nie uogólniaj, moze jestem wyjątkiem" hm jak dla mnie to jest największa forma oddania i zaufania dlatego tym bardziej taka kobieta zasluguje na szacunek a gdyby twoja kobieta zechaciala uprawaic oral, zerwalbys z nia?

Gość do lili12345
ja bym nie mogl byc z kobieta, ktora analnie sie kochala z innym

do lili12345 => obawiam się, że ona się Twoim zdaniem nie przejmuje.

Gość Megafofer
Ja mam duże opory żeby umówić się z kobietą która miała 2,3 partnerów seksualnych a co dopiero z taką która robiła to z kilkoma w miejscu które służy do robienia kupy.To jest mega obrzydliwe a takie kobiety to zwykłe kurwy.A ja do burdelu nie chodzę.

rozumiem was chłopcy, nigdy nie umówiłabym się z facetem, który uprawiał anal :o🖐️

Gość a ja z kobieta ktora
robila loda tez bym sie nie umowil

Gość klodiaaaaaaaa
to co a nawet jesli 10 miala to co ty jak sie pierdoliles z kazda to dobrze bylo ona tez mogla miec wczesniejszych partnerow

Gość kahajakaja
WNIOSEK JEST PROSTY! KOBIETY NIE UPRAWIAJA SEKSU ANALNEGO ANI ORALNEGO Z ZADNYM FACETEM.NIGDY NIE WIDOMO CZY PIERWSZY BEDZIE OSTATNIM DLATEGO ....NIECH SOBIE SKOMLĄ ILE CHCĄ NIE!DLACZEGO KTOS MA NAS NAZWYWAC Z TEGO POWODU DZIWKAMI.JESLI CHCECIE MĘZCZYZNI ZEBY KOBIETA UPRAWIAŁA DANY RODZAJ SEKSU TYLKO Z WAMI TO SIE OZENCIE Z NIA ZANIM ZACZNIECIE UPRAWIAC SEKS!!i nie nazywajcie kobiet dziwkami to wy do tego doprowadziliscie ,szmacicie kobiety a one mysla ze to norma i tak powinno byc.najwyzszy czas zeby wszystkie babki zaczely sie szanowac ,czyli seks po slubie to chyba jedyne rozwiazanie.chociaz i tak ci szmaciarze pójda na prostytutki na seks analny.to jest cała prawda o facetach a o kobietach mówicie dziwki i szmaty...przepraszam bardzo ale to WY jestescie wieksze szmaty wykorzystujac kobiety i wymyslajac jakies obrzydliwe formy seksu KOBIETY TEGO NIE WYMYSLAJA!!!!KOBIETY SA ZBYT NAIWNE I mysla ze beda kochane spełniajac zachcianki seksualne faceta a potem im tak juz zostaje,uwazaja ze sa super w łózku robiac wszytko na co faceci maja ochote OTÓŻ NIE DROGIE PANIE!! TAKI OTO MĘZCZYZNA NAWIE WAS ZA TO DZIWKa I SZMATa TAKA PRAWDA

Gość do klodiaaaaaaaa
jak miala 10 to jest szmata

Gość lili12345
"i wymyslajac jakies obrzydliwe formy seksu KOBIETY TEGO NIE WYMYSLAJA!!!!" Zastanawiam się czy ludzie naprawdę są AZ TAK ograniczeni? Ja uprawiam anal, oral z finałem w ustach :) daję się zwiazać, mówić do sibie wulgarnie w trakscie secu itd tylko dlatego, że JA TO LUBIĘ! Więc nie mów, że koiety takich rzeczy nei wymyślają. Ja jestem pierwszą partnerką swojego chłopaka z którąrobi takie rzeczy :) I to JA o to proszę partnera i jeśli przez to jestem dziwką to... to wolę być usatysfakcjonowaną udanym współżyciem dziwką niż zakompleksionym pajacem "kochającym się po bożemu" :)

Gość ja bym nie chcial kobiety
po analu

kahajakaja => Czego tak ryczysz krowo? Facet jest wdzięczny kobiecie za urozmaicone życie seksualne. Ale nie trawi, gdy zaczęła ona je przed nim. Tyle. Niby jest równouprawnienie i wolność seksualna, ale mężczyźni nadal są postrzegani przez pryzmat portfela, wyglądu wzrostu, czy też są traktowani, jak statyw, na którym można się zawiesić . Cóż, więc dziwnego w tym, że kobiety nadal są postrzegane przez ich doświadczenie seksualne i moralność? Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. Wybrałaś swój sposób na życie, a teraz masz pretensję, że komuś się nie podoba? Moje zdanie nie podoba się wielu osobom, a mam je (metaforycznie :P ). Głęboko w dupie, szukaj takiego, który cię zaakceptuje jaką jesteś. Tak, owszem występują osobniki, aż tak zblazowane. Choć twój paskudny charakter i tępota świadczą przeciwko tobie.

Gość ja bym tez takiej chcial

Gość dzira i juz