Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja trzeciego łyka piwa daję :-) No można pomarzyć troszkę... A Ty juz nas na ziemię sprowadzasz :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 e skąd, ja też lubię marzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 zastanawiam sie jaki stroje mogą wlożyć Panowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 jak w góry to cieple:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Jaka cisza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 A jakie byś chciala żebysmy założyli?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 a jasne ale strój pielegiarki to nie należy do najcieplejszych, wręcz przeciwnie, a poza tym Panów rozgrzeje więc nie muszą się ciepło ubierać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 podpuszczacie mnie swintuchy, to nie wypada tak na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 mosew tak jak napisalam nie moge jechac a jak widac rozmowa jest o wyjezdzie, dlatego sie nie udzielam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogorek-wyslij jeszcze jakiś link to nie będzie tak cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Rozgrzejesz?? Yupi :-) buuuuhahahahahaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Evella, e tam o wyjeździe, chłopaki świntuszą i marzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Jaki typ muzyki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek- ja!!! nie powiedziałam tego!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 coś myślę ze te złamania ni będą chciały sie goić i rehabilitacja się przeciągnie do nastepnej zimy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogorek-hm, a znasz zespól reamon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 Evela777 mosew tak jak napisalam nie moge jechac a jak widac rozmowa jest o wyjezdzie, dlatego sie nie udzielam. nie ma takiej opcji byś nie jechała:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 "a poza tym Panów rozgrzeje więc nie muszą się ciepło ubierać" :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 max66- miałeś podac ile masz lat, ja się uzewnętrznilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek- napisalam , że strój pielęgniarki rozgrzeje, a nie wiadomo kto go załozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 mosew Evella, e tam o wyjeździe, chłopaki świntuszą i marzą my jesteśmy dzentelmeni nie swintuszymy z damami:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 44 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 maxx-66 czy zrozumiales wypowiedx mosew jak ja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 max-66 Ty masz 44 lata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 maxx- o to przepraszam najmocniej, popelniłam fo pau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 44 to mlody facet jesteś!! Ziomala mam do picia pelną gębą!! Super :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 o maxx - to jednak nie Tata jest najstarszy, co nie znaczy że to w czymś przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 mosew jest najstarszy, powaga;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 jak tak duzo popijecie to do ogniska wpadniecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja jestem pomiędzy dwiema kobietami... wiekowo :-) miłe to :-> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach