mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Evella, - Tata jest najstarszy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek, hm ciekawe spostrzeżenie, "jestem miedzy dwoma kobietami.." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 mówiłem:D ale spoko konserwacja pełna tak że nie widać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Coś w okolicy maxx'a-66 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 max 44 - czasem 40 latkowie wyglądają lepiej niez trzydziestolatkowie, bez obrazy Ogórek- ty wygladasz super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Coś w okolicy maxx'a-66 ogórek nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja tu gowniarz jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 tak wiem ostatnio jest moda na starszych:) :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 tylko się nie pobijcie stańcie ładnie w kolejce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 max66-wiesz podobno są bardziej poukładani, gwarantują stabilizację, no i sie dobrze konserwują jak to powiedziałeś, tak więc jesteś do wzięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek Coś w okolicy maxx'a-66 ja też nie trybie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 no wiesz wszystko zalezy od tego w jakich ty gustujesz, w starszych czy młodszych hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 maxx-66 kawał też podobny mamy to kobiety bedą miały niezły ubaw z nami ;-) ---> mosew coś w okolicy=wiekowo podobni i nie nadrabiaj teraz - brzydal jestem, ale umiem z tym żyć ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 dzięki maxx- myślalam ze po winku mi rozum odjęło, ale to znaczy ze Ogorek namieszał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 będę brany ??? :D ok najpierw jadę do spa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 max66-wiesz podobno są bardziej poukładani, gwarantują stabilizację, no i sie dobrze konserwują Kilka lat temu tez tak myslalam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ogorek- a nie pisaleś wczoraj że skończyłeś 30?/ a to zdjęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 max66 - skoro mamy sie ustawiać w kolejce a ty wybierasz to my musimy jechać do spa, fryzjera, kosmetyczki etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 "czasem 40 latkowie wyglądają lepiej niez trzydziestolatkowie, bez obrazy Ogórek" do tego uderzam :-P tak skończyłem 30 i jestem pomiędzy Toba (33) i Evelą777 (27). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 Kilka lat temu tez tak myslalam... zmieniłaś zdanie kurde dobra bede siedział w spa tydzień :D to jakieś 8lat tam zostawie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogorek- a ten przystojny facet na zdjęciu wczorajszym to ty czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Tak to jest nasz Ogórasty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 "Przytojny" to w celu nadrobienia?? Jak powiedziałem, że dam swoje zdjęcie to dałem-rozmawiamy, dzielimy się problemami, wspieramy się, śmiejemy się razem... przecież nie mógłbym dać nie swojego zdjęcia to byłoby nie fair... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 O masakra Evella777 czy to byl komplement?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek - nic nie nadrabiam, nie mam takiej potrzeby, poprostu powiedziałam co uważam, i tyle ostatnio czytałam że trzeba nauczyć sie przyjmować komplementy-poprostu podziękować , ja mam ciagle z tym problem i ty chyba też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 coś dla ogórka http://www.youtube.com/watch?v=eftkuXcsrMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 :-) No ziom masz u mnie dużego drina!! Wszyscy zajadają ogórki kiszone :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Chociaż końcówka "chociaż jest malutki..." hymmmm :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Tak Ogóreczku to byl chyba komplement... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach