Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek koncówke wytniemy i bedzie hymn zjazdu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 evella co za piekne usta, ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 W Imi Ojca i Syna chyba spadne z krzesła!! ten dzień zapiszę sobie w moim różowym pamiętniczku!! Zażarta wrogini wszelakich przedstawicieli płci brzydkiej powiedziala mi komplement... jakbym umiał to bym zemdlał... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 wybacz ja tobie nie pośle takiego całusa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 maxx+66 wybaczam.... WYBACZAM!! buuuuhahahaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja zawszę przyjmę -max66 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 mosew a od Ogórka też?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 mosew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 W Imi Ojca i Syna chyba spadne z krzesła!! ten dzień zapiszę sobie w moim różowym pamiętniczku!! Zażarta wrogini wszelakich przedstawicieli płci brzydkiej powiedziala mi komplement... jakbym umiał to bym zemdlał... Cuda sie zdarzaja nie...?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 no nie wiem czy nie podpadlam ogorkowi moim komplementem, bo reakcja była odwrotna do tej jaką usłyszala evella po swoim komplemencie chyba nie zasluzylam na całusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Oooooo teraz beda sie calowac na forum...;) He he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 zatkalo mnie... A już myślalem, że śpisz tam.... Evela777 to co z wyjazdem?? Bez Ciebie nie gramy... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 evella , a kto powiedział że nie można! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Mnie się nie podpada-ja się przekomarzam tylko :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Jestem, jestem-bylam w kuchni po szampana...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 max- zaczerwieniłam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 O tej godzinie szampan?? Alkoholizm... :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ona się dostosowuje do otoczenia, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 O nie śpicie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 O tej godzinie szampan?? Alkoholizm... Ale chyba przyznacie wszyscy ze nikt tu dzis nie jest wieczorem trzezwy...:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja nie śpię, i jestem calkiem trzeźwa!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja jestem :-P Po tych buziakach wszyscy jacys speszeni-wróciliśmy do czasów kiedy mielismy po 15 lat i całusy peszyły :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja tylko 2 drinki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 O i maxx-66 się odezwał :-) No całujcie się dalej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja nie jestem speszona, wręcz przeciwnie , hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 a ty Ogórek idziesz spać że mamy się bez ciebie całować? kurcze nic przez was nie napisałam jeszcze, ach te całusy, jestem po nich rozkojarzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 A mam iść?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 śpicie czy gadacie na gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ależ skąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 a maxx chyba poszedł spać, a nie odpowiedziales mi Ogóreczku 9 jak to powiedziala Evella) czy znasz zespół reamon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach