Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 kawe robiłem i po you tube błądzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ależ skąd nie spimy ;-) Ja czekam jak sytuacja się rozwinie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 kawa o tej porze??- ja wypiłam zdrową zieloną herbatę po tym winku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja tez nie spie:D Sacze szampana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Nie znam tego zespolu, ale wlaśnie slucham :-) O jeden utwór znam :-) http://www.youtube.com/watch?v=OO_rBgwiv34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 cos czuję, że ty tam prywatne dyskusje z evellą na gg prowadzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Evella777 tak sama sączysz?? Bys zaprosiła :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 evella777 nie lubi facetów ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ogorek- ja uwielbiam ten zespół od kilku lat, byłam na ich miniaturowym koncercie w krakowie, ale kogo pytam to ich nie zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 kawa to moja słabość 6-7dziennnie i zaraz po kawie mogę zasnąć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 No słucham i znam ;-) ale nie wiedziałem, ze to oni :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 evella777 nie lubi facetów ;-P nie lubi ???? ona ich kocha tylko dupków nielubi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 maxx-66 jak ja nie trzasnę 5 kaw to nie czuję, że żyję ;-) Oj kawosz jestem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek a którą piosenke sluchasz, ja mam ich trzy płyty codziennie słucham w aucie maxx- to zabójstwo, a moze to cię tak konserwuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 E to nas lubi :-) Tylko dyskertnie milczy albo śpi już...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 o tak lepiej jak lenina:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 nie śpi tylko sączy szampana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 teraz : http://www.youtube.com/watch?v=k_tyJU5doV0&NR=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ogórek- jedna z ładniejszych, bardzo ją lubię, nie wiem co oni mają w sobie, że za każdym razem poprawiają mi humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ogórek a ty co lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 chodzi mi o muzykę!!- żeby nie było podtekstów po tym alkoholu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 A już myślalem... lubię : http://www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg&feature=related http://www.youtube.com/results?search_query=edyta+bartosiewicz+sen&aq=0 takie spkojne :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 To tylko przyklady. Ogólnie zależy od nastroju ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 co myślałeś..., możesz w sumie mówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 że podtekst z tym co lubię a drugie piwo otworzyłem i wiesz... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 o tak Bartosiewicz też lubię, tylko ona nastraja melancholijnie a czasem to trzeba coś szybszego zeby się otrząsnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 no ja wiem że podtekst, więc czekam co tam usłyszę znaczy przeczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx a Ty spisz?? Tak nastraja... ale ja tylko tą piosenkę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx wyszukuje dla nas piosenki w stylu kiś ogórka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 A T co lubisz?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach