Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 czuwam nad wami mam fajny nastrój to słucham piosenek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja zadałam pierwsza to pytanie, poza tym tak na forum mam się uzewnetrznić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ale mów do nas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 o następna co się na forum nie uzewnętrznia ;-) Ach te kobiety ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 haha lubię góry, narty, i okropnie ostatnio rolki, kino, i lody.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 no wiesz nie każdy zasługuje na to by o mnie wszystko wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 no i ja napisałam a ty nie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 a poza tym kobieta jest ciekawa gdy jest tajemnicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 gdzieżbym śmial zasługiwać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 mówiłam o wszystkich obcych którzy mogą wejść na nasze forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 książki, rower, spacer po lesie, dzieci, lody( :-)), wiele wiele rzeczy lubię :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 o o rowerze zapomniałam, a książki ostatnio na rzecz kompa porzuciłam, jedną juz czytam chyba miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 to dla was z mojej kiedyś ulubionej gry:D http://il.youtube.com/watch?v=2OeQZ9F4jYM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 aa z jakiego ty rejonu Polski jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx- jednak nie spisz, to tez pieknę, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja to kiedys 6 tygodniowo... teraz 3-4 bo czasu brak... Ten tydzień tylko 136 stron hahaha ale dobrz mi z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja z najpiekniejszego rejonu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ło, to super ja nie mam czasu na tyle książek, poza tym ostatnio ciagle siedzę na gg lub forum, jakoś tak do ludzi mnie ciągnie, to pewnie z samotnośći Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 my jesteśmy dobrym lekiem na samotność ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 tak wiem zarzywam ten lek od jakiegoś czasu i działa, szkoda tylko że nie w realu, najpiekniejszy rejon rozumiem małopolska:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx-poprosze jeszce cos takiego nastrojowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Malopolska piękna, ale nie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Jaki tu spokój nananana nic się nie dzieje nananana ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 znikam!!DOBRANOC ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja tez papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 15, 2010 słodkich snów pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 Dobrej nocy wszystkim... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 A to sobie dzisiaj samodzielna mama 35 poczyta co tu naprodukowalismy... He he;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 15, 2010 witajcie!!! Nocne Marki, ja wczoraj niestety nie mogłem ani potańczyć, ani całować się z Wami. Właśnie trzasnąłem 400 ponad km i zasiadłem. Dziwne, po odpaleniu kompa Wy mi się włączyliście od razu. To zwiastun czy co?!! :D:D:D i ja pierwszy Wasze nocne rozmowy przeczytam ;) pozdrówka o poranku dla śpiochów Impreza fajnie, evella nie marudź, zabieraj dzieciaczka, załatwimy opiekunkę ;) będzie zrzuta i tyle;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 15, 2010 mosew- ja też lubię góry, na nartach nie da się jeździć(próbowałem) a poza tym jak mr ogórek, ogórasty, ogóreczek powiedział mam dzieci i mam dla kogo zyć:D:D:D:D, z nim też mamy wspólną cechę- lubimy spacery po lesie, ja często też rowerem je uskuteczniam...albo na rowerze hihiii. Znikam do pracy, swoje trzeba odbębnić i jeszcze trasę pokonać, żeby z chłopakami się zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach