Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

dobranoc Kochani ,dawno się tak nie uśmiałam,niezła głupawka nas dziś wzięła ,całusy !

Widzisz Maxx, wystarczyło, że odezwałes sie na forum i całe Towarzystwo przywołałeś:D Dudzia miała romantyczną kąpiel przy świecach- wyłączyli jej prad i zapewne dzis już do nas nie wróci:( Życzmy jej kolorowych snów:) Z MPE w drugim obiegu już sie pozegnalam:)

SM ale co razem hihi ja już kilka stron temu pisałam że jestem hetero,tylko i wyłącznie:P

Wołacie mnie, jak miło, więc jestem - ale mało brakowało, a utopiłabym się ..syropem, bo nie chcąc stracić z oczu Waszej pisaniny, chciałam jednocześnie wypić jednym haustem z buteleczki syrop na gardło, aby móc wreszcie dojść do głosu, a płyn bardziej wodnisty i poleciał w swym sporym nadmiarze na dekold, jego okolice i brzuch. taka niepowetowana strata.. sytuacja bardzo spontaniczna, a ja nie wiem gdzie jest facet, który chciałby podkurować swoje gardło substancjami czynnymi z wyciągu płynnego: kwiatu bzu czarnego, kwiatostanu lipy, kory wierzby, liścia podbiału, koncentratu porzeczki i sacharozy.. wszystko podane w stosunku 1:1 do zebrania wprost z miejsc, o których wspomiam.

MAXX coraz bardziej mnie rozczulasz: Tez mialam problem z forum ale jakos przeszlo

Karmel.a Ty zbereźnico:D Ale pora jak najbardziej odpowiednia:) Maxx, no coś Ty, tak nas same teraz tu zostawisz?? A gdzie utwor, ze dasz sobie rade???

Alebazi - pusto wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie.. Niby, kto szuka ten znajdzie - widocznie ja nie szukam.

Czytam od rana co tu się wczoraj działo i doszłam do jednego wniosku - wygłodniałemu babińcowi chłopca trzeba było. :-D MAXX kiwnął palcem i już wszystkie się stawiły - prawie w komplecie. Dziękuję Wam za ten mily wieczór - proszę tak częściej :-)