Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

samotni rodzice

Polecane posty

A ja już chcę mieszkać SAMA!!!!!!!!!!!!!!! Zwariuję niedługo jeśli nic się nie zmieni:(:(:(:( Fajny był mecz teraz,nie ogladałam, raczej słuchałam, szkoda, że nasi tak nie grali:(:(:(

WItam Was Forumowi. Trzeba się zabrać do kieratu sobotniego pt, zakupy, pranie, sprzątanie, a dopiero potem zasłużony odpoczynek. Popołudnie może mnie zaciągnąć do kina - muszę sprawdzić repertuar, ale i nie wykluczam leśnego spaceru. Dudzinku, moze dzisiaj się ziszczą pierogi truskawkowe z Twoim przepisem na ciasto.

A ja dziś mam wielkie porządki. Mycie okien nawet urządziłam sobie:) Szczerze, to coraz mniej sił,ale wytrwam do końca. Być może z młodego mojego, będą jednak ludzie. Były przeprosiny i nawet z prezentem... ech, ciężko jest wychowywać nastolatka samej:(:(:(

ALEBAZI nie tylko nastolatka trudno samotnie wychowywać... A od Was moi forumowi przyjaciele potrzebuję wsparcia jak nigdy dotąd.Jutro chrzest mojego synka...W sumie to już dawno psychicznie przygotowałam się,że będzie tak,a nie inaczej i nawet mi się to udało i jakoś tak bez emocji...Mimo to wsparcie się przyda.Z góry dziękuję.

ALEBAZI nie tylko nastolatka trudno samotnie wychowywać... A od Was moi forumowi przyjaciele potrzebuję wsparcia jak nigdy dotąd.Jutro chrzest mojego synka...W sumie to już dawno psychicznie przygotowałam się,że będzie tak,a nie inaczej i nawet mi się to udało i jakoś tak bez emocji...Mimo to wsparcie się przyda.Z góry dziękuję.

Witam wieczorkiem :) dorzucam moją odrobinę wsparcia :) trzymaj się jutro dziewczyno :) dla tych w dołkach więcej słonka :) a dla reszty forumowych wszystkiego dobrego :) SM

zrobiliśmy prawie 20 km na rowerkach. Byliśmy na festynie - powitanie lata. Oczywiście - same rodziny i my dwa kołki, ale nawet jakoś mnie to nie za bardzo ruszyło. Poobserwowałam sobie mnóstwo ludzi i wiecie co - patrzę na nich bez zachwytu, a raczej z nieufnością wobec tych par - ciekawe kto kogo już kantem puszcza, a kto kogo prędzej czy później zrobi w trąbę. Takie zboczenia życiowe. I generalnie - panowie mężowie łażą zblazowani z piwskiem w garści za wyfiokowanymi mamusiami, które na jednej ręce niosą jedno dziecko, drugą prowadzą drugie, a brzuchem pchają wózek. Ja przynajmniej już nie musze oglądać tej miny srającego kota, ani się bać, że mnie zdradza :-) EWELINA - trzymaj się jutro z fasonem :-)

Dudzia-kocham Cię za tę wypowiedź!!!! Myślałam,że tylko mnie takie zboczenie dopadło w stosunku do pełnych rodzinek wokół. Ewelina,trzymaj się,bądź silna i pamiętaj-nie jesteś sama!! Masz między innymi nas!!!!

Cześć Rodzinko :-) ogarnęła mnie jakaś beznadzieja - najchętniej bym poszła spać. Nic mi się nie chce. Dziecko się nudzi, a ja nie mam siły na nic. Jestem totalnie dobita brakiem kasy :-(

Ja właśnie wstałam z popołudniowego snu. Dzisiaj u nas gra Formacja Nieżywych Schabuff. Może pójdę. Ale wcześniej pierogi, bo jak można to trzeba spełniać swoje pragnienia, choćby tylko kulinarne. http://www.youtube.com/watch?v=446wOc0ug_0 Ale najbardziej to chciałabym teraz posłuchać Wodeckiego w piosence - Nad wszystko uśmiech twój - http://www.youtube.com/watch?v=key-Vr_08Qk jakoś tak mi..brakująco.

Od razu łzy puściły się rzeką i byłabym się utopila gdyby nie dziecko, które podeszło, otarło moje policzki i zapytało "co, zroszyło Cię? (co miało znaczyć, że mnie wzruszyło) - no i wybuchnęłam śmiechem. Taka tęsknota ogromna w środku, ale zupełnie bezkształtna, bezosobowa. Nie tęsknię już za moim mężem, nie tęsknię za nikim kogo znam, ani nie wyobrażam sobie nikogo z przyszłości. To we mnie rośnie, a że nie znajduje ujścia to dławi i dusi :-(

Miłość jest jak róża najpierw oszałamia pięknem, potem okazuje się, że ma kolce i potrafi ranić, a na końcu po prostu więdnie...;(

Witajcie:) Wiecie, że dziś dzień przytulania????? Usłyszałam o tym podczas plażowania i od razu przypomniałam sobie, jak to w zeszłym roku Samodzielna miała wyjść na spacer i czekać aż,może ktoś ją przytuli:) Zapytałam, czy tak do wszystkich obcych bedzie się przytulała... :D Chyba zaraz tego poszukam i skopiuję:) Chwileczkę, poczekajcie... ZNALAZŁAM: samodzielna mama 35 Dudziu idź idź , ja już przytulnięcia rozesłałam , moje słonko i psa przytuliłam. Jeszcze chcę iść na spacer, może się znajdzie ktoś kto mnie też przytuli alebazi1 Samodzielna czy mam rozumiec, ze przytulasz sie na spacerze do obcych?? hahaha Dla niedowiarków strona 140:D Kurcze, to mnie roczek mija jak z Wami jestem. Dzieki wielkie za wszystko👄👄👄 I MOCNO PRZYTULAM!! Dudzia, takie spostrzeżenia, jakie Ty poczyniłaś na pikniku ja ostatnio opisywałam z kwietniowych spacerów. A nam wszystkim wokoło wydaje się, że mamy takie smutne życie... Teraz dopiero widać, jakie to wszystko jednak bylo udawane:(:( No nic, nie będę się w to dalej zagłębiać, bo szkoda prądu:( Nie mogłam wysłuchać waszych linków, gdyż ZROSZYŁO BY MNIE;) a nie chcę tego. Jeszcze nie tak dawno nic innego nie robiłam, wiec tym razem nie pozwolę sobie na to.DOŚĆ JUŻ ŁEZ!!!!!!!!!!!!! Spokojnego wieczorku życzę, a ja wracam do zajęcia się swoja osobą:D Jakoś trzeba sobie w życiu radzić hihihi

Ha, żeby rozgonić smutek i tęsknotę to najlepiej zabrać się za robotę. Tak więc zatańczyłam w mojej kuchni. Swego czasu MPE kazała mi kupić mąkę gryczaną - nie była to łatwa misja, ale moja mamusia stanęła na wysokości zadania i .. mam. Wprawdzie miał być z tego tort jabłkowo-gryczany, ale powstały naleśniki z ciasta gryczano-piwnego. Farsz będzie z brokułów, jajek na twardo, sera żółtego i ketchupu. No i od razu mi lepiej :-) Wczoraj były naleśniki biszkoptowe z bitą śmietaną i truskawkami. Na koniec dnia jeszcze obiecałam dziecku odtańczyć kankana - dobrze, że nikt tego nie widział :-D. Zmęczyłam się nieprawopodobnie - zero kondycji :-( Koniec weekendu i pięknej pogody - ALEBAZI tak mi powiedziała. Jakby co to reklamacje do niej, Teraz ide poczytać Króla Maciusia i spać. Dobranoc 👄

Pewnie już śpicie,a ja jakoś nie mogę. Pewnie przez te mecze,żadnego nie przepuściłam i oduczyłam się chodzić wcześnie spać. Narazie mam urlop do piątku,ale potem nastanie szara rzeczywistość objawiająca się jeżdżeniem do pracy. Nawet nie wiem,co mam napisać. Dziś byłam nad morzem z rodziną w Dziwnowie. Pogoda dobra,woda taka sobie. Ogólnie super. Nawet nie myślałam o szczęśliwych parach,które nas mijały. Nie kocham już męża,nie chcę go,za to chciaabym poznać kogoś nowego. Wychodzę z kolejnego dołka,jak przysłowiowy osiołek. Otwieram się na nowych ludzi i mam nadzieję,że kiedyś mi się uda odnaleźć moją drugą połowę.

A w zeszłym roku o tej porze były już wakacje:(:(:( Aneta, no to jak widać,myślenie Twoje idzie ku lepszemu:D Tak trzymaj!!!!

Gość matulenskaZdzieciatkiem
a u mnie jakis spokuj, że aż nudno. Pozdrawiam

Obejrzałam po raz kolejny film "Dlaczego nie" i tradycyjnie na koniec musiałam się pobeczeć. Zasmarkana Romantyczka się znalazła ;-) Dlaczego ja nie mogę trafić na takiego Prezesa-Ochroniarz, co by złożył stosowną przysięgę i na dodatek jej dotrzymał :-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się