Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loroterma

Co warto dzis studiowac? Od ktorych kierunkow nalezy sie trzymac daleko?

Polecane posty

Gość Loroterma

Wiadomo - trzeba sie trzymac daleko od kierunkow humanistycznych, ale co z naukami np biologicznymi - czy beda potrzebne. Politechnika to dzis pewny zawod. A studia ekonomiczne (nie byle jakie na wyzszej szkole myszki miki, tylko na akademii ekonomicznej)?

Gość re ko me to
:D najważniejsze: łap się za to CO LUBISZ! trudno studiować coś, co ni uj Ci nie leży, ale po kierunku jest zawód.. bez przesady. zastanów się nad tym, co chcesz robić - cokolwiek to będzie, jesli naprawdę to lubisz, znajdziesz pracę!

Gość ini mini
studiuj to co Cie interesuje. A w ogóle co się ludzie tak tego zarządzanie uczepili?? Ja i mój mąż skończyliśmy zarządzanie obydwoje mamy fajną prace. Ja pracuje w dziale HR, mąż w firmie w zarządzaniu produkcją, obecnie robi MBA. Obojętnie co się studiuje jeśli się jest w czymś dobrym zawsze się znajdzie dobrą i fajną prace.

Gość re ko me to
moja mama studiowała prawo, za pracę magisterską dostała nagrodę prezydenta, jechała po nią do Warszawy. :) potem miała aplikacje w urzędzie, ale nigdy nie pracowała w wyuczonym zawodzie.. zajmuje się czymś zupełnie innym, swoją największą życiową pasją i jest szczęśliwa. ;) wtedy nie można było studiować tego, co ona teraz robi :D mój tata nie kończył studiów wcale, a zarabia kilkakrotnie więcej niż mama. ;) ja natomiast zmieniam kierunki od paru lat.. już mam za sobą filologie angielską, germańską, polska, pedagogikę, wychowanie fizyczne, a teraz startuję na kryminologię, bo to lubię, kocham i uwielbiam. :D