Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodzzzzzio

do facetów...

Polecane posty

Gość miodzzzzzio

Mam pytanie do facetów.Czy mielibyście odwage spotykac się z kobietą po przejsciach, która ma 2 małych dzieci.piszę o sobie, rozchodze sie z mężem i jestem pewna , ze już szczęścia nie zaznam.Mam 28 lat, syna 7 lat, córkę 2 lata,prace, 1,68 cm waze 65 kg. Srednia ze mnie dziewczyna po prostu...

Gość asassasassa
wrzuc fote to ocenimy... bo opis nie jest zbyt optymistyczny dla ciebie

Gość miodzzzzzio
nie mam niestety fotki w całej mej okazałości,nie jestem za chuda ani za gruba, może troszke kragłości sie znajdzie ale nie nadmia, biustu niestety tez za duzego nie ma.Z opini znajomych wynika , ze fajnie wyglądam, wywiad u nich juz przeproadziłam, tyle ze były to dziewczyny, a chce znac opinie mężczyzn:)

Gość asassasassa
jak masz niebieskie oczka to dasz rade:)

faceci lubią krągłości. ja mam już dośc szkieletów bo kobieta ma być kobieca a nie kości i skóra ;)

Gość miodzzzzzio
szare oczy, buzie mam ładną, tak mi sie wydaje, dbam o siebie , chodzę do fryzjera co miesiąc, do kosmetyczki, ubieram sie raczej na sportowo, ale jak jest okazja to w ładny ciuszek wskoczę i szpileczki

Gość fdffdfdfdfd
a po c ci nowy facet??? zeby utrzymywał twoje dzieci??

Gość miodzzzzzio
co masz do mnie, jeśli można wiedzieć???

Dzieci to duża odpowiedzialność , skoro Twój facet ojciec tych dzieci nie radzi sobie, to pomyśl jak może radzić sobie facet który ojcem tych dzieci nie będzie... Oczywiście nie jest powiedziane że nie znajdziesz odpowiedniego faceta ale będzie trudniej.

Gość miodzzzzzio
nie nie jestem osobą, która żeruje na facetach.Pracuję i mam swoje pieniądze.Rzeczy materialnych od nikogo nie żądam i nie chcę.

Gość fdffdfdfdfd
to po ci facet??

Gość zolza z obwisla piersia
chyba przegralas zycie :D

Gość miodzzzzzio
Po prostu, chcę poczuć się kobietą,chcę się usmiechać być szczęśliwa, czy dużo wymagam...??

Gość miodzzzzzio
Nie szukam ojca dla moich dzieci , tylko partnera dla mnie.Chcę osoby na której mogę polegać, której mogę zaufać.Która mnie zrozumie i pokocha prawdziwą miłościa.

Gość fdffdfdfdfd
aha wiec piczka cie ciągle parzy..wszystko jasne..ale wiedz ze seks nie jest najwazniejszy...

Powinien być i partnerem dla Ciebie i ojcem tych dzieci, przecież dzieci ojca muszą mieć, a Ty kogoś kto odbierze dziecko ze szkoły, pomoże odmalować pokój, wymieni uszczelkę w kranie, ugotuje obiad jak będziesz chora :)

Gość miodzzzzzio
Nawet nie o to chodzi, ze teraz szukam.Bo mam awers to facetów, dzięki mojemu mężowi.Chodzi o to czy ja jako kobieta i matka miałabym jakies szanse na znalezienie miłości za jakiś czas.i dlatego pytam męską część , co sądza o takich kobietach jak ja..

miodzio...nie przejmuj się dogadywkami rozczarowanych swoim życiem. Żyj, spełniaj się, rozwijaj a facet się znajdzie taki który pokocha i Ciebie i Twoje dzieci. Każdy zasługuje na szczęśliwe życie tylko nie każdy nauczył się do tego dążyć. Byle nic na siłę. Pytanie facetów przez fora zalatuje mi kochana małą dawką pewności siebie. Pracuj nad tym a nie bedziesz się mogła opędzić od mężczyzn :) Życzę uśmiechu i pogody ducha :)

Gość miodzzzzzio
nic mnie nie parzy,wy tylko o jednym, nie chce nikogo wykorzystywać.Moje dzieci maja ojca, jaki jest taki jest, kochaja go.Więc on jest odpowiedzialny za nie.chodzi mi o to czy miałabym jakieś szanse u was??!!

Gość miodzzzzzio
iranika- dziękuje w sumie masz rację🌻

Gość koles_nieco_starszy
oczywiście że masz szansę ! 28 lat toż to młódka jeszcze ! a dzieciaki jak są rozkoszne a nie wredne to żadna przeszkoda ! :D choć pewnie temu 7 latkowi trudno będzie innych facetów zaakceptować...

Gość Maksi*
Głupie piździska. Które szukają frajerów. Trza było myśleć wcześniej zanim sie puściłaś