Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodzzzzzio

do facetów...

Polecane posty

Gość sam sobie przeczysz
wiązanie się z dzieciatą babą, to czyste frajerstwo. Nie dość, że na geny innego samca trzeba zapitalać, to jeszcze w rozwalonej porodami dziurze grzebać, oglądać rozwalony kałdun i obwisłe cyce (tak, tak - oczywiście - po was w ogóle nie widać, żeście rodziły, jasne, znam to - z tym, że w 99,9999 % przypadków, to niestety gówno prawda). Generalnie: fuj.

Gość miodzzzzzio
puscic sie nie puściłam !!!!!!!!!

Gość miodzzzzzio
kurczę,pytałam tylko, a tu same nerwusy materialne, brak słów

Gość no i po co było się spieszyć
wcześnie ślub, potem dwie ciąże i co ? Stara baba po przejściach choć zaledwie 28 latka. Trzeba było się tak nie palić do tego miodku. Teraz masz coś chciała. Szanse na znalezienie w miarę sensownego faceta teraz masz bliskie zeru.

[miodzzzzzio Nawet nie o to chodzi, ze teraz szukam.Bo mam awers to facetów, dzięki mojemu mężowi.Chodzi o to czy ja jako kobieta i matka miałabym jakies szanse na znalezienie miłości za jakiś czas.i dlatego pytam męską część , co sądza o takich kobietach jak ja..] Spokojnie.

Gość miodzzzzzio
nie ma co, umiecie podnieść kogos na duchu.Nie znacie mnie, nie rozumieci a oceniacie.Zadałam moim zdaniem proste pytanie, a robicie ze mnie latawice, żerującą babe na czyjes pieniadze, utrzymanke, itd. pRoste pytanie prosta odpowiedż. Ale to chyba co dla niektórych bardziej skomplikowane.

No cóż. To nie lekki temat - kobieta z dziećmi - trzeba być dojrzałym i odpowiedzialnym i mądrym żeby się tego podjąć.

Gość no i po co było się spieszyć
nie, ktoś wyżej dobrze napisał - trzeba być frajerem.

Gość szczery faacett
Jedyne na co moglabys u mnie liczyć to niezobowiązujący seks. Sorry...życie

Niestety miodzzzio tutaj dojrzałych męzczyzn raczej nie znajdziesz ( bez urazy pomarańczko :)

Gość miodzzzzzio
ale jak facet ma dziecko, dzieci z popredniego związku- to zdaniem co niektórych , jest pewnie OK.

Gość to pojmij durna babo
że nie masz dużych szans - panna w twoim wieku juz nie ma co za bardzo wybrzydzac, a co dopiero dzieciata rozwódka. Prawdę ci mówią więc się nie unoś tylko ją przyjmij. TAKIE SĄ FAKTY.

[iranika Niestety miodzzzio tutaj dojrzałych męzczyzn raczej nie znajdziesz] Thanx a lot :)

czy wy jestescie zwierzętami?? - geny innego samca?? ludzie otwórzcie oczy i spójrzcie troche dalej niż na czubek swojego penisa! Życie jest życiem, plus dla "szczery facet" za szczerość :), i różnie się układa. Chyba spotykacie się tylko z kobietami które nie maja szacunku do siebie i żeruja finansowo na facetach ...co?

No cóż. To nie lekki temat - kobieta z dziećmi - trzeba być dojrzałym i odpowiedzialnym i mądrym żeby się tego podjąć. myślę, że o takich właśnie facetach autorka myśli :) 2w1 - zgodność oczekiwań wobec kandydata z podstawowymi predyspozycjami :) będzie dobrze :)

A co ma do tego dzieciaty facet ? Oczywiście jest on w takiej sytuacji jak Ty, ma obowiązek (przynajmniej powinien się poczuwać) do bycia ojcem i spędzać czas z dziećmi.

Autrko po co pytasz o takie rzeczy tutaj?Tu w wiekszosci siedza sami malolaci,prawiczkowie,lub napalency.Sprawa jest prosta,niezaleznie od wieku,dzieci jezeli spotkasz odpowiedniego i odpowiedzialnego mezczyzne, to docenie ciebie i twoje zaleta,akceptujac jednoczesnie wady.Pozdrawiam, i zycze powodzenia.W zyciu czasami zdarzaja sie pomylki np Twoj maz.

Kochana nie przejmuj sie wogóle co poniektórymi którzy tutaj pisza- !!!! wiesz mam 23 lata i synka 5 letniego- powiem tak szczerze ze na brak zainteresowania swoja osobą niemoge narzekać :-) ale generalnie mam to i tak gdzies bo znalazłam wspaniałego faceta, któremu owszem na początku było bardzo cieżko zaakceptować mojego synka z poprzedniego małzeństwa ale teraz jest wszystko ok - głowa do góry - młodziutka jestes przeciez jeszcze :-). Kazdy ma prawo do szczescia

Gość to pojmij durna babo
młodziutka to ona była przed ślubem i dwoma porodami. Sory, ale teraz jest przechodzoną, rozchlapaną starą babą z przychówkiem.

Gość sabbra
jestem po 40-tce.Znalazlam faceta mimo dwojki dzieci z poprzedniego zwiazku.Obcy dla nich facet pokochal je jak swoje...Bylam w Twoim wieku....a wiec mozna!!!

[iranika czy wy jestescie zwierzętami?? - geny innego samca?? ludzie otwórzcie oczy i spójrzcie troche dalej niż na czubek swojego penisa! Życie jest życiem, plus dla "szczery facet" za szczerość , i różnie się układa. Chyba spotykacie się tylko z kobietami które nie maja szacunku do siebie i żeruja finansowo na facetach ...co?] Z autopsji mówisz jak rozumiem?

Gość sssssr
Znam dwa takie związki prawie analogiczne co do wieku i dzieci i jest im dobrze głowa do góry

Gość a kto by chcial uzywana i do
tego dzieciata i chowac cudze bachory? chyba jakis desperat tylko...

Gość laleczka jest oblesna nie
wlewaj jej tam