Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duza zołzeczka

co ja mam teraz zrobic??

Polecane posty

Gość duza zołzeczka

zastanawiam sie czy mam cos zrobic czy cierpiec bez wyznania swoich uczuc... pytanie chyba bardziej do facetów, bo ja nie rozumiem meskiej psychiki: no wiec tak: facet sie gapi, tak ladnie patrzy dlugo w oczka;-), zerka itd, czesto dzwoni - (jestesmy w jednym projekcie i nasz po-projektowy kontakt byl tajemnica (on tak uwazal -ze to niedobrze razem pracowac i sie spotykac) gadamy godzinamy o dupie mayrynie, wyzszosci gor nad morzem - tematy latwe i te powazne. Jest swietnie -oprocze tego ze przy projekcie nic, popoludniami halo halo swietnie sie dogadujemy Pewnego dnia nie odzwaniam przez 2 dni weekkendowe (wyjazd). po weekendzie jak reka odjal, nawet nie popatrzy na mnie, nawet jak cos mowil do mnie nie patrzyl mi w oczy. Nie odebral telefonu. Potem dzwonil tylko zeby ocos zapytac, kiedy spytalam zemu mnie ognoruje odpowiedzial ze nie, tylko ze ma duzo spraw na glowie. Ale kontakt sie pogorszyl, nie chcialam naciskac, no bo skoro mowi ze ok tylko musie pozalatwiac pewne sprwy pomyslama ze juz kiedys tak bylo a potem wrocilo do normy Kontak byl ale duzo rzadszy i ja ko prowokowalam. A teraz dowiaduje sie ze zaprosil moja kolezanke z tegos projektu do kina. tak ni z gruchy nie z pietruchy bo onie wcszesniej zdawkowe jakies zdania wymieniali. Kiedy rozmawialismy przez komorki nie wyznawalismy sobie uczuc, pojawialy sie tylko takie teksty ze cos za duzo kasy placimy na te komorki i ze trzeba pomyslec jak to rozwiasac... Pytam wiec dlaczego nie mnie zaprosil do kina? mielismy tak czasmi nawet bardzo intymne i osobieste rozmowy, rozumielismy sie super A potem tak nagle zaprosil ta kolezanke. Dlaczego nie mnie? bylam za "kolezenska"? mysle mysle i nie rozumiem Co o tym myslicie?

Gość moze jednak powiedz
mu prawde, co czujesz

Gość duza zolzeczka
obydwie jestesmy ladne i fajne

Gość duza zolzeczka
prosze pomozcie napiszcie jakies rady please