Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ole ole ja pied_le

mój facet twierdzi..

Polecane posty

Gość ole ole ja pied_le

ze pijac 8 piw dziennie nie jest alkoholikiem i nie ma zadnego problemu i twierdzi ze w kazdej chwili moze przestać.

Gość cierp ciało coś chciało
a jak długo pije? czy jest tylko na rauszu czy sie upija?

Gość ole ole ja pied_le
rok czasu jak z nim jestem to na pewno. przewaznie jest na rauszu,po jakims czasie przestaje kontrolowac ruchy i mowe-wtedy jest jak mały ,nieporadny chłopczyk

Gość fan incestu
nieciekawie to widzę :( dzień w dzień tak ładuje ?

Gość odkochaj się bo nic dobrego
przecież to nałogowiec, alkoholik. co ty z nim robisz dziewczyno? jak długo będziesz znosiła jego bełkot i pijaństwo oraz brak szacunku tego manipulatora względem siebie? to patologia!

Gość ole ole ja pied_le
tak dzien w dzien 8-9 piw. prosiłam,zeby przestal ale on powiedział,ze za bardzo lubi swoją zupkę chmielną, prawie nic nie je , co dziwne nie ma brzucha od tego piwa ;/

Gość dggfdgdgdgdfdf
na tydzień albo dwa przestać pić to każdy alkoholik potrafi by pokazać że on nie jest uzależniony. Dziwi mnie to, że autorka nic z tym nie robi. Na kafe się radzi w sprawie alkoholizmu faceta gdy on od roku tak tankuje?! Coś mi się wydaje że młoda jest i niedoświadczona. Wygląda na to, że on codziennie jest pijany a więc jak wygląda ich związek? To chore jest.

To popros go zeby przestal, a jesli powie ze nie to postrasz ze sama zaczniesz pic. Ciekawe czy bedzie wtedy zadowolony..

Gość ole ole ja pied_le
mój chłopak pracuje fizycznie, ciezko na budowie-mówi ze musi sie zrelaksowac po ciezkim dniu. akurat wybrał piwa. moze sa jakies zamienniki, nie wiem co by mu mogło pomóc,po alk.nie jest agresywny,tylko taki rozmemłany ....

Gość dggfdgdgdgdfdf
tak dzien w dzien 8-9 piw. - widocznie jej to odpowiada. ;)

cale szczescie ze nie jest agresywny, ale 8 piw, to moim zdaniem lekka przesada..

Gość fan incestu
zażądaj żeby odstawił procenty jeżeli nie będzie chciał lub nie uda mu się odejdź, bolesne ale prawdziwe z kilku moich znajomych mających problemy z % tylko jednemu się tak naprawdę udało rzucić

Gość ole ole ja pied_le
mnie to nie odpowiada, nie wiem co mam zrobic, zalezy mi na nim ;/ powiedziałam,zeby przestał ale on juz sie chyba za bardzo uzaleznił od "zupki"

Alija, radzisz autorce, żeby sama zaczęła pić?! Bez sensu - marnować se życie, bo ktoś inny marnuje swoje. A jeśli radzisz aby zagroziła, ze ona też się będzie upijać i żeby nie spełniła swojej groźby, to wtedy jej słowa przestana mieć znaczenie - autorka będzie mówiła coś, co nie ma pokrycia, czyli: nie warto jej w ogóle słuchać. Tak wywnioskuje jej mąż.

Autorko, troche konsekwencji! Mówisz mu: nie pij. On pije. I co? I nic. Nic z twoich słow nie wynika, on nie ma żadnych konsekwencji. Powiedz, żeby przestał. On odpowie, że może w każdej chwili. A ty: "więc, teraz jest ta chwila. Jeśli nie zrobisz tego o co cię proszę, to to i tamto..." może to być odejście, nie gotowanie dla niego, tylko dla siebie, nie odzywanie sie, prowadzenie własnego życia obok. Wymyśl jakąś konsekwencję, powidz mu o tym, żeby wiedział, na czym stoi i ZRÓB TO!

Gość fan incestu
" Wygarnij mu wszystko na koniec, będzie łatwiej" i porysuj mu samochód a wcześniej powiedz że udawałaś wszystkie orgazmy jakie to babskie

Skoro w kazdej chwili moze przestac to powiedz niech ci to udowodni. Ok. miesiac temu mialam o tym wykład... 8 piw to alkoholik...

Nie chodzilo mi o to zeby zaczela pic nalogowo, poprostu zapowiedziec mu to. Jak ja nie chcialam zeby moj chlopak palil, to powiedzialam mu ze ja tez zaczne,i przestal. A w tym przypadku to faktycznie trzeba pomyslec nad innym sposobem. Nie wiem co bym zrobila, ale chyba kazalabym mu wybierac, albo ograniczenie piwa, albo ja.

Gość prawda00
jasne, typowe zachowanie u współuzależnionej, tłumaczysz go: ciężko pracuje,musi się zrelaksować,nie jest agresywny,ble,ble,ble, i myślisz że twoja miłość go wyleczy,że go zmienisz? mało wiesz jak widać na temat picia,poczytaj sobie ,duzo tego w internecie, ja miałam tak samo,,wyszłam za mąż,rodziłam dzieci,kryłam jego picie w pracy,sama ciagnęłam wszystko a on pił i pił...nie zmienił się, nie wierz w to że go uleczysz,będzie tylko gorzej,dzisiaj mam ponad 40-tkę,jestem rozwódką,zupełnie sama,swoje życie poswięciłam mężowi i dzieciom,obyś tak nie skończyła,nikt nie ma na tyle siły żeby zyć z alkoholikiem chyba że nie ma poczucia wartości i nie ma siły stawic czoła problemowi, nogi za pas dziewczyno i bez żałowania

autorka mysli ze dla niej sie zmieni dlaczego kobiety są takimi idiotkami ze nie widzą ze kolesie którzy tankują ciągle są gówno warci naprawde i nie jest mi zal bitych kobiet przez alkoholików bo skoro one z nimui są to widocznie akceptują taki stan 🖐️

Gość ole ole ja pied_le
nie mam zamiaru tego tolerowac, zbieram siły zeby wziasc nogi za pas-macie rację- nie chce takiego męża,nie chce zeby dzieci patrzyły na to i myślały,ze to jest norma,ze tatus pije tyle piw.

Gość fan incestu
no i bardzo dobrze

Gość ole ole ja pied_le
Własnie pije 4 go browara -mówię mu-jestes alkoholikiem, a on na to z głupim uśmieszkiem, ze przesadzam -on pewnie mysli,ze alkoholik to ktos kto wylądowal na bruku, nie mam zamiaru tłumaczyc mu ze sie myli....

Gość ole ole ja pied_le
mówie mu ze odchodze, bo nie moge patrzec na jego chlanie. Kurcze musze chaty poszukac, bo z nim mieszkam a do rodzicow nie wrócę. On na lekkiej fazie juz jest, chyba do niego nie dociera,to co mówię...