Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

nie będę siebie reklamować bo nie jestem najnowszym modelem Nokii a mnie właśnie interesuje męski typ widzenia polek

Gość SS Germania
No nie wiem co odpowiedziec:)...........bo raczej gustuje w Chinkach i musze sie zastanowic co Ci odpisac:)

wierzę ,ze zdjęcia kradną mi dusze wiec bądź na tyle dobry i nie zabieraj mi jej.

Gość kto wyrucha elizeje ?
darker czy looser ?

jak ty siedzisz w domu bo myslisz ze jestes za stary to czekaj na listonoszke moze cie rozprawiczy wez sie do roboty a nie siedzisz w domu i narzekasz

mam podobne koszmary śni mi sie tłum facetów tupiących w rytm przebojów techno w białych obcisłych koszulkach Crema to dziewczyna ? nie wpędzaj jej w kompleksy.

Gość SS Germania
No coz, ladne to tak na poczatek, materialistki to tak zeby wybalansowac, lubiace egzotyke...hmm... mam na mysli zainteresowane w nawiazaniu blizszego kontaktu z osobami z Ugandy albo Pakistanu, majace nieprzyjazny stosunek do swoich rodakow na obczyznie, pracowite az do bolu, czasem puste i glupie a glupota ta zmniejsza sie wprost proporcjonalnie do odleglosci do ojczyzny. Ale kazdy przypadek nalezy rozpatrywac indywidualnie, a to co napisalem to tylko doswiadczenia ze strasznego Londonistanu w ktorym mialem te nieprzyjemnosc przebywac i poznac charakterystyke niektorych Polek...powtarzam niektorych Polek z bliska i jeszcze blizej:)

widze ze tobie byle jaka dziewczyna sie przyda byle bys juz niebyl prawiczkiem z takim podejsiem zycze powodzenia

Gość gall anonim123567
hahah widzę że ktoś tu korzysta z tych tanich tekstów "uwodzicieli" . Idz jeszcze na kurs uwodzenia za jedyne 1k zł czy więcej ..:D :D:D

to ,ze według ciebie lubią egzotykę to minus czy plus ? cos tam słyszałam ,ze faceci dojrzewają po 25 roku życia :)

Gość SS Germania
Kazdy z nas lubi egzotyke, zalezy wiec tylko w jakim gatunku ta egzotyka jest preferowana , ale mysle ze jest to plus chociaz nie polecalbym wycieczek relaksujacych do Ugandy albo Pakistanu bo mozna cos jeszcze dodatkowego przywiezc na cale zycie:), wiec pozostanmy na temacie wycieczki krajoznawczej bo to lepiej brzmi:)...........Pokontynuujemy jutro bo musze isc sie kapac a jesli chcesz cos jeszcze dodac to pisz smialo: tdbe52x@googlemail.com Pozdrawiam, i zycze duzo odwagi:)

nie, tego nie czytałam. mniej ambitnie oglądałam bajkę :) bears czyli ekstremalna otyłość ?

ah nie wiedziałam dla pewności to ten po prawej ? i nasikasz do oczodołów ?

"Mówię nie, gdy myślę nie.! Czemu więc, czytasz nie, jak nie było tak!" i tyle w temacie zdjęcia

Gość SS Germania
Prawiczek zdjecie nie jest tak wazne, wazne sa ksztalty a jak cos lykniesz na odwage z Eliza to czy ona jest chuda czy gruba to i tak to nie bedzie mialo roznicy uwierz mi, byleby ja dostac wreszcie i o to chodzi ale musisz krazyc wokol tematu tabu a nie tak od razu zdjecie:)

Gość SS Germania
W takim razie bedziesz uzywal graby raz jednej raz drugiej..........tak na zmiane:)

Gość SS Germania
To uzywaj prawej, ostroznoscia:), skoro tylko w prawej masz praktyke:)

Gość TH is IT PR
Podręczniki uwodzenia to gówno

uczę się , pracuje i zbieram kasę na podróże a w chwili obecnej idę do sklepu nocnego. cześć :)

Gość bo jest zalosny
i tylko samobójstwo jest dla niego sensownym wyjściem

Gość do Znowu prawiczki!
fajna musi z ciebie byc jednak dziewczyna, jako prawiczek chcialbym taka niedziewice