Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

Gość Znowu prawiczki!
o Prawiczek: Jeden, nie jeden, nie będę się tutaj zwierzać, ale chciałam tylko pokazać, że nie zawsze niedoświadczony = gorszy. Że nie warto mieć z tego powodu kompleksów.

Gość gall anonim123567
Raptem prawiczki są takie super i w ogóle tylko jakoś to w praktyce Cienko wychodzi.. Ja teraz mam taki chujowy okres w życiu że poznaje laske która niby na mnie leci ( pisze niby bo tak mówią mi znajomi ,a ja tego nie widze ,ale ok) ,a w momencie kiedy to ja okazuję zainteresowanie i też bym coś chciał to ona dupe w troki i ucieka ...to mnie jeszcze bardziej wkurwia bo daje mi jakąś tam nadzieje, spotyka się ze mną przytula całuje ,a potem chuja z tego mam.

Gość do Znowu prawiczki!
ale po co prawiczkowi dziewczyna co miala kilku facetow w lozku? sa faceci co szukaja prawdziwej milosci, a z takiego zwiazku malzenstwa nie bedzie. to moze byc tylko przelotny, tymczasowy zwiazek do nauki seksu

Gość oq wtrace
[zgłoś do usunięcia] do oq wtrace jak ktos jest interesujacy, to ma juz dziewczyny w gimnazjum. jak ktos byl wtedy wysmiewany i olewany to chocby w wieku 25 lat zaczal sie ubierac u armaniego, strzyc u leszka czajki i pryskac sie perfumami od diora to dla kobiet nie bedzie seksi i podniecjacy PIERWSZY RAZ CALKOWICIE SIE Z TOBA ZGADZAM. No wiec co trzeba zrobic?

Gość andain syf
. A poza tym na status mężczyzny (którego nie można podrobić ani udawać), bajer, charyzmę, bajer wygląd ... czy wspominałem, że bajer? wspomniałeś 2 razy :p

Gość do Znowu prawiczki!
poza tym tu nie chodzi o kompleksy z powodu prawictwa, ale raczej z powodu bycia nieatrakcyjnymi nieudacznikami i posmiewiskami, na ktorych by dziewczyna nie naplula. atrakcyjne prawiczki chodza na randki, a dla tych przegranych to spotykanie sie z dziewczyna to jakas abstrakcja

Gość andain syf
ma sie czuc przy dziewczynie, jak ona miala wiecej penisow w tylku niz wynosi liczba dziewczyn , z ktorymi on sie calowal albo trzymal za reke (np. byly tylko takie 1 lub 2) ty naprawde jesteś prawiczek. mało która jest walona w kakao i mało kto to lubi bo to pojebane jest

Gość Znowu prawiczki!
Co o pierwszego razu to jeśli to dziewica- z regóły sama histeryzuje. Jeśli niedziewica to wartościowa jest na tyle mądra, żeby brać poprawkę na to że 1 raz często lipą (nawet z doświadczonym). Jeśli nie jest to nie jest warta zachodu. I każdy 1 raz będzie super jeśli będzie z miłości nawet jeśli okaże się klapą (romantyczka wyszła ze mnie)

Gość do Znowu prawiczki!
czasem prawiczek to moze byc niezly podrywacz, co umawia sie z dziewczynami i potem im kosza daje, byl na randkach z pannami pieknymi jak modelki, jezdzi niezlym samochodem. ale tutaj raczej siedza prawiczki, ktorzy w pewnym sensie uwazaja sie za nieudacznikow i niedorajdy

Gość andain syf
Raptem prawiczki są takie super i w ogóle tylko jakoś to w praktyce Cienko wychodzi.. Ja teraz mam taki ch*jowy okres w życiu że poznaje laske która niby na mnie leci ( pisze niby bo tak mówią mi znajomi ,a ja tego nie widze ,ale ok) ,a w momencie kiedy to ja okazuję zainteresowanie i też bym coś chciał to ona d**e w troki i ucieka ...to mnie jeszcze bardziej wk**wia bo daje mi jakąś tam nadzieje, spotyka się ze mną przytula całuje ,a potem ch*ja z tego mam. Dziewczyną naprawdę nie przeszkadza facet prawiczek, nawet im to odpowiada. Żeby inni faceci nie śmiali się z prawiczków nikt by nie zwracał uwagi na prawicostwo. Dziewczyny nie lubią sierot, a każdy prawiczek powyżej 22 lat to sierota

Gość Znowu prawiczki!
Niedorajdą to się jest najczęściej głównie we własnej głowie, bo wielu spośrud tych supersamców to dopiero niedorajdy aż żal! :)

Gość poza tym jak prawiczek
nawet jak w kakao nie byla walona, to mogla robic glebokie gardlo, uprawiac seks na stole, pod prysznicem, zakladac facetowi prezerwatywe, robic mu dobrze reka, byc posuwana ostro przez faceta jakby byl zwierzakiem, uskuteczniac rozne wyuzdane pozycje. to tez jest okropne

Gość do Znowu prawiczki!
czasem czuc ze ktos jest sierota. nie ma prawa jazdy, nie umie sie bic

Gość Znowu prawiczki!
"każdy prawiczek powyżej 22 lat to sierota" eeeeeeeee tam Jest wielu "tajnych prawiczków" co nikt by nawet nie pomyślał... (spośród to oczywiście ó)

Gość oq wtrace
Zaczynam miec Was dosc. Ja sie nie chwale poradnikami. Ja polecam zapoznac sie z fachowa literatura. Ja za Was niczego nie zrobie. To Wy musicie znalezc dziwczyne i przekonac ja aby Was chciala. Ja jak Was czytam to mam wrazenie , ze rozmawiam ze sciana. Wy niczego nie chcecie zmieniac. Wam najwyrazniej jest tak dobrze. Co trzeba zrobic? Moze trzeba przede wszystkim odpowiedziec sobie szczerze na podstawowe pytanie: CZEGO SIE TAK NAPRAWDE BOICIE ? Z reka na sercu , bez zalewania, jak na spowiedzi. Potem dopiero bedziecie mogli zrobic cokolwiek dalej. Bawcie sie dobrze. Ja wracam do realu. Piekny dzien dzisiaj.

Gość do Znowu prawiczki!
tajne prawiczki to mniejszosc. wiekszosc to niedorajdy, bez swietnej pracy, brzydcy, pryszczaci, nielubiani

Gość Znowu prawiczki!
"nie ma prawa jazdy, nie umie sie bic" A ja myślałam że "sierota" to ktoś kto nie ma rodziców. Ja jestem półsierota. :(

Gość andain syf
Znowu prawiczki! "każdy prawiczek powyżej 22 lat to sierota" eeeeeeeee tam Jest wielu "tajnych prawiczków" co nikt by nawet nie pomyślał... prawiczki dzielą się na prawiczków i prawiczków-sieroty. zwykłe prawiczki są prawiczkami bo nie znaleźli odpowiedniej dziewczyny i są wymagający, nie siedzą na cafeterii i prawictwo nie jest ich problemem, bo prędzej czy później znajdą dziewczynę. prawiczki-sieroty nigdy nie znajdą dziewczyny bo są sieroty :) i płaczą na cafe

Gość do Znowu prawiczki!
poza tym umawiajac sie z niedziewica trzeba brac po uwage, ze to pewnie nie byl grzeczny seks, tylko rozne rzeczy mogla w lozku wyrabiac i pewnie bylo ostro i goraco, a ona ma ciekawe wspomnienia

Gość andain syf
najgorsze że z prawiczków śmieją się kumple i nie daj bóg dziewczyna gdzieś powie że ten i ten w tym wieku nie ruchał to faceci go wyśmieją :)

Gość Znowu prawiczki!
"ze to pewnie nie byl grzeczny seks, tylko rozne rzeczy mogla w lozku wyrabiac i pewnie bylo ostro i goraco, a ona ma ciekawe wspomnienia" hehehehehehehe :) Ale maż wizje. Takkkkkkkkkk bo każda niedziewica to już leci w pejcze i obroże Takkkkkkkkkkkk

Gość Znowu prawiczki!
mialo być masz ;)

Gość do Znowu prawiczki!
dokladnie. te zwykle prawiczki znajda dziewczyne, bo maja powodzenie i na randkach juz byli, a ci z kafeterii nigdy nie znajda, bo sa ofiarami losu

Gość Znowu prawiczki!
"bo są ofiarami losu" i jeszcze na wzajem się nakręcają

Gość do Znowu prawiczki!
nawet jak robila to w fikusnych pozycjach typu na pagony albo na pieska, robila loda, probowala seksu analnego, robila dobrze reka, uprawiala seks w wanie, zakladala facetowi prezerwatywe to dla mnie juz to jest ostre i wyuzdane

Gość oq wtrace
To juz ostatni moj dzisiaj post Darker - naucz sie kuzwa raz na zawsze O tym czy Ty sie podobasz decydujesz TY TY Ty i tylko TY. A teraz juz spadam.

Gość Znowu prawiczki!
"nie ale robiła loda z połykiem, pewnie głebokie gardło, palec w tyłku i anal." hehehehehehehehehehe I tak to właśnie jest kiedy wierzy się w każde słowo na Kafe!

Gość do Znowu prawiczki!
faceci to zboki i probuja dziewczyny namawiac na anal i pchac im paluchy w tylek. poza tym chyba kazda niedziewica uprawiala seks na pieska, a to wyuzdana i wulgarna pozycja

Gość do oq wtrace
jak ktos ma twarz jak dziecko z zespolem downa to nic mu nie pomoze