Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

Gość andain syf
u ludzi też obowiązuje selekcja naturalna i nie każdy prawiczek zostanie dopuszczony do cipki :P

Gość himijka
pozytywne rozczarowanie nie istnieje chodziło mi o to ,ze na pewno istniej jakaś dziewczyna , która na was poleci. problemem jest wasze negatywne nastawienie ktoś tam pisał ,ze nie ma czasu chęci i sił czy coś ale trzeba próbować do puki sie nie uda. no chyba ze chcecie być sami.niektórzy tak mają :)

Gość jem glizdy
"Zresztą... mam taki stuff jeśli chodzi o uwodzenie, że cokolwiek mu wysłałeś okaże się nędzną broszurką w porównaniu z moimi zbiorami. Ok 100Gb różnego rodzaju seminariów e-booków, programów audio... " nieliczy się ilość tylko jakość... z resztą widzę że kiepsko przyswoiłeś sobię tą wiedzę

Gość himijka
a co to za tajemnica wykradliście to z NASA ?

Gość andain syf
kto przeczyta 100GB e-booków ? jakość się liczy. nie wiadomo kto pisał te e-booki, może też prawiczek który chce zarobić?

Gość do Znowu prawiczki!
niektorych to by chciala tylko jakas brzydula. lepiej bys samemu niz z brzydka

Gość himijka
napisałam "do puki" ?! nie wieżę. miałam chyba chwilowe zaćmienie mózgu. za wstydem się poprawiam *dopóki

Gość andain syf
Loser myśli, że znalazł złoty Gral. Ale się zawiedzie okrutnie bo będzie tylko kolejnym kolesiem co używa tych samych schematów co masa innych co tez mają tę sama książkę. Dziewczyna pewnie usłyszy któryś raz z rzędu te same lub podobne teksty. jest tak jak mówisz. dużo fagasów tak robi z nędznym skutkiem

Gość jem glizdy
"To nie jest 100Gb tylko e-booków. A materiały tworzone przez tzw. elitę." Jak to mawiają... "lew z małym przyrodzeniem głośno ryczeć musi"... więc czemu nie wcielasz w życie tych materiałów z tej całej "elyty"? hę?

po za tym sama nie wiem czy sa potrzebne jakieś triki żeby poderwać dziewczynę. albo się jej podoba twój charakter albo nie.nic na siłę

Gość do Znowu prawiczki!
charakter nic nie, jak wyglad do bani

Gość andain syf
"niektorych to by chciala tylko jakas brzydula. lepiej bys samemu niz z brzydka" Myślę tak nad tym i myślę i chyba masz rację. Po chuj komu wydawać pieniądze na brzydką dziewczynę. Nie każda cipka zostanie zbolcowana, takie prawo selekcji naturalnej :P

Gość andain syf
sportowiec czy bogaty sportowiec ?

Halo! Jak tam dzisiaj nastroje? Coś dzisiaj zrobiliście w kierunku rozwoju osobistego lub w kierunku osiągnięcia celu?

Gość krokodylko
kupilem sobie skorzana kurtke i lancuch na szyje

Gość krokodylko
zawsze cos. a i obcialem sie u fryzjera na modna dresiarska fryzure

Gość andain syf
"Coś dzisiaj zrobiliście w kierunku rozwoju osobistego lub w kierunku osiągnięcia celu?" Jakiego celu? Czyjego? Co to za cel w ogóle? Ja mam inne cele niż mieć dziewczynę . Ona się pytała właśnie o cel, ale nie mówiła o dziewczynach;)

Gość hej krokodylka
zrobilas kiedys na imprezie laske obcemu facetowi?

Gość aley
UWAZAM ZE CHCIEĆ TO MOC!! tyle na temat, wystarcza dwa wieczory na czacie i idziesz na randke jadna druga randka i juz moze ktos sie pojawi poprostu jestes LENIEM !! masz 26 lat TO IDEALNY CZAS NA DYSKOTEKI!!

Jak czytam niektóre komentarze to ogarnia mnie przerażenie że tu piszą osoby które można oglądać w programach typu rozmowy w toku.O braku dziewczyny decyduje charakter nie uroda.Widziałem naprawdę mnóstwo tz. brzydali z całkiem atrakcyjnymi dziewczętami.Oczywiście pewne dziewki są po za zasięiem bo ludzie z reguły dobierają się według klucza podobieństw.Ale większość jest do zdobycia(kwestia mentalności konkretnej dziewki, jedna ulegnie miłej aparycji, inna sposobowi bycia, inna zainteresowaniu czy pasji jeszcze inna karcie kredytowej) dlatego że mieszczą się w ramach przeciętnego kanonu urody, ok. 90% społeczeństwa(pozostałe 9% to ludzi mający nieprzeciętną urode i sylwetke)Jeżeli się ma problemy komunikacyjne to wtedy owszem wygląd odgrywa istotną role.Atrakcyjni na krótką mete wyrwą dziewke na urode,ci mniej atrakcyjni nie mają tego atutu.

Gość mozna isc na koncert
rockowy albo do klubu gdzie leci dobry rock

trzymaj się Darker, bo jeszcze ci ktoś udowodni, że masz możesz miec dziewczynę, która ci się podoba. Nie daj się!

darker jest pesymista🖐️ gdyby sie postarał to by kobiete miał ale woli czas spędzac z nami