Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

Gość TH is IT PR
Nie

Gość Positive Wibrations
Ja też siedzę w domu :)

Gość TH is IT PR
Ja wypuszczam biały płyn na wolność.

Gość Positive Wibrations
A nie boli? ;)

Gość do Znowu prawiczki!
jesteś tu jeszcze?

Gość wszyscy chyba poszli
sie rozprawiczać. Taka ładna pogoda ;)

Gość prawiczki sie latwo nie
rozprawicza

Gość asad1
ja mam 18 lat i tez jestem prawiczkiem ;d

"ja mam 18 lati tez jestem prawiczkiem ;d" To masz jeszcze szanse.

nie jest trudno znaleźć dziewczynę...trzeba tylko dobrze do tego podejść...a ładna dziewczyna to pojęcie względne...też kiedyś byłem w takiej sytuacji że żadna ładna dziewczyna nie chciała ze mną się umówić...zacząłem trochę czytać na różnych forach jak zacząć rozmowę itd żeby ona chociaż zaczęłą ze mną gadać...było trochę lepiej aż kumpel podrzucił mi książkę jak to powinno się robić...nie wieżyłem w to ale przeczytałem i zacząłem w sumie wprowadzać pare tików i po kilku próbach zauważyłem że to działa...bez załamki troche wiary ludzie:P podrzucam link jakby ktoś chciał spróbować bo naprawde warto Pozdr http://zlotemysli.pl/mirmod,1/publication/show/6667/dlaczego-jeszcze-nie-masz-dziewczyny.html

Gość Kolego, powiedz
które triki działały ?

Gość gość
Szukam Pana na telefoniczny i może prawdziwy seksik. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://www.sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie

Wiek nie jest przeszkodą dla miłości. Współczesna kobieta jest zupełnie bezuczuciowa w stosunku do mężczyzny – potrafi kochać niektóra jedynie swoje dziecko, ponieważ widzi w nim część siebie. Jeśli kobieta bierze ślub to ze względów finansowych, lub, gdy czuje mężczyznę pod sobą i cieszy się, że jest to piękne mieć pod sobą mężczyznę by móc go krytykować i poniżać wśród koleżanek. Niektóra starsza kobieta dla szpanu lub by wyglądać w społeczeństwie nie jako stara panna, bierze ślub, że niby ma powodzenie. Jeśli mężczyźnie zależy zrobi z niego ciotę, śmiecia. Jeśli mężczyźnie nie zależy to jej też. Kobiety upatrują sobie też mężczyzn, których trzeba spychać na bok bez względu na to czy jesteś piękny, bogaty i dobry. Bo kobieta jako wujek samo zło lubi statystyki i satysfakcje z tego, że jeśli mężczyzna jest uczuciowy i pragnie miłości i od dłuższego czasu tego nie ma i popełni samobójstwo, to tylko kobieta cieszy się nad wyższością kobiety. W mężczyźnie kobieta doszukuje się raz tego raz czegoś innego by móc być współczesną kobietą, czyli agentką SS. Więc jeśli jesteś normalnym mężczyzną, kobieta jest znudzona. Współczesnemu mężczyźnie pozostaje podniecić się chyba raz w miesiącu u prostytutki za 200 zł, lecz według mnie strasznie to podniecające i szkoda na te zdziry pieniędzy.

Gość gość
Musicie szukać a nie użalać się. Np. w seks-anonse24.pl możecie chętne baby znaleźć