Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DiamentowaNoc

Szukam bratniej duszy z Lublina...:)

Polecane posty

Poszukaj w necie i będziesz miała :) z aktywnych tu chyba nikt nie mieszka w bezpośrednim sąsiedztwie

Gość ola z
nie chce z neta :(juz dobranoc:)🖐️

Gość nowa gracha
Dzień dobry i dobranoc Olu! Rodzynku,Twoje stopki trochę mówią o Tobie, ale Ty sam dość tajemniczy jesteś.:)

Nic nie mówią, no może poza tym, iż lubię słuchać piosenek o czymś konkretnym, najchętniej o życiu, bo to akurat cytat, a jedna z nich, tzn. Miłość to... była cytatem z Twojej twórczości :)

Gość nowa gracha
ups... zatkało mnie....

No widzisz, jakim uważnym czytelnikiem jestem, a propos tej stopki o miłości :) a zawsze w opisach, bądź też tak jak tu w stopkach, mam cytaty z piosenek lub zasłyszane teksty :)

Gość nowa gracha
Właśnie odsłuchałam fragmentu piosenki z Twojej stopki, dokładnie tego typu piosenek słucha mój syn.:) Choć lubi też bardziej "pierdziawkowate" utwory.:) Powiesz nam coś o sobie, czy niekoniecznie?

Parafrazując inny tekst piosenki Naprawdę Jaki Jestem, Nie Wie Nikt :) a co chciałabyś wiedzieć?

Gość nowa gracha
Ta prawda niepotrzebna wcale mi. Tylko trochę ciekawości, no i oczywiście zwyczaj topicowy. :)

Nasz Rodzynek mało pisze o sobie, bo to Gosiek i boi się, że się wyda:P...a tak w ogóle to🖐️))

No, no, no, a cóż to za wysyp na naszym topiku? ;) Znaczy się wysyp nowych ludzików:) Zapraszamy, zapraszamy! Czym chata bogata!;)

Przeglądam tutejsze forum od paru dni w związku z nudą, jaka towarzyszy mi w Lublinie, odkąd przyjechałem tu na kilka dni załatwić parę spraw, bo Mój Kwiatuszek daleko stąd, no ale już w przyszłym tygodniu teleportuję się z powrotem bliżej nieba, czyli na południe :) poza tym wiek każdy widzi, imię jest zbędne chyba, choć jeśli dobrze wnioskuję, to nie tylko wiek łączy mnie z Twoim synem :) a przynajmniej 1.litera imienia również

A tam, nie uważam, droczę się ;) Tak czy siak, Pani Gosiek wszystko uważnie czyta i czuję ją tu na topiku...Jest blisko, bliziuteńko:P...ale Ty to nie ONA:P Mi dispiace:(;)

Gość nowa gracha
:D Hej Ronja!

Też czekam na nowe wcielenie Gosi, choć nie miałem okazji jeszcze jej spotkać :D no ale pamiętajmy że wyobraźnia, bądź też fantazja jest od tego, aby bawić się na całego :)

Gość nowa gracha
Wybacz Niente!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [niski ukłon] ❤️

A jeśli chodzi o propozycję szant, to jestem tu jedynym aktywnym facetem, no ale może Twoja propozycja pobudzi innych do wyjścia z ukrycia

Wybaczam Gracha!;) Rodzynku, czyli jak wyjedziesz z Lublina, to znaczy, że nie będziesz już do nas zaglądał?

My nikogo stąd nie wyganiamy, bo to forum:). Każdy ma tu prawo być. Jednak bajkopisarze nam się trochę znudzili ;)

Gość nowa gracha
Jestem tu i trochę się szwędam.

Gość nowa gracha
Wszystko dobrze, poza snem, oczywiście, rozmawiam z kimś jeszcze.:) To ważne.

Gość nowa gracha
Nigdy nie przeszkadzasz! To ja się dziś migam, ale to poważna sprawa. Dobranoc!