Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clear_bluesky

Powiedzcie mi prosze na ile kg wyglądam???

Polecane posty

piczkaxxx-Ty jesteś jakaś sfrustrowana czy nie umiesz czytać? Napisałam ZDJĘCIA MODELEK! ZDJĘCIA Profesjonalne i obrobione...a to jest zupełnie inny świat. I daj już spokój bo zaczynasz być irytująca:-O

Kolejna zakompleksiona kobieta ktora chce sie dowartosciowac na kafe.... zallll.... na 106kg wygladasz, wez sie za siebie bo ludzi wystraszysz na plazy...

Gość piczkaxxxxxxxxx
to zupełnie jak ty, mowisz jak bys zyła tylko netem i miała 20 kg nadwagi

Gość clear_bluesky
Ja sie naprawde nie próbuje w ząden sposób dowartosciować - chcialam was tylko prosic o pomoc w dobraniu mi jakis cwiczen i sprecyzowaniu na jakie partoe ciala mam kłaść największy nacisk...ktos tu wczesniej pytał ile mam latek? Otóż mam 23 lata .

Pfff.... do nadwagi to mi jeszcze daleko a konto na kafe zalozylam dwa dni temu... wiec nie pier.dol glupot idiotko. widocznie to Ty masz ta nadwage.

Gość clear_bluesky
Do Chantelki ...te majteczki co mi wyslalas linki naprawde ładne :-) dzieki,buzka

Moniulkaaaa nie irytuj się tak:) Tekst od piczkixxx kierowany byl do mnie:) Ale na takie durne zarzuty nie mam zamiaru jej odpowiadać, bo g...wno jej do tego.;)

Gość raggazzza
naprawde wazysz 60 kg? myslalam ze nie wiecej jak 55 ... ja sama mam 165cm wzrostu i waze 58 kg , ale mam zupelnie inny typ budowy niz ty, mam gore szczuplutka, maly biust, plaski brzuch, wyrazne wciecie w talii, ale szrokie biodra i masywne uda

Gość clear_bluesky
Do raggazzza - tak naprawde waze 60 kg- dzis rano stanelam na wadze - i znowu mam doła- niewiem czy ma problem z głową ale ma ogromne kompleksy z którymi sobie nie radze

Gość raggazzza
wiem jak to jest, tez mam kompleksy mimo ze mowia mi ze dobrze wygladam Ty serio nie wygladasz grubo, nawet nie wiesz ile bym dala zeby miec takie cycki jak ty, a nie moje jak 12letnia dziewczynka :( ale coz zrobic, ile kobiet tyle figur nie przejmuj sie - fajnie wygladasz

clear_blueasy A może po prostu popracuj trochę nad zaakceptowaniem swojego ciała? Myślę, ze nie ma co liczyć, że nagle zwężą Ci się ramiona a poszerzą biodra. Jest wiele kobiet z takim problem i radzą sobie z tym odpowiednio maskując mankamenty. A Twoja buzia Ci się podoba? Pytam o to, czy Twoja figura jest jedynym źródłem kompleksów?

Gość clear_bluesky
Chantelka Z moja buzia jest ok- tzn.tu akurat niemam zastrzeżeń. Moge ci wysłać foto- wiesz niechce tak na forum bo może ktośze znajomych mnie tu rozpoznać :-P

Jasne, możesz mi przysłać na maila cremakatalana@wp.pl jeśli boisz się tutaj, a chcesz poznać czyjąś opinię. ;)

Gość clear_bluesky
Chantelka wysłalam juz do ciebie email.

Gość piczkaxxxxxxxxx
no poszlam sobie bo szkoda sensu na was bo prubujecie tlumaczyc wlasne niedoskonalosci tym ze te idealne kobiety nie sa z tego swiata, nie nie mam nadwagi waze 55kg przy wzroscie 172cm a dążenie do ideału nie jest dla mnie niczym dziwnym ani złym

Gość piczkaxxxxxxxxx
próbujecie* sorry za literówki

Gość clear_bluesky
Ja też- jeszcze raz dziekuje :-)

Jestes szczupla naprawde nie moge uwierzyc ze wazysz 60 kg widzialam mase kobiet z ta waga na tym wzroscie i wygladaly jak slonice ty jestes zgrabna Natomias inna sprawa ze masz meska budowe ciala :( Szczerze powiem ci ze chcialabym miec taki bzdurny problem jak ty pt. moj wyglad

Gość clear_bluesky
Tak - naprawde mam synka :-). wiesz moze tak po ogóle patrząc na pierwszy rzut oka to niewidac ale ma do tego dużo rozstępów na udach i piersiach po ciąży

Gość clear_bluesky
Do fioletowy dzbaneczek - wiesz to wszystko zależy od masy mięsniowej, grubości kosci - a to u kazdego indywidulana sprawa. Ja niestety należe o tej grupy grobokoscistych i stąd u mnie taka budowa ciala :-( jak u chłopa jakiegos.

wydaje mi sie ze bledem u ciebie byla silownia na silowni to facet moze modelowac sylwtke a niekobieta i teraz wygladasz jak wygladasz rozbudowane barki plaski tylek i meska budowa okolic bioder i talii dla kobiet jest hula hop cwiczenia ogolnorozwojowe bieganie aeroby a nie silownia ... silownia jak juz na wybane partie ciala w niewielkim stopniu zeby miesnie wzmocnic kobieta z natury jest istota bardziej obtluszczona od faceta niestety i intensywne cwiczenia na silowni niszcza kobieca figure

Gość clear_bluesky
No tak masz racje - ale teraz juz za pózno sie obudziłam - tylko powiedz mi co moge zrobic? Czy te barki to mi same jakos zejda? wiesz nie cwiczylam az tak duzo na plecy, na rece owszem,poza tym dużo biegałam, rowerek itp.

Gość Maras_WWA
na tych zdjęciach trochę tłuszczyku się zebrało, brzuszek, boczki, do tego nogi w udach.. witaj grubasko

Gość mu.......
Monika to Ty?

Maras_WWA bez komentarza ... ale nie jednak skomentuje masz bardzo ograniczone pole widzenia boczki dlatego ze gumka od majtek jest za ciasna brzuch jest brzuchem a nie deska do krojenia jarzyn a uda sa szzczuple dzieczyna ma zlaczone nogi i mimo to przerwe miedzy udami A jak sie poslugujesz slowem grubaska to najpierw dowiedz sie co to slowo oznacza i potem dopiero sie wypowiadaj i uzywaj slow stosownie do znaczenia

Gość weronikax
wylądasz ok.....Tak na 55-60 kg....Trochę faktycznie mała pupa ,ale nad tym da się popracować sama jestem płaska :(